2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydin Kizlar,

Özlem dogurmus, masallah tosuncugu olmus bir tane. Insallah solunum sIkIntisinida atlatir.

Birsen gecmis olsun canim. Astim annemde de var, cok zor bir hastalik. Umarim ileri boyutlarda degildir.

Gülhan dedigin kitaplara bende bakayim canim, okuyucu yorumlarida önemli bir referans oluyor, sürekli kitap aldigim bir site var, göz atayim birazdan. Istahsizlik demissin, bizde de durum ayni. Simdi hasta oldugu icin daha da beter durum, dün aksama kadar birsey yemedi. Bende israr etmedim, aksam yemegini yedi ama sorunsuz, insan nasil seviniyor yediklerinde. Bence Bora'ya yenilme ve televizyon karsisinda yedirme derim ben. Ben hic sevmedigi bir ördegi var Dorugun, onunla kandirarak yediriyorum. Sen yemezsen ördek yer diye. Ya da bu aralar mp3 dinlemeyi kesfetti, müzikle costugu anda veriyorum caktirmadan caktirmadan.

Tülay'cigim, senin cimcimeyi yerim ben. Agresifliklerde yapiyor demek anneye cadi.

Ayse hosgeldin canim, insan nereye giderse gitsin, evini cok özlüyor. Kolay gelsin bu arada.

Kizlar, keyifsizim bugün. Dün yine tartistik esimle. Ne kadar basit seylerden insan kirabiliyor birbirini. Cok kirici olabiliyor bazen. Dogru iletisim kurunca hatamizi ikimizde anladik ama kaba davrandigi icin, icim hala küs ona. Ben kavga etmeyi severim ve dogruda bulurum. Insana cok sey kazandirir kavgalari bence. Ama kavgalar insanlarin birbirini rencide edip, güc savasina dönüstürdügü kisir döngü olmamali hic bir sekilde. Umarim yasamayiz bir daha. Cünkü aslinda ikimizde birbirimize deger veriyoruz ve bu deger kirlenmemeli...

Bunun haricinde ay basinda ya da ortasinda Annemlere gitmeye karar verdim. Doruk'la gidecegim ve 7-8 saatlik bir tren yolculugu yapacagim. Nasil yapacagim bilmiyorum ama macerali olacagina eminim. Esim biraz mirin kirin ediyor ama sanirim sorun cikartmaz. Birde yeni yilda 1 haftalik tatili varmis, ailecek degisik bir yerlere tatile gidelim dedi. Benim canima minnet, zaten bu sene birsey anlamadim tatilden, hic degilse yeni yila güzel girelim. Her zamanki gibi plan kurma isi bana ait ama kafam iki gündür iflas etti resmen. O mevsimde denize giremeyecegimize göre, sehir turu yapacagimiz kesinlesti. Büyük ihtimalle Londra olacak ama Roma-Floransa ya da Viyana, Prag'da kafamdan geciyor. Aslinda Doruk olmasaydi, söyle uzak cok uzak yerlere gitmek isterdim. Ne bos zaman gecirmisiz ya, insan evliliginin ilk yillarini kesinlikle cok iyi degerlendirmeli bence.

nuran evet ya alemler bizimkide dün ilk kez yülay dedi bana babasına da uzun süredir melent diyor levent dicek inş.yakında:))

kızlarrrrr cok fazla cecmiş olmus masallah oku oku bitmedi
tüm hastalaa gecmiş olsun
birsen basınız sagolsun

amann baska aklımda tutamıyorum bennn
kaynanamlar geliyormus yemegeeee
bütün tavuk cıkardım buzluktan haslayıp nohutlu tavuklu pilav yapayım önünede bamya bişirsem cacık yetmezmi

gülhancımm haklısın.ama okumakta fayda var.bide suna paktuna keskini tavsiye ederim.çok güzel ya..

filiz canım ya evliliklerde oluyor böyle şeyler. tatilinizde iyi geçer inşallah.yeni yıla huzrulu bir şekilde girersiniz.

tülaycım hoşbuldum keyfim iyi sagol canım
anam gecmişe bakmaktan gelemedimki buraya
sen nasılsın ???

kızlar ben cııyorum hanzade uyurken halledeyim işleri kaynanamlar geliyor yaa offf valla şimdiden içimde sıkıntı olustu gelcekler diye biliyorum bir kere gelicekler 3 saat durup gitcekler ama kızlar valla öyle şeyler yasadım ki tekrar yasıcam diye ödüm kopuyor ve kaynanam agzıyla kus tutsa onları unutturamayacagı için yüzüne dahi bakmak istemiyorum off dua edinde kolay gecsin bu aksam

Sağol Fılızcım bıraz daha ınatlasıcaz sanırım Borayla.Ahh canım yemek verırken mama sandalyesının ustunu bır gorsen buzdolabını bosaltıyorum oyalansın dıye butun dolaplar yerde ama bu kadar yapmıyordu eskıden.Şımdı kasığı bıle ıstemıyor.Sanırım bır sorunu var kopek dıslerının bırı cıkmıs dığerı gelıyor bı taraftan azılar tamamlanmaya calısıyor.Butun ust cene dıs doldu sayamıyorum bıle.Ama ağzını acmasını sabırla beklemekten baska carem yok.
Kırılmıssın esıne malesef evlılık hayatında bunun onune cok zor gecılıyor.Ve esın kavgayı sevmezse durum dahada zorlasıyor.Alp te ben konusmaya baslayınca susar ve odadan cıkar.Nasıl sınır oluyorum bu halıne anlatamam.Otur dıyorum eteğimızdekı tasları dokup anlaşalım.Ama o sureklı susmayı tercıh edıyor.Kotude olsa sonu tatlıya bağlanmıs at ıcınde tutma sende uzme kendını.
Tatıl fıkrı super....Ben de Londra ıstıyorum ama Borayla henuz mumkun deıl gıbı gorunuyor.

Evet Tulaycım bılıyorum onu butun kıtapları var.Hatta ıstanbula gıttığımde bı gıtmek ıstıyorum kendıne.Cocuğu cok guzel analız edıyormus.

ayy bamyayı sürdüm koydum haslanıyor ama sag elimin parmakları uyusmus durumda
nohutta düdklüde haslanıyor
makinayıda bosaltayım bide limonata yapayım
en son evi silerim tamam dır inşallah

Insallah kolay gecer canim. Bence dik dur kaynananin karsisinda, seni zayif görürse ezmeye kalkar.

Evet kesinlikle disten yapiyordur canim. Allah sabir versin sana ve hepimize.
Esim aksine cok kavgaci, ben sakinim genelde. Iki taraf ayni anda kavgaya girince kiyamet koptu dün. Hemde hic sebepsiz yere:) Neyse, enkazi disinda hersey yolunda, onuda zamanla atlatacagiz. Londra, bize 6 saat. Ne zamandir erteliyoruz, sanirim gideriz bir aksilik cikmazsa. Önerdigin kitaplara da baktim, okuyuculardan genelde olumlu elestiriler almis, elimde epeyce kitap var ama bunlarida siparis edecegim, sonucta bazen nasil davranacagimizi sasiriyoruz, böyle kaynak kitaplar önemli fikirler verebiliyor, insanin ufkunu aciyor bence.

Insallah canim.zemuszemus

Kizlar, ben yine rutin islerime döneyim, su depresyon halinden kurtulmam gerek:) Öptüm hepinizi...

bende bugün kızlar pinçli köfte ve patatesli yemek.,sebzeli bulgur pilavı,havuçlu tel şehriye çobası salata ve tatlı yapıcam tatlı meçhul düşünme aşamasındayım:)

ohhhh menü süper tülaycım

ferda valla haklısın dik durmam lazım iyiki hanzade varda onla ugrasırım

Gözün aydın canım evine kavuştun.Oğluşumda sabah erkenden kalkıyo demek Yağızda öle sabah uykuları bize haram uzun zamandır.İşler içinde acele edip yorma kendini yaparsın yavaş yavaş.

Hamarat bennnnnnn nerde Gülhancım.Öle bi gazla yaptım yoksa çok zor.Daha iyiyim şimdi çok şükür konuşuruz tatlım aşkolsun ben ararım seni akşama doğru Yağızda çok iştahsız oda azı dişlerini çıkarıyor ve yemiyor,yediği kadar artık ben zorlamıyorum inan.

Baktım canım benim alışveriş yaptığım bir site var sepetime ekledim.Bugün sipariş verdim,Sabiha Paktuna Keskin'in kitaplarını birkaç saat daha önce yazmış olsaydın onuda alırdım.Neyse bir sonraki siparişe kaldı gelicek olan 4 kitabı bir bitireyim

Gülşahcım bir ağrı kesici alsan,bende hiç dayanamam karın ağrısına.

Aramıza bir kardeş daha katıldı.Hayırlı uğurlu olsun.

Geçmiş olsun kuzum teldede konuştum ama burdanda yazayım dikkat et kendine.

Filizcim çok haklısın kavgasız hayat olmaz,içindekileri dökmenin en güzel yolu.Tabi en önemli detay dediğin gibi bunu yaparken karşındakini hırpalamamak.Tatil işide süper vallahi bende çok istiyorum yılbaşına doğru gerçi yurtiçi biryerler olur ama neresi daha düşünme aşamasındayım.

Nurancım,sinirlerine hakim ol ve kendini hiç bunaltma sıradan bir günmüş gibi farzet.Sıkıntılı olduğunu belli etmen dahada üzerine gelmesine neden olur diye düşünüyorum.

Özlemle konuştum az önce sesi iyi geliyordu çok şükür.Oğluşunda testleri yapılıyormuş,genel durumuna göre küveze alıcaklarmış.

Ayrı kaldım oğluşumdan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…