2009 mayıs anneleri yılbaşı çekilişine varmısınız

güle güle giysin şebelek ali ve damadım
valla bende resmini koyacaktım ama akşam annemde kaldım senin aldığın pijamaları giydim resmini çekemeden ama çok güzel oldu sağol canım
Ahsende şimdi toplarıyla oynuyor onları çok sevdi diğer hediyeni de koymayayım istersen:))))

Birsencim güle güle giysin kuzular.Mercimeğin hediyesini merak ettim.

Bu arada Birsencim hediyene bayıldım düşünmen bile yeter kesene bereket çok saol

ay mercimeğin hediyesai ve benim hediyelertimizi çekemeden kullandık benimki kirlendi bile Ahsende elinden düşürmüyor sıpa oyuncağını çok sevdi:)))

Pınarcım hedıyeler ıÇın Çok teŞekkÜr ederım canım. Şalda benım kullandıĞım aksesuarların baŞında gelıyor Çok teŞekkÜrler canım.bende sızın hedıyenızı aldım bu hafta ıÇı mutlaka gÖndercem canım.

Rica ederim canım beğendiyseniz ne mutlu. Güzel günlerde kullanın inşallah a.s.

esen teyzemizin hediyesi

buda pınar ve siboş teyzemizden

çokkkkkkkk teşekkür ederizzzz

Son düzenleme:
Bizde hatiş tetemizin hediyesini çok beyendik giyip resim bile çektik :)))) bana atkı eşimede çrap eklemiş ince arkadaşım sağolsunŞeniz

ben çok giremiyorum kk ye ya bana da faceden haber verin böyle şeyleri ne oluuuuuuuuurrrr

Tülay teyzemizin hediyeleri geldi. Çok tşk ediyoruz kendisine kesesine bereket çok beğendik. En kısa sürede hediyelerin resimlerini çekip ekleyeceğim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…