2009 mayıs anneleri yılbaşı çekilişine varmısınız

accuk daha geciksem demekki bensiz bi çekiliş yapacaktınız hıı??? çok üsüldümmm:((( beni de ekle banucum:)))

kızzzzzzzzzz ayşeeeeeeeee yoklama alıyom hep bi eksik çıkıyo devamsızlıktan sınıfta bırakıcam seni daha tasınamadınmı, insan bi merak etmezmi bu burcu napıy mayıs annelerinde bensiz diye küstüm işte hıh
:dilcikar:

BANUCUM şimdi ben ayın 1 i ve belki 2 si işe gelcem 4 ve 5 i düğünümüz varya işleri toparlayıp gitcem
1 inde özellikle çok yoğun olurum buraya giremeyebilirim nasıl olcak girmem mi gerekiyor
belki girerimde olurya giremezsem naıl olucak bana bir söylermisin canım...?

abooo kuzuummm:teselli: seni hiç yanlız bırakır mıyım? geldüm işte!! bu aralara sık giremeyecem ama, aklımdasın şikerim:)) kağanımı da şöyle sulu sulu öp benim içinkaydirigubbakcemile3

kızlar çekiliş ayın 21 de olacak bilginiz olsun tülayla birlikte yapacağız sibelcim telefonda zor oluyor bitanem msnde yasak tatlım kusura bakma olurmu

peki ben 21 inde işyerinde değilim yarın son günüm bana sonucu biriniz mesaj atarmısınız acaba :kedi:

-ilgin07
-hatiş
-sibiko
-böcek
-knk
-dırımkızı
-şimal06
-incihan
-pınar
-esen
-burcu
-tülay
-mimaresra
-cerenn
-beyaz
sanırım bu cnm son liste
banu ilk sayfayı günceklliyor hep

-ilgin07
-hatiş
-sibiko
-böcek
-knk
-dırımkızı
-şimal06
-incihan
-pınar
-esen
-burcu
-tülay
-mimaresra
-cerenn
-beyaz
-cerencimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…