esen teyzemizin hediyesi
buda pınar ve siboş teyzemizden
çokkkkkkkk teşekkür ederizzzz
pınarcım güle güle kullanın ciclerinizi
bende sibelciğimin aldıklarını akşama eklemeye çalışacağım:))))
Eeeee kızlar hani ya yılbaşı hediyelerinizklava: Resimlerini ekleyinde görelim kuzularımıızn ve sizin cicilerinizi a.s.
Bunlar bizimkiler a.s.
Sibel teyzemizin hediyesi elbisemiz ve kazağımız çok tşk ediyoruz kesene bereket canım a.s.
Bu kazak ve fularda Tülay teyzemizin hediyesi. Canım kesene bereket ve ellerine sağlık çok tşk ediyoruz a.s.
Birde Birsen teyzemizin bana aldığı şık bir takım ve kızıma aldığı atlet var. Benimkini buraya eklemeyeyim kaydirigubbakcemile3 Kızımınki kullandığı için kirlide şu anda. Yıkansın onuda eklerim. Kesene bereket tatlım çok tşk ederiz a.s.
ayşecim güle güle kullanın hediyelerinizi.oğluşunada afiyet şeker olsun tarhanası:)
Ayşecim hediyeleriniz hayırlı olsun kazak ve kotun içinde erkek adam olmuş bızdıkopuyorumnanaktan
Ferda tetemizin hediyeleri kızlar. bu sabah geldi,bizi çok mutlu etti!:)
oğluşumun cicileri
düşünceli arkadaşım, burda tarhana bulamadığımı söylemiştim oğluma vermek için. siboş tetemiz göndermişti biraz sağolsun,ferda tetemiz de süpriz yapmış bize, çok sevindiksırnaşık şey
bu da benim cicimsırnaşık şey
dur bi de içi dolusunu ekleyimkaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederiz canım,zevkle kullanacağız ve hep saklayacağız:asigim:
Ayşecim ben öyle senin gibi eklemeyi bilmiyorumda yorumlarımı yazamadım o yüzden..Ama bizde hepsini çok çok beğendik ama ben oğluşuma giydiremedim azıcık büyük geldi ama büyüyüp de giydirdiğimde mutlaka resmini çekip götericem sizlerede...
İşte kızlar bunlarda bize Ayşe teyzemizin cicileri...
cnm kolyemide zevkle takıyorum..çok teşekkür ederim tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?