2009 mayıs anneleri yılbaşı çekilişine varmısınız

Eeeee kızlar hani ya yılbaşı hediyeleriniz klava: Resimlerini ekleyinde görelim kuzularımıızn ve sizin cicilerinizi a.s.

Bunlar bizimkiler a.s.

Sibel teyzemizin hediyesi elbisemiz ve kazağımız çok tşk ediyoruz kesene bereket canım a.s.

Bu kazak ve fularda Tülay teyzemizin hediyesi. Canım kesene bereket ve ellerine sağlık çok tşk ediyoruz a.s.

Birde Birsen teyzemizin bana aldığı şık bir takım ve kızıma aldığı atlet var. Benimkini buraya eklemeyeyim kaydirigubbakcemile3 Kızımınki kullandığı için kirlide şu anda. Yıkansın onuda eklerim. Kesene bereket tatlım çok tşk ederiz a.s.

pınarcım güle güle kullanın ciclerinizi
bende sibelciğimin aldıklarını akşama eklemeye çalışacağım:))))

Canım güle güle kullansın kuzum tülay'ın hediyelerinide çok beğendim.Senin hediyenide birazdan ekliycem.

Birsom'un bana aldıklarını bende koymayayım dedim.Tekrar teşekkürler birsommmm.olumunekankayizsmile

Ferda tetemizin hediyeleri kızlar. bu sabah geldi,bizi çok mutlu etti!:)

oğluşumun cicileri

düşünceli arkadaşım, burda tarhana bulamadığımı söylemiştim oğluma vermek için. siboş tetemiz göndermişti biraz sağolsun,ferda tetemiz de süpriz yapmış bize, çok sevindiksırnaşık şey

bu da benim cicimsırnaşık şey

dur bi de içi dolusunu ekleyimkaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederiz canım,zevkle kullanacağız ve hep saklayacağız:asigim:

Son düzenleme:

cnm çok sevindim beğenmenize,güle güle kullanın,pantolon olacakmı diye çok düşündüm ama neyseki olmuş çok tatlı...Tarhanayıda afiyetle yesin,yesinde büyüsün..

Ayşecim ben öyle senin gibi eklemeyi bilmiyorumda yorumlarımı yazamadım o yüzden..Ama bizde hepsini çok çok beğendik ama ben oğluşuma giydiremedim azıcık büyük geldi ama büyüyüp de giydirdiğimde mutlaka resmini çekip götericem sizlerede...
ışte kızlar bunlarda bize Ayşe teyzemizin cicileri...
cnm kolyemide zevkle takıyorum..çok teşekkür ederim tekrar..

hediyelerinizi gule gule kullanin bu arada ferda tarhana gondermissin cok ince birr dusunce eline saglik canim

rica ederim tatlım. güle güle kullanın. ben aslında bilerek biraz büyük aldım. küçük olur da giyemezse dağhan kuzum, üzülürdük. büyük olursa büyüyünce giyer dedikkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…