gülhan canım yemesse arada bir dene evrmeyi
birer kaşık olarak.ben seline öyle yapıyorum oyun arasında hemen bir kaşık o zaman farketmeden yiyor:) gerçi bu saatlere bölünüyor ama yiyior sonuçta
gülhanc anım internette var o kitaplardan
hemde çok ucuz ya:)
duruda aynı yemek ıstemıyorrr elımde tabak pesınde gezıyorum bızımkıde pütürlü yemıyor sadece makarna yıyor katı olarak geçer dıye beklıyorum bı umıtttt:)))
bende reklamlara bakarken kandırıyorum bı ıkı kasık ne yese fayda dıye düşünüyorum
hosgeldın gulhancım
karnım agrıyo benımde fenalardayım(
Günaydın kızlar,
Dağhan'a gwçmiş olsun.Kuzum benim.Gerçekten insan çocuğunu keyfsiz görmeye dayanamıyor.Umarım bir an önce iyilrşir.
Birsencim senin de annene gitmen iyi olur.Biraz yatar dinlenebilirsin belki.
Bizde İzmirdeyiz.Annemlerin yanında iyi geldi burda olmak.Duru'nun üzerimdeki yükü azaldı.
kızlar ben kavaltısına 2 çay kaşığı bal ve yumurtada koyuyodum alerji yapt galiba sizde hala yumura veriyo musunuz hergün?
Bi de 8 tahıllı ballı kahvaltı veriyorum sütle hazırlıyorum.Siz nasıl yapıyosunuz.Şu kahvaltılığın içine kahvaltılık danone eklesem nasıl olur acaba?
hayirli geceler cemaat-i müslimin :))
ay cok yorgunum..dün anneme gittim..bugun 5 gibi geldim..kayinvalidem,kaynim ve elti adayim iftara geldiler..kayinvalidem boşnak mantisi yapmişti..bende corba salata tatli yaptim..çay may derken yolcu ettim onlari..şimdide keyif vaktim :))
ya annemlerde ramazan cok güzel geciyor ya..kalabalikta daha iyi anlaşiliyor ramazan :) dayimlarda orda..bide hepsi sahura kadar oturuyor :) ben burda tek basima sahura kadar oturunca orasi pek bi canli geldi gözüme :) hele kubisimle ömerim yokmu :) ay kocaman oldular ya..daha dün serros kadarlardi..şimdi serrosa abilik ablalik yapiyorlar :) serrosta onlara yetişmeye calişiyor..top felan oynadilar..cok komikti..benim kizin uykusu geldi iyice..ama oyunda oynamak istiyor..2 dakika kosuyor sonra boylu boyunca yere yatiyor sonra gene kalkiyor kosuyor felan cok komikti :)) salliyim diye ayagima alir almaz uyudu :))) felaket yorulmus cadi..sabahta hemen annemlerin kapisina gidiyor..neee (anneme öyle sesleniyor) dedeeee diye bagiriyor..bide kediler var annemde..ne zaman boş kalsa hemen kedilerin oldugu balkona kosuyor ayyiiii huuuu diye :))) ordan gene mutfaga koşuyor..annemin buzdolabinda soguk su aparati var..oraya bayiliyor..soguk su gelincede uvvvvv diyip kahkahalar atiyor :)))
bide sürekli tuva diyor hala ya :))) ama işin komik tarafi tuvanin ben oldugumu bilmiyor gibi :)))) yani bana anne diyor bosluga tuva tuva diyorD dillendi iyice cadicik :) epey anlatiyorlar artik dertlerini..ay ne cabuk büyüdüler yaa..gecen yaz yastik gibi duruyorlardi şimdi düz duvara tirmaniyorlar :))) ay yaşlandikmi ne iyice :)))
dertlendim bak şimdi gece gece :))) zaten 28den de gün aldim..püü :)))) harbi yaşlandim be :)) zaten kubrayi gördükçe hepten yaşlandigimi hissediyorum :)))) cadi nerdeyse universiteye gidecek ya :))) lise 2de..ay iyice yaşlilik komleksine girdim iyimi :)))))
zaten bu kilolarda iyice yaşli gösteriyor beniay biran önce zayiflamaliyim :)) biraz daha küçük gösteririm belki :)))) ay kendim yaziyorum kendim gülüyorum DD tobeler olsun :))))))
neysem geçmise döneyim aklimda kalanlari yazayim ben :)))
ama gülhan canımya kitap iyide yurtdışındaki eğitim farklıya bize uyarmıki acaba:)
kızlar özlem doğurmuş sabah 10 da almışlar
mehemet paşa 3700 doğmuş ama solunum sıkıntısı varmış
hastanedeki yoğunbakım doluymuş
başka bi yere gidiyormuş
şimdilik bu kadar bişey olursa dedi özlem msj atarım sana
selammm
ben geldimmm
ayyy pazar gün akşam gelcektik p.tesi annemlere halamlar gelcekmiş neyse 1 gün daha duralım dedik dün akşam geldik evimize
soguk bir hafta sonu gecirdik haftalar sonra
bag baya serinlemiş hanzade uzun kollu badi ve yelekle gezdi yavrum
iyi oldu bize degişiklik bugunde kaynanamlar tesrif ederlerse gelicekler
bende kızı uyuttum etrafı topladım mutfak oldugu gibi duruyor
makina boşalcakta yerlesecek
yaa hanzadenin bugunlerde hiç keyfi yok eli sürekli gene agzında ve mızır mızır süt de içmiyor
aramızda köpek dişini cıkarmıs bebiş varmı yaa??
cok zor cıkar dediler azıların 3 ünü 1 patlattıgında zaten 1 hafta hasta olmustu ayy Allah yardımcımız olsun
valla bacılar benden aynı gecmişe bakmadım şimdi dönücem oraya
ama sorayım özlem dogum yaptımı???
nyse ben bi bakim
ayyy ialç aldığımdan terliyorum
nefret ediyorum terlediğimde aliş uyuyor ömer annemle komsuda bende yatacağım..
Eski müdürüm geldi anneme ailecek görüşürdük
ay işe gel diyor ...dedim benim kendime faydam yok
işe gelemem dedim...kendisi agresif biri zaten iş ortamında geremem kendimi
biraz dinleneyim reale gideceğim
ayy gülhan hoşgeldin cnm
hadı gozumuz aydın ılk kardeşş geldııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?