• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Bugünü henüz okuyamadim, umarim herkes iyidir. Ben kendimi bugünde kötü hissettim, kasiklarim ve belimde sanci var. Sanirim dogumun eli kulaginda. Artik her gecen gün bir kar hepimiz icin.

aman canımm dikkatt ett dediğin gibi zaman daralıyor mayıs başı anneleri nisan başında dökülür yavaş yavaş galibaa hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin kuzucuklar :Saruboceq::Saruboceq:

neden bakmıyor ki ultrosondan benin her seferinde bakıyor ama sen sonuçta her şeyin yolunda gittiğini öğrendin o da güzel canım ya

32.haftadan sonra keyfiyete bakiyorlar burada canim. Doguma yakin bakar sanirim. Gerci dogumun ne zaman olacagida belli degil ya:)

Burcu'cucugum, burada özel doktor olayi yok. Her alanda uzman doktorlar var ve onlarin muayenehanelerine kontrole gidiliyor. Gidecegin doktoru kendin seciyorsun, ben yanlis tercih yaptim:( Benim doktor biraz hantal, isi tembellige vuruyor. 32.haftadan sonrada genelde bakmiyorlarmis, acil durumlarda hastaneye gitmek gerekiyor...Insallah, bebisim erken gelmez. Bu aralar dogum modundayim sanki:(

aman canımm dikkatt ett dediğin gibi zaman daralıyor mayıs başı anneleri nisan başında dökülür yavaş yavaş galibaa hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin kuzucuklar :Saruboceq::Saruboceq:

Vallahi haklisin canim. Gerci biz 35. haftaya girdik ama yine de daha erken...

kızlar hepınız sagolun
malesef kuzular bu sefer gelmeye nıyetlı bıraz lekenlem var bıde sancı heran dogum alabılırz dedı doktor bakalım kızlar kısmet dua edın ne olur

Ah allah kolaylik versin canim. Umarim biraz daha sabreder minik böcekler...1 gün bile kar bence...

Kızlar çok fenayım, bi yandan reflü var,bi yandan kusuyorum sürekli, eklemlerim ve vücudum et kesiği gibi ağrıyo,,,yinede çok şükür diyorum,oğlum benimle:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayne çok yazışışsınız yine tamamını okuyamadım yarın dr gidiyorum teyzeleri kızımı görücemkaydirigubbakcemile2 inşallah bide izni uzatıcam bugün işler çok yoğundu öle yoruldumki akşam deliksiz uyurum heralde buarada mobilyamızda haftaya gelicekmiş:kızgın: ozamana kadr bekliycem
İnş. güzel aberlerle dönesin cnm,çok yorma kendini
kızlar bir ben kalmışım biz bugün doktora giitik 34 haftalık olduk bugün

defnem 2527 gram olmuş kızlar boyumuzda 45 cm benim kız tosuncuk doktor baş çevresi ve karın çevresinin 1 hafta ileri olduğunu söyledi ve bunun oynak şeker nedeni ile olabileceğini söyledi şekerim düşüp çıktığı için bebek kilolu olabilirmiş tabiki doğumdada bazı olumsuz şeyler olabilirmiş ani şeker düşmesi gibi bebekte sarılık gibi tabi bunlar olası şeyler dedi hiçbiride olmayabilir dedi bebeğin başında bir problem görmediğini söyledi bide ikinci düzey ultrasona girip girmediğimi sordu ben de girdim dedim
eğer bir kaç hafta ilerde görseymiş tekrar baktırmamı isteyecekmiş

bu arada benim defnem dönmüş ama yanlış tarafa kızlar popo aşağıda baş yukarıda sanırım beni kesecekler doktor haftada bir görcem seni dedi ya biraz karamsar gibiydi canım sıkıldı haftaya cum a nst ye bağlıycak ve bebeğin suyuna bakıcak bide beni doğuma alıyormuş bugün biraz canım sıkıldı ya

herkesi öptük hakkımızda hayırlısı kızlar herkese iyi geceler
Cnm sağlıklı olsunlarda varsın sezaryenle doğsunlar,inş. hiç bir problemle karşılaşmadan kavuşurşun kuzuna
Bugünü henüz okuyamadim, umarim herkes iyidir. Ben kendimi bugünde kötü hissettim, kasiklarim ve belimde sanci var. Sanirim dogumun eli kulaginda. Artik her gecen gün bir kar hepimiz icin.

32.haftadan sonra keyfiyete bakiyorlar burada canim. Doguma yakin bakar sanirim. Gerci dogumun ne zaman olacagida belli degil ya:)

Burcu'cucugum, burada özel doktor olayi yok. Her alanda uzman doktorlar var ve onlarin muayenehanelerine kontrole gidiliyor. Gidecegin doktoru kendin seciyorsun, ben yanlis tercih yaptim:( Benim doktor biraz hantal, isi tembellige vuruyor. 32.haftadan sonrada genelde bakmiyorlarmis, acil durumlarda hastaneye gitmek gerekiyor...Insallah, bebisim erken gelmez. Bu aralar dogum modundayim sanki:(
Cnm dur daha, ne doğumu, erken gelmeye niyeti olmasada psikolojik olarak baslatıcan doğumu bu gidişle,:Allah korusun,sen yüreğini ferah tut
evet cnm bende 2 hafta daha dayansın diye dua ediyorum :(

Cnm inş. bekler minik gazelin,üzülme sen

Ya bugün sabahtan beri bulanti, sanci üst üste geldi hep. Belki birazda benden kaynaklaniyor olabilir haklisin. Artik eskisi gibi korkmuyorum ama:)
Bu arada isal oldugunu yazmissin sabah. Aman dikkat et! Beni isal yüzünden 29.haftada hastaneye yatirdilar 3 gün. Kuru ekmek yedirdiler ve serumla falan gecti. Bol sivi ve kuru ekmekle geciyor...

Civciv'cigim, saka mi yapiyorsun, yoksa gercekten 2 hafta sonra dogum randevun mu var? Ya da ben mi yanlis okudum, diger konuda?

Kızlar aylardır giremiyorum internete neler olmuş neler. Maşallah hepiniz hazırlık yapmaya başlamışsınız doğum hazırlığına , ben daha hiç bir şey yapamadım. :teselli:
ben şuan giresunun bir ilçesinde öğretim görevliliği yapıyorum. Doğumumu afyonda yapıcam. O yüzden tüm hazırlığımı afyona saklıyorum. Gidince yetiştiricem (umarım). Kızlar ben 32. haftada sevk alıp uzattım doğum iznimi 37. haftaya kadar çalışacam. İnşallah bir problem olmaz ya allah yardımcımız olsun artık. Öptüm güzel anneler.... Bu arada ben 86 kilo olmuşum 70 ile başlamıştım yandım valla..:mymeka:

kızlar bir ben kalmışım biz bugün doktora giitik 34 haftalık olduk bugün

defnem 2527 gram olmuş kızlar boyumuzda 45 cm benim kız tosuncuk doktor baş çevresi ve karın çevresinin 1 hafta ileri olduğunu söyledi ve bunun oynak şeker nedeni ile olabileceğini söyledi şekerim düşüp çıktığı için bebek kilolu olabilirmiş tabiki doğumdada bazı olumsuz şeyler olabilirmiş ani şeker düşmesi gibi bebekte sarılık gibi tabi bunlar olası şeyler dedi hiçbiride olmayabilir dedi bebeğin başında bir problem görmediğini söyledi bide ikinci düzey ultrasona girip girmediğimi sordu ben de girdim dedim
eğer bir kaç hafta ilerde görseymiş tekrar baktırmamı isteyecekmiş

bu arada benim defnem dönmüş ama yanlış tarafa kızlar popo aşağıda baş yukarıda sanırım beni kesecekler doktor haftada bir görcem seni dedi ya biraz karamsar gibiydi canım sıkıldı haftaya cum a nst ye bağlıycak ve bebeğin suyuna bakıcak bide beni doğuma alıyormuş bugün biraz canım sıkıldı ya

herkesi öptük hakkımızda hayırlısı kızlar herkese iyi geceler

Canım defnemizin gelişiminin iyi olması ne güzel haber gerisini boşver canım sezeryan olsun nolcak canımız feda bebişlerimizde belli de olmaz belkide döner.Şeker düşüklüğü ilk defa duydum benim oğluşta ileride bakalım bende sorucam .

evet cnm bende 2 hafta daha dayansın diye dua ediyorum :(

Dayanacak canım hiç aklın kalmasın dularımız hepinizler. :Saruboceq:

Ya bugün sabahtan beri bulanti, sanci üst üste geldi hep. Belki birazda benden kaynaklaniyor olabilir haklisin. Artik eskisi gibi korkmuyorum ama:)
Bu arada isal oldugunu yazmissin sabah. Aman dikkat et! Beni isal yüzünden 29.haftada hastaneye yatirdilar 3 gün. Kuru ekmek yedirdiler ve serumla falan gecti. Bol sivi ve kuru ekmekle geciyor...

Civciv'cigim, saka mi yapiyorsun, yoksa gercekten 2 hafta sonra dogum randevun mu var? Ya da ben mi yanlis okudum, diger konuda?

Canım geçmiş olsun.

yok cnm doğru eger kuzucum dayanırsa Allah kısmet eedrse dr 12 14 tarihaleri gibi alıcak yani 37+ larda

Ay çokda az kalmış hülyacım ilk sırayı sana verdik desene

Kızlar aylardır giremiyorum internete neler olmuş neler. Maşallah hepiniz hazırlık yapmaya başlamışsınız doğum hazırlığına , ben daha hiç bir şey yapamadım. :teselli:
ben şuan giresunun bir ilçesinde öğretim görevliliği yapıyorum. Doğumumu afyonda yapıcam. O yüzden tüm hazırlığımı afyona saklıyorum. Gidince yetiştiricem (umarım). Kızlar ben 32. haftada sevk alıp uzattım doğum iznimi 37. haftaya kadar çalışacam. İnşallah bir problem olmaz ya allah yardımcımız olsun artık. Öptüm güzel anneler.... Bu arada ben 86 kilo olmuşum 70 ile başlamıştım yandım valla..:mymeka:

Kolay gelsin canım yaparsın işlerini gittiğin yerde ama yavaştan başlamaktada fayda var.Hazırlıklı olmak iyidir.Çabucak izin tarihin gelirde dinlenirsin,kiloyuda dert etme hepimiz aynı konudan muzdaribiz.kaydirigubbakcemile3

ewet kıvılcım sezeryan canım:)

sibiko canım ilk sıra benim değildi aslında ama mecburen gönüllü olacam galiba:))

ama sanırım seherim benden önce gelecek:))

bu arada kızlar kızımın fuardan aldığım sepeti geldiii az önce ayy bi görsenizz gelinlikk gibi valla okadar güzel bi satenki anlatamam resimde çok net çıkmıyor malesefff :(

hülyacım çok güzelmiş beşiğiniz güle güle kullanın canım zaten az kalmış baksana ayın 14 üne ne kaldı kii

merhaba kızlar uzun sü-redir yoktum evdeki pc göçtü bende çaakkaledeydim zaten eşime izin vermişlerdi gezmeye gittik ancak geldim şimdiden anneden yazıyorum pek fazla geçmişi okuyamadım ama allahım hepimizi kurtarsın sağlıklı bebişler versin

Back
X