2009 mayıs anneleri yılbaşı çekilişine varmısınız

Tülay'cım bana özelden adresi yolla canım. En kısa sürede halledip göndereceğim Selin'ciğimin hediyesini a.s.

hehe bana dünürüm çıkmış kız kargoyla göndermeye ne hacet zaten buluşucaz 12 sinde veririrzzz:)))

biz esrayla eşleşmişiz ama o çok girmiyor
ben facede görürsemde sorarım özele adresini yazarsın esracım..

canım atlamışız sanırım kusura bakma sayfaları takip edemedim bende kızlarımda hastaydı listeye göre yaptım

Son düzenleme:
arkadaşlar hediye seçimi size kalmış bir konu ister anneye ister bebeğe ister herikisine alabilirsiniz tamamen kişisel tercih gönlünüzden ne almak geçiyorsa önemli olan küçücük bir hediyenin ömür boyu hatırlanması :)))

banada erzen çıkmış bayram dönüşü veririm adresi canım kız kardeşimin düğünü filan var bu aralar çok yoğunum sende bana gönderirsin..

pınarcım bende göndericem ama defne hasta diye seni rahatsız etmiyorum sen uygun zamanda adresini bana yaz canım.

bugün ayşe serranın güzel kızın hediyesini yolladım sağlıklı güzel günlerde giyer inş.opuyorumnanaktan . yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,barış ve huzur getirmesi dileğiyle iyi geceler arkadaşlarr..

bizde merakla bekliyoruz aynurcum :) teşekkürler,bütün kuzucuklar saglikla kullansin inşaAllahhh a.s. umarim sizde begenirsiniz :)

TUTKUNNN olur bacım eşleşelımm yenı gordum yazını...
adres yolla sen bende yollarımmmmm...bende pek sık gıremıom bacım oglan sagolsunnnnn

kızlar naptın yılbaşı hediyelerinizi.tubacım biz erkenci çıktık galiba :sm_cool:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…