Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım ya akıntı bendede var.Fitille geçiyo hiç canını sıkma
sağol canım rahatladım zaten bende şimdi battaniyeleri astım bi tek uyku seti kaldı ama beşigin yanına takılan elyaflı başlık varsa onu napsam acaba yıkayan oldumu
bizde öyle diyoruz dr biraz inançsız gibi töbe töbe allaha dua ediyorum yavrumu bana sağlıklı sıhhatli bağışlasın doktorda utansın.valla öyle gerildikki doğuma görümcemle girecem oda yanımda olacak inşallah herkes merakla o günü bekliyo
Çok şükür canım ya akıntı bendede var.Fitille geçiyo hiç canını sıkma
sağol canım rahatladım zaten bende şimdi battaniyeleri astım bi tek uyku seti kaldı ama beşigin yanına takılan elyaflı başlık varsa onu napsam acaba yıkayan oldumu
Ben tam takım hepsini yıkadım canım,mesela sepetin eteklerini bile nolur nolmaz elleyen olmuştur yada toz vardır.
bizde öyle diyoruz dr biraz inançsız gibi töbe töbe allaha dua ediyorum yavrumu bana sağlıklı sıhhatli bağışlasın doktorda utansın.valla öyle gerildikki doğuma görümcemle girecem oda yanımda olacak inşallah herkes merakla o günü bekliyo
Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar öpt.
ya benim amniyosentez sorunlu çıktı ama 24.haftada yaptırdık ve 10 günde sonuç verdiler.bende öyle sürekli dua okuyorum annem hatim indiriyo yaradanıma yalvarıyorum.
selam güzel annişlerr
seherim bebişler inşallah sağ salim gelecekler bu haftalara geldin çok şükür sağlıkla da alırsın kucağına
tutkuncum bebeğin kilosu haftasındaysa çokta önemseme canım zaten kilolu bebeği doğurmakta zor olur her halde
akman ankakuşu cerencim incihan yeni anne hepiniz iyisinizdir umarım
bizde şimdi kuaförden geldi saçımı kestirdim oh valla bi rahatladım belime kadar uzamıştı sabah arkadaşa kahvaltıya gittim şimdi çamaşır asıcam
ben geldim. hava soğuktu ama napim,çıktım. kaş bıyık aldırdım. sonra da bebişimin karyolasına yatak ve uyku seti baktım. sipariş verdim. pazartesi gelecek. perde baktım. çok içime sinen birşey olmadı ama haftaya verecem onunda siparişini inşallah. tembel babamız poposunu kaldırıp boya işini hallederse haftaya odamız tamamlanıyor inşallah. resimleri de ondan sonra koyacam.
ya deli oluyorum bu adama!! bu kadar mı rahat olunur yaa!! ben bu koca göbişimle çıkıyorum çarşıya, üzerime düşenleri hatta fazlasıyla hallediyorum. ama bunu dürtmesen kıpırdamıyor!!:1shok: en son bi sinir anında gidip boyayı da ben alacam, başlayacam boyamaya aaaaadelikafadulden
tek gözü yok diyorlar hala.başka bir problem yok allaha şükür dr ısrarla alalım dedi 32.haftaya kadar alabiliriz dedi aldırmadım şimdide ayrıntılı baktırmıyorum allah ne yazdıysa o olur dua ediyoruz bolca başka yapacak bişey yok maaşallah gelişiminde hiç bir sıkıntı yok allah nazarlardan saklasın
kızlar nasılsınız kimseler yok galiba ben dr gittim kızlar kendi dr başkasına yönlerdirdi hemen yarına kendi dr gidicem ama hiçbir şeycik yokmuş cok şükür akıntı birikmiş içimde koyu diye fitil kullanmıştım bi ara ondan olmuş rahatladım anlıycanız ama akıntının olması cok iyi değilmiş heralde yine ilaç kullanıcam enfeksiyonun bitmesi gerkliymiş doğuma kadar.
slm hanımlar
nasılsınız dün kdr.a gittik sonunda kızımı gördüm
öncelikler hepinize merhabalarrrrrr,hayırlı cumalar
dün akşam çok youlduğum için giremedim nete
zeynep hanım iyi çok şükür
2082 gr olmuş
dr.ağrılarım için yalancı kasılmalar dedi
bebeişim ters dönmüş başı aşağı pozisyona almış o yüzden baskı yaparmış
kan damarları dolduğu için kasılmalar olması normalmiş
tansiyonumu ölçtü iyi çıktı,şişmeler buna bağlı değil güzel dedi,ayakta çok kaldığım için oluyormuş
akıntım içinde fitil verdi,enfeksiyon olmuş dedi
herşey yolundaymış çok şükür
Canlarım benim net kafayı yedi kendini kapatıyo tekrar başlatıyor sinir oldum şimdi bağlandı.Ben yemeğimi yedim acayip doydum akşam görümceme gitcez Allahım sinir bi durum hiç istemiyorum gitmeyi çekcez napalım.Ne işimiz varsa Allah tan seçim varda yarın gece döncez yoksa ta pazar döncektik.
kızlar geçmiş okuyamıyorum 2 saattir uğraşıyorum bi önceki sayfaya bile gitmiyor net kendini kapatıyo ve baştan açıyorum kulüp sayfasını sinir oldum.<
Dün doktora gittim ben çok kilo almışım dr dikkat et dedi.kızım 32 de 1890 gr olmuş fazla almamış bence boyu 45 cm. bense gülmeyin sakın şişkoyum 70 kilo olmuşum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-varmı ya artık eskisi gibide yemiyorum nedeeeeen anlamadım.
bu arada dr la konuştum bebek şekeri yaptırcam ne zaman olur dediki 11 mayıs uygun tabi senin kız gelcem demezse dedi hafif sancılarım başlamış ama bu normal artık 32 desin dedi 20 gün sonraya randevu verdi şikayetin olursa arka sokaktasın nasıl olsa gel dedi biliyor ki haftaya yine ordayım.Bende 6 nisanda burdayım doğum iznine ayrılcam dedim.sonra onu biraz beklemiştim ağlamaklıydı dediki birr tüp bebek hastamız vardı 8 haftalık tı bebeğin kalbi durmuş dedi o kadar üzülmüşki 3 tüp hastamız vardı dedi Sen herşeyi atlattın inşa-llah kucağına alacaksın dedi.Ama inanılmaz üzülmüş hele transfer dr u var adam kahrolmuş .Allah o bayana tekrar hamile kalmayı ve sabır nasip etsin.
selammm kızlarrr biz geldikkk !!
ama yine size haberimm var seherim sağ kasık ağrısıyla hastaneye gitti ve dr oğluşunun kalp atışının yavaşladığını ve her an doğurabiliceğini söylemiş yatırmış ve ayrıca lekelenmeside başlamış dua edin kızlar ona ve ikizlerine ben çokk duygulandım yaa hala gözlerim yaşlıı :1no2::1no2:
Alllahım onu ve bebişlerini korusun inşAllah sağlıcakla gelsin kuzucuklar :Saruboceq::Saruboceq: