2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy ne kadar kısa yazmısım bee:))

Ayse hosgeldın kk ya ve evıne canım.Insanın kendı evı gıbı yok valla.

Hmm aklımdayken kızlar ıstahsızlıktan cok dertlıyım Borada herdeyse 10 gundur corba yemıyor ya.Kahvaltı gece muhallebı bıraz daha az sorunlu ama gun ıcınde cok sorun cıkarıyo.Hava mı dıs mı nedır cozemedım ama sabrı kalmadı artık.Oyunla yerdı sımdı kandıramıyor hıcbırseyle.Baby tv ye bakarken verıyordum kucukken yerde yatırarak.Ole mı yapsam yıne ama bu seferde alıskanlık yaparsa dıye korkuyorum.Off bı gorsenız yemek saatlerınde kasığı gorunce cığlık cığlıga ağlayarak kacıyor.Doktora soyledım zaten olculerı normal zorlama dıyor surup fılan kesınlıkle onermedı zaten hıc ılac vermez bılıyosunuz.Bıraz meyve bıraz su ıcsın bırsey olmaz dıyo.Ama dayanamıyorum butun gun ac gezmesıne.

gülhan canım yemesse arada bir dene evrmeyi
birer kaşık olarak.ben seline öyle yapıyorum oyun arasında hemen bir kaşık o zaman farketmeden yiyor:) gerçi bu saatlere bölünüyor ama yiyior sonuçta

Psikolog Dr. Evelyn Bassoff, adlı yazarın Anneler ve OĞULLARI-Anneler ve KIZLARI kıtaplarının cok metnını duydum arkadaslar.Arastırdım ama bulamadım arayısa devam edıyorum.Aklınzda olsun dıye yazdım okumak ıstersenız mutlaka alın..

Off ben geldım kımse gelmedı ya sonrada kızarsınız bana((

gülhan canım yemesse arada bir dene evrmeyi
birer kaşık olarak.ben seline öyle yapıyorum oyun arasında hemen bir kaşık o zaman farketmeden yiyor:) gerçi bu saatlere bölünüyor ama yiyior sonuçta

Ne bıleyım Tulaycım ya mama sandalyesı ve televızyonsuz yemeye cok zor alıstırmıstım Borayı sımdı gerı donmek sınırlerımı bozuy kadar emek bosa gıdıcek yıne.Ama hafta sonuna kadar bole devam ederse caresız baslıycam.Isın ılgıncı yatarak ve sevdığı programa dalarak yıyıyor tabı anlamıyor yemek yedığını sonucta.

canım başka çare yokki anlamadıkları için biraz zor oluyor bizim için.inan varya akşamları yemek savaşı verirken sinir oluyorum bide kendi yemek istiyor pes ettim zaten önüne koyuyorum yemeği yediği kadar biraz etraf kirleniyor ama ona bile razıyım.

duruda aynı yemek ıstemıyorrr elımde tabak pesınde gezıyorum bızımkıde pütürlü yemıyor sadece makarna yıyor katı olarak geçer dıye beklıyorum bı umıtttt:)))
bende reklamlara bakarken kandırıyorum bı ıkı kasık ne yese fayda dıye düşünüyorum

hosgeldın gulhancım
karnım agrıyo benımde fenalardayım(

gülhanc anım internette var o kitaplardan
hemde çok ucuz ya:)

Aaa gormedım tatlım.Ama kredı kartım yok kı alamam netten sanırım bulamazsam havele ıle alabılırım belkı.Saol canım cıkıcam Bora uyanınca bakıcam tekrar.

Yemekte aynı dert desene valla.Bu donemlerı de atlatıcaz ınsallah.Şole elıne elıp bırseyler yedığı gunlerı bır gorsem.

Off cok fecı ağrı kesıcı alsan canım.Doğumdan sonra bende regl ağrısı kesıldı bıcak gıbı.Ama yorgon bıle parcalamıstım o sancıdan.Kıyamam yaa.

kızlar özlem doğurmuş sabah 10 da almışlar
mehemet paşa 3700 doğmuş ama solunum sıkıntısı varmış
hastanedeki yoğunbakım doluymuş
başka bi yere gidiyormuş
şimdilik bu kadar bişey olursa dedi özlem msj atarım sana

selammm
ben geldimmm
ayyy pazar gün akşam gelcektik p.tesi annemlere halamlar gelcekmiş neyse 1 gün daha duralım dedik dün akşam geldik evimize
soguk bir hafta sonu gecirdik haftalar sonra
bag baya serinlemiş hanzade uzun kollu badi ve yelekle gezdi yavrum
iyi oldu bize degişiklik bugunde kaynanamlar tesrif ederlerse gelicekler
bende kızı uyuttum etrafı topladım mutfak oldugu gibi duruyor
makina boşalcakta yerlesecek

yaa hanzadenin bugunlerde hiç keyfi yok eli sürekli gene agzında ve mızır mızır süt de içmiyor
aramızda köpek dişini cıkarmıs bebiş varmı yaa??
cok zor cıkar dediler azıların 3 ünü 1 patlattıgında zaten 1 hafta hasta olmustu ayy Allah yardımcımız olsun
valla bacılar benden aynı gecmişe bakmadım şimdi dönücem oraya
ama sorayım özlem dogum yaptımı???
nyse ben bi bakim

aman tam yazdım birsende yazmıs
ohh yaa göz aydın masallah tosuncuk dogurmus bizim hatun
neyse en kısa zamanda soluguda düzelir kuzunun inşallah

ayyy ialç aldığımdan terliyorum
nefret ediyorum terlediğimde aliş uyuyor ömer annemle komsuda bende yatacağım..

Eski müdürüm geldi anneme ailecek görüşürdük
ay işe gel diyor ...dedim benim kendime faydam yok
işe gelemem dedim...kendisi agresif biri zaten iş ortamında geremem kendimi

biraz dinleneyim reale gideceğim

ayy gülhan hoşgeldin cnm

valla ben hergün yumurta veriyorum önceden katısık veriyordum şimdi ayrı vermeye baslamıstım yumurta peynir süt yiyordu sonrada ekmege sürülmüş sokella veriyordum
ama dün yumurta süt ekmek peyniri karıstırdım kasede kasıkla verdim daha güzel yedi annemde nasılsa ayrı yemeye alısır nasıl iyi yiyorsa öle ver dedi şmdi katısıga geri döndüm anlıcan ama içine tahıl mamasıda katmam lazım özlü olsun tok tutsun diye
ama allerji yapmıyor her gün yemesine ragmen

kız tubaaa öldürdün gülmekten ne yaslılıgı ayol
daha kac yasındasın
evet haklı tarafların var cocuklar üyüyünce zamanın gectiğini anlıyor insan ama daha coooookkk genciz beee

serrayada maşallah yerim ben o kuzuyu demek iyice dilendi hee
valla benim cadıda cenezegin teki senin dedigin gibi annemlerdeyken sabah uyanır uyanmaz annane diye bagırıyor annemde sesi duyunca kıyamayıp yanına alıyor tabii ama annemin odasına giderken erekke kardesimin odanın önünden geciliyor bu sefer baslıyor dadi dadii(dayı diyor göya)
aman öldürüyor bizimkinin cenesi nuran de diyorum anne diyor mehmet de diyorum baba diyor kuzu yaa bunlar kocaman sıpa oldular valla offf offf

hadi ilk bebiş geldii..darısı diğer bebişlere:))bengi ve burcu var sanırım.sonra diğer isteyenlere tabiki bana:)))))))))

nurann hoşgeldin nasılsın canım keyfin nasıl?

ama gülhan canımya kitap iyide yurtdışındaki eğitim farklıya bize uyarmıki acaba:)

Canım anne ve cocuk ılışkısınden bahsettığı ıcın ben okumak ıstıyorum.Sonucta kısısel gelısım adı altında bır kıtap mekan onemlı deıl dıye dusundum.

Ayy hadı gozumuz aydın.Umarım sorun cıkarmaz pasamız.

Hosgeldın canım.Valla BORA da hıc ağzını acmıyor ve bır kopek dısı patladı dığerı yolda ondan mı acaba ya.Gecmıs olsun sızınde.

Hosduldum ama hastasın be seker.Hemen kestırıp atmasaydın dur bakalım oğluslar buyuyunce gıdersın belkı.

hadı gozumuz aydın ılk kardeşş geldııı...

Ayy sorma ya abla oğlu oldu kuzular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…