alemsin kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yaa bariiii diş dıkıntıları bıtırseydı herkezdee öle gırseydık 2yaş sendromuna kızı evlendırene kadar bıtmıcek sıkıntısı anladım ben olayııı:))))
bu hafta cok yogun gectı o yuzden fazla katılamadım sımdıde duru durmuyo gelırım yıneeee
cnm ya çok geçmiş olsun,halısın ya evet,burnu akıyo grip oldu diye bile çok üzülüyoruz,basit şeylere,Allah şifasız dert vermesingünaydına.s.
akşam hastanelerde süründük kuzumla ben şimdi kalktım banyo yaptım Ahsen daha uyuyorr
kaynım ağır bir sara nöbeti geçirdi hastaneye kaldırdık saat 2 ye kadar hastanedeydik çok şükür şimdi iyi ama tekrar geçirir diye korkuyoruz çok zor yaa Rabbim evlatlarımızı kötü hastalıklardan muhafaza etsin grip öksürük basit hastalıklar kadıncağazın halini görseydiniz çok kötüydü yaaa((
şimdi baba kız uyanırlar ben kahvaltı hazırlıyım herkese hayırlı pazarlar
cnm ya geçmiş olsun sana da alişe de,senin tedavin çok önemli cnm sıraya bakmaz,eşin haletsin bi an önce..merhabalar kızlar bir pazar sabahı daha.....
gece uyukum kaçtığından 1.30 yattım....tam uyuyorum aliş ağlıyor tam uyuyorum ağlıyor....bu çocuğun dişleri mahfetti bizi...ama canı çok acıyor....eskiden eline bisküvi verdikmi hapur hupur yerdi,
şimdi ısıramıyor bile.....demek canı çok acıyor....devamlı ağlıyor....
kaynanaya geldik....aynı hamam aynı tas....ben gittiğimden beridir bişey yapmamış...
hatun dünde pazardan gelmiş çok yorgunum çok yorgunum diyip durdu
eşimede git kıyma al patates köfte yapalım dedi....yani bana yaptıracaktı..ben zaten yorgunum
neyse ......
benimde astımım sıkıştırıyor malesef....3 yıldır tedavi görüdüm kesintisiz bu sene 4 senemizdi...5-6 ay aşı olmadım ondan sanırım bir doz aşı 30 tl ama alamadık sıra gelmedi senelik
muaynem geldi geçti....oda 400 tl valla eşime dedim ne yap et götür beni böyle olmaz dedim..bakalım gideceğiz..................
gülşahcığım evlenincede geçmiyor bitmiyor derteriiii yaaa bizim bittimi sankii
cleries cnm hayırlısı olsun hakkınızda cnm
iyi pazarlar
esencim gecmiş olsun canım
birsen sende ihmal etme evet pahalı bir tedaviymiş ama saglıktan önemlisi yok bence
gülşahcım valla evlenincede ayrı ayır sendromlar cıkıyor bizimkilere baksana:9
neyse gelelim bana nihayet teyzemi kahvltıya cagırdım iyi oldu babam kardeşlerim ailecek kahvaltı ettik
ortalıgı toplayıp bulaşıkları makinaya attık onlar gittiler
kızı uyuttum 12:30 da bak şimdi ses geliyor yataktan
dün akşamüstü yatagına koydum kapısınıda kapattım aman nasıl aglıyor bende kapıda içim sızlaya sızlaya bekliyorum baktım 10 dakka sonra ses kesildi uyumuş kuzum iyi oldu böle böle alısacak saırım gündüz hep yatagına koyucam bundan sonra
bugun evdeyim kaynatamın dayısı ölmüş mehmet dükkan beklicek
bizde evdeyiz aman havada bir güzel maşallah
neyse ben kacar kıza bakayım
dün gecmişin birazını okudum kalanda bugun inşallah
canım hoş geldin benimde kızım 11 mayıs doğumlu adı Türkizselam hayirli geceler hepinize ben de 2009 mayis annesiyim, gerci mayisin son gunu ama olsun yine mayis oluyor.
bir kizim var 31 mayis 2009 saat 11:00 da dogdu ismi zeyneb beyza...
canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah bu sefer mutluluğu yakalarsınızMerhaba kızlar ben hala sakaryadayım kısmetse haftaya bursaya evime geçiyorum eşim geldi bu gün Gülceyi anneme bırakıp sinemaya gidicez biraz başbaşa zaman geçirmek iyi gelicek bize konuşmaya ihtiyacımız var tek dileğim herşeyin yolunda gitmesi kızımn mutlu bir aile ortamında anne baba sevgisi aLarak büyümesi yine yeniden toparlanma vakti inanın yoruldum bu gel gitlerden artık huzur istiyorum dinginlik istiyorum kızımla kocamla mutlu olmak istiyorum.Gülcede sanırım 2 yaş sendromuna girdi acayip huy değiştirdi istediği olmayınca yumruklarını sıkıp bağırıyor tepiniyor bide cimdikleme huyu çıktıki sormayın kollarım çürüdü ya bu cadılardan çekeceğimiz var bide bi süslü nerde incik boncuk görse hoop boynuna takıyo nerde tarak görse saçını taramaya çalışıyor ve herşeyi kendii yapmak istiyo ayakkabısını çıkartıp giymeye çalışıyo hanımefendi bizden böyle işte umarım hepimizin gönlünce olur hayat sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum.a.s.
sellllllllllllaaaamMerhabalar burdaydım deyip kaçtımmm
biraz erken girdi bizimkiler bu sendroma ben de yakında sendroma gircem baya sinirlerim bozuluyoryaa bariiii diş dıkıntıları bıtırseydı herkezdee öle gırseydık 2yaş sendromuna kızı evlendırene kadar bıtmıcek sıkıntısı anladım ben olayııı:))))
bu hafta cok yogun gectı o yuzden fazla katılamadım sımdıde duru durmuyo gelırım yıneeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?