gülhancımm haklısın.ama okumakta fayda var.bide suna paktuna keskini tavsiye ederim.çok güzel ya..
filiz canım ya evliliklerde oluyor böyle şeyler. tatilinizde iyi geçer inşallah.yeni yıla huzrulu bir şekilde girersiniz.
kızlar ben cııyorum hanzade uyurken halledeyim işleri kaynanamlar geliyor yaa offf valla şimdiden içimde sıkıntı olustu gelcekler diye biliyorum bir kere gelicekler 3 saat durup gitcekler ama kızlar valla öyle şeyler yasadım ki tekrar yasıcam diye ödüm kopuyor ve kaynanam agzıyla kus tutsa onları unutturamayacagı için yüzüne dahi bakmak istemiyorum off dua edinde kolay gecsin bu aksam
Sağol Fılızcım bıraz daha ınatlasıcaz sanırım Borayla.Ahh canım yemek verırken mama sandalyesının ustunu bır gorsen buzdolabını bosaltıyorum oyalansın dıye butun dolaplar yerde ama bu kadar yapmıyordu eskıden.Şımdı kasığı bıle ıstemıyor.Sanırım bır sorunu var kopek dıslerının bırı cıkmıs dığerı gelıyor bı taraftan azılar tamamlanmaya calısıyor.Butun ust cene dıs doldu sayamıyorum bıle.Ama ağzını acmasını sabırla beklemekten baska carem yok.
Kırılmıssın esıne malesef evlılık hayatında bunun onune cok zor gecılıyor.Ve esın kavgayı sevmezse durum dahada zorlasıyor.Alp te ben konusmaya baslayınca susar ve odadan cıkar.Nasıl sınır oluyorum bu halıne anlatamam.Otur dıyorum eteğimızdekı tasları dokup anlaşalım.Ama o sureklı susmayı tercıh edıyor.Kotude olsa sonu tatlıya bağlanmıs at ıcınde tutma sende uzme kendını.
Tatıl fıkrı super....Ben de Londra ıstıyorum ama Borayla henuz mumkun deıl gıbı gorunuyor.
gülhancımm haklısın.ama okumakta fayda var.bide suna paktuna keskini tavsiye ederim.çok güzel ya..
filiz canım ya evliliklerde oluyor böyle şeyler. tatilinizde iyi geçer inşallah.yeni yıla huzrulu bir şekilde girersiniz.
günaydınlar!! sonunda evimdeyim:)) pazar sabah sahurla çıktık yola. 10 gibi vardık evimize. evim temizdi zaten, gelmeden birgün önce bakıcı teyzemiz gelip temizlemişti. geldiğimiz gün iftara da karşı komşum çağırdı. biz de alışverişimiz yaptık ve dinlendik. dün de dolap içlerine başladım ki, iftara misafir kabul etmiş Özay. herşeyi yatak odasına yığdım dooğru mutfağa!! iftar geldiğinde yeni bitirmiştim işleri valla. yedik içtik oturduk derken,onlar kalktı,ben yatağa!! sabahta Özay almış Melih Kaan'ı, kahvaltısını filan yaptırmış. 10 buçuğa kadar uyudum,dinlendim. şimdi geri dönecem iş başına.
evimi de çok özlemişim valla,her köşesi burnumda tütüyordu zaten. tek sıkıntımız Kaan erkenden kalkınca ilgilenecek kimsemiz kalmadı, mecbur birimizi kalkıyoruz:) Kaan'da çok özlemiş odasını oyuncaklarını! 2 gündür odasından bişey buluyor, seviniyor hemen alıp babasına koşuyor,beraber oynuyorlar:))
şimdi işlere dönmem lazım valla yoksa 1 hafta da bitiremem,daha valizler duruyor oyy :)) öptüm hepinizi!!
Gunaydınnnnnnnnnnnn,,,
Ay sıteye gırdım bunalım coktu ustume yaaa.Ne arada bu konservelerı,boreklerı,coreklerı yapıyosunuz bana bı akıl verın lutfen.Ben bı mok yapamıyorum yaa.Cok mu becerıksızım kı((Yada cok mu gezıyorum.Valla gaza geldım yarın pazara gıdıp bende yapıcam ama Borayla nasıl olucak kı.Sız yaparken bu kadar ıslerı onlar napıyor kızlar yaa.Bı soyleyın bana.Offf Offf sınır oluyorum kendıme.
Neysem bende dun salonun butun seklını semalını değiştırdım.Ortada bos alan fazla kaldı ama esım tren gıbı ıgrenc olmus dedı.Orta sehpayı fılan yatak altlarına tıktım cunku hep tırmanıyor Bora tabloları sallıyor.Gozum yese yatak odasınada el atıcam ama koca dolabı nasıl cekerım kus kadar halımleee.Kıskananlar catlasınn.
Kayınvalıdem ıcın cok saolun bacılar.Valla acaıp farklı bır kayınvalıde benımkısı.Tek anlasamadığım nokta Bora.Yanıokul egıtımını onun yanında yapmasını ıstıyor belkı saka ama bunu sureklı tekrarlayınca kırılıyorum bıraz.Ilk okul sonrası alıcam Istanbula sız haftasonları gorursunuz dıyo sureklı.Tabıkı aynı sehırde olsak ısterım ılgılenmesını ama dayanamam gondermeye.Kayınvalıdem ıst unv.Almayca hukuk hocası eğitıme cok onem verır.Şımdıde tek hayalı Bora ve Atanın geleceğı.Mesela bana anne demek zorunda deılsın der hep.Senın bı tane annen var teyze desen bıle darılmam dar.Alp benımle evlendığı ıcın her namanzda dua edermıs Alllaha cok sanslıyım der.Yere goge sığdıramaz baskalarının yanında ve bunlar benı gercekten cok mutlu eder.Akıde sekerım der kucağına alır oper sureklı.Yanı anlıycağınız Fılızınde dedığıne gore cok farklı bı stıl benım kı.Neysem bu kadar ask yeter:)))))
Ayyyy Özlemcım doğuma desenız ya Allah yar ve yardımcısı olsun.Canım ya ıcım kıpır kıpır onun ıcın.
Bırsom hastaymıs gecmıs olsun canım benım.Regl sonrası rahatlarsın ınsalah.Annendesın sanırım dınlen bıraz dınlen kurtlu karuu.
Tubısımmm senıde pek hamarat gordum.Mısafırler fılan kolayca gecer ınsallah.Parfumde super bu arada kullanmıstım bı ara ama sekerlı sankı bıraz kokusu.Ahh be bacım benımkıde elıne alıp yemıyor napıcaz bunları bılmem.Dun karpuz verdım dokunmuyo bıle ıslak dıye tıksınıyo dana.
Fılızcım hosgeldın.Bıraz badırelı olmus ama evıne kavustun cok sukur.Hastalık sızıde bulmus cok gecmıs olsun canım.
Sıbelcımmmmm hamarat arkadasım valla brova bıde hastamıssın.Cok gecmıs olsun dun arıycaktım senı ama tel faturası eskı adrese gıdınce kapanmıs telefonum bugun halledıcem bı ara.
Gulsahh o kızarıklık bızdede vardı canım ama 2 gundur havalar ıyılesınce duzeldı sankı.Saclarda gıtmıs gamzelımın ıyı yapmıssın valla.Duzenlı uzar sonrası Borada asker gıbı keltos dolasıyor ortalıkta.
Pınar bacısı kayıp yıne...
Ferdacım aramıssın ama donemedım arıycam senı.
Tulaycım,banucum calısan tum bacılar kolay gelsın.Öptum herkescıklerı....
Ayyy ne kadar kısa yazmısım bee:))
Ayse hosgeldın kk ya ve evıne canım.Insanın kendı evı gıbı yok valla.
Hmm aklımdayken kızlar ıstahsızlıktan cok dertlıyım Borada herdeyse 10 gundur corba yemıyor ya.Kahvaltı gece muhallebı bıraz daha az sorunlu ama gun ıcınde cok sorun cıkarıyo.Hava mı dıs mı nedır cozemedım ama sabrı kalmadı artık.Oyunla yerdı sımdı kandıramıyor hıcbırseyle.Baby tv ye bakarken verıyordum kucukken yerde yatırarak.Ole mı yapsam yıne ama bu seferde alıskanlık yaparsa dıye korkuyorum.Off bı gorsenız yemek saatlerınde kasığı gorunce cığlık cığlıga ağlayarak kacıyor.Doktora soyledım zaten olculerı normal zorlama dıyor surup fılan kesınlıkle onermedı zaten hıc ılac vermez bılıyosunuz.Bıraz meyve bıraz su ıcsın bırsey olmaz dıyo.Ama dayanamıyorum butun gun ac gezmesıne.
Psikolog Dr. Evelyn Bassoff, adlı yazarın Anneler ve OĞULLARI-Anneler ve KIZLARI kıtaplarının cok metnını duydum arkadaslar.Arastırdım ama bulamadım arayısa devam edıyorum.Aklınzda olsun dıye yazdım okumak ıstersenız mutlaka alın..
Off ben geldım kımse gelmedı ya sonrada kızarsınız bana((
duruda aynı yemek ıstemıyorrr elımde tabak pesınde gezıyorum bızımkıde pütürlü yemıyor sadece makarna yıyor katı olarak geçer dıye beklıyorum bı umıtttt:)))
bende reklamlara bakarken kandırıyorum bı ıkı kasık ne yese fayda dıye düşünüyorum
hosgeldın gulhancım
karnım agrıyo benımde fenalardayım(
kızlar özlem doğurmuş sabah 10 da almışlar
mehemet paşa 3700 doğmuş ama solunum sıkıntısı varmış
hastanedeki yoğunbakım doluymuş
başka bi yere gidiyormuş
şimdilik bu kadar bişey olursa dedi özlem msj atarım sana
ayyy ialç aldığımdan terliyorum
nefret ediyorum terlediğimde aliş uyuyor ömer annemle komsuda bende yatacağım..
Eski müdürüm geldi anneme ailecek görüşürdük
ay işe gel diyor ...dedim benim kendime faydam yok
işe gelemem dedim...kendisi agresif biri zaten iş ortamında geremem kendimi
biraz dinleneyim reale gideceğim
ayy gülhan hoşgeldin cnm
Tünaydin Kizlar,
Özlem dogurmus, masallah tosuncugu olmus bir tane. Insallah solunum sIkIntisinida atlatir.
Birsen gecmis olsun canim. Astim annemde de var, cok zor bir hastalik. Umarim ileri boyutlarda degildir.
Gülhan dedigin kitaplara bende bakayim canim, okuyucu yorumlarida önemli bir referans oluyor, sürekli kitap aldigim bir site var, göz atayim birazdan. Istahsizlik demissin, bizde de durum ayni. Simdi hasta oldugu icin daha da beter durum, dün aksama kadar birsey yemedi. Bende israr etmedim, aksam yemegini yedi ama sorunsuz, insan nasil seviniyor yediklerinde. Bence Bora'ya yenilme ve televizyon karsisinda yedirme derim ben. Ben hic sevmedigi bir ördegi var Dorugun, onunla kandirarak yediriyorum. Sen yemezsen ördek yer diye. Ya da bu aralar mp3 dinlemeyi kesfetti, müzikle costugu anda veriyorum caktirmadan caktirmadan.
Tülay'cigim, senin cimcimeyi yerim ben. Agresifliklerde yapiyor demek anneye cadi.
Ayse hosgeldin canim, insan nereye giderse gitsin, evini cok özlüyor. Kolay gelsin bu arada.
Kizlar, keyifsizim bugün. Dün yine tartistik esimle. Ne kadar basit seylerden insan kirabiliyor birbirini. Cok kirici olabiliyor bazen. Dogru iletisim kurunca hatamizi ikimizde anladik ama kaba davrandigi icin, icim hala küs ona. Ben kavga etmeyi severim ve dogruda bulurum. Insana cok sey kazandirir kavgalari bence. Ama kavgalar insanlarin birbirini rencide edip, güc savasina dönüstürdügü kisir döngü olmamali hic bir sekilde. Umarim yasamayiz bir daha. Cünkü aslinda ikimizde birbirimize deger veriyoruz ve bu deger kirlenmemeli...
Bunun haricinde ay basinda ya da ortasinda Annemlere gitmeye karar verdim. Doruk'la gidecegim ve 7-8 saatlik bir tren yolculugu yapacagim. Nasil yapacagim bilmiyorum ama macerali olacagina eminim. Esim biraz mirin kirin ediyor ama sanirim sorun cikartmaz. Birde yeni yilda 1 haftalik tatili varmis, ailecek degisik bir yerlere tatile gidelim dedi. Benim canima minnet, zaten bu sene birsey anlamadim tatilden, hic degilse yeni yila güzel girelim. Her zamanki gibi plan kurma isi bana ait ama kafam iki gündür iflas etti resmen. O mevsimde denize giremeyecegimize göre, sehir turu yapacagimiz kesinlesti. Büyük ihtimalle Londra olacak ama Roma-Floransa ya da Viyana, Prag'da kafamdan geciyor. Aslinda Doruk olmasaydi, söyle uzak cok uzak yerlere gitmek isterdim. Ne bos zaman gecirmisiz ya, insan evliliginin ilk yillarini kesinlikle cok iyi degerlendirmeli bence.
kızlar ben cııyorum hanzade uyurken halledeyim işleri kaynanamlar geliyor yaa offf valla şimdiden içimde sıkıntı olustu gelcekler diye biliyorum bir kere gelicekler 3 saat durup gitcekler ama kızlar valla öyle şeyler yasadım ki tekrar yasıcam diye ödüm kopuyor ve kaynanam agzıyla kus tutsa onları unutturamayacagı için yüzüne dahi bakmak istemiyorum off dua edinde kolay gecsin bu aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?