• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

kızlar bir ben kalmışım biz bugün doktora giitik 34 haftalık olduk bugün

defnem 2527 gram olmuş kızlar boyumuzda 45 cm benim kız tosuncuk doktor baş çevresi ve karın çevresinin 1 hafta ileri olduğunu söyledi ve bunun oynak şeker nedeni ile olabileceğini söyledi şekerim düşüp çıktığı için bebek kilolu olabilirmiş tabiki doğumdada bazı olumsuz şeyler olabilirmiş ani şeker düşmesi gibi bebekte sarılık gibi tabi bunlar olası şeyler dedi hiçbiride olmayabilir dedi bebeğin başında bir problem görmediğini söyledi bide ikinci düzey ultrasona girip girmediğimi sordu ben de girdim dedim
eğer bir kaç hafta ilerde görseymiş tekrar baktırmamı isteyecekmiş

bu arada benim defnem dönmüş ama yanlış tarafa kızlar popo aşağıda baş yukarıda sanırım beni kesecekler doktor haftada bir görcem seni dedi ya biraz karamsar gibiydi canım sıkıldı haftaya cum a nst ye bağlıycak ve bebeğin suyuna bakıcak bide beni doğuma alıyormuş bugün biraz canım sıkıldı ya

herkesi öptük hakkımızda hayırlısı kızlar herkese iyi geceler

boşver tatlım sağlıklı olsunda sezeryan olsun önemli değil hem hepimizin son ana kadar belli olmuycak doğum sekilleri hayırlısı hepimiz için maşallah tosunuma üzülme annesi

Bugünü henüz okuyamadim, umarim herkes iyidir. Ben kendimi bugünde kötü hissettim, kasiklarim ve belimde sanci var. Sanirim dogumun eli kulaginda. Artik her gecen gün bir kar hepimiz icin.

dur bacım bekle daha erken hepimizde başladı ağrılar ama bu haftalar için normal diyorlar.

Kızlar aylardır giremiyorum internete neler olmuş neler. Maşallah hepiniz hazırlık yapmaya başlamışsınız doğum hazırlığına , ben daha hiç bir şey yapamadım. :teselli:
ben şuan giresunun bir ilçesinde öğretim görevliliği yapıyorum. Doğumumu afyonda yapıcam. O yüzden tüm hazırlığımı afyona saklıyorum. Gidince yetiştiricem (umarım). Kızlar ben 32. haftada sevk alıp uzattım doğum iznimi 37. haftaya kadar çalışacam. İnşallah bir problem olmaz ya allah yardımcımız olsun artık. Öptüm güzel anneler.... Bu arada ben 86 kilo olmuşum 70 ile başlamıştım yandım valla..:mymeka:

merhaba canım yavaş yavaş başla hazırlıklara olmasza en acilleri alırsın 37 den sonra hareketlerin iyici zorlaşır ama sen bilrsin tabi allah kolaylık versin

bu arada kızlar kızımın fuardan aldığım sepeti geldiii az önce ayy bi görsenizz gelinlikk gibi valla okadar güzel bi satenki anlatamam resimde çok net çıkmıyor malesefff :(

cok cok ama cok güzel ya prenses yatağı gibi mışıl mışıl uyusun içinde inşallah

merhaba kızlar uzun sü-redir yoktum evdeki pc göçtü bende çaakkaledeydim zaten eşime izin vermişlerdi gezmeye gittik ancak geldim şimdiden anneden yazıyorum pek fazla geçmişi okuyamadım ama allahım hepimizi kurtarsın sağlıklı bebişler versin

amin canım bir avazda inşallah

günaydın bacılarım

sabah 5 ten beri ayaktayım eklemlerim ağrıyo sanki ya sağa sola dönemiyorum artık.Baktım olmuyor kocişide uyandırmadan kalktım yataktan Tutkun uyuyormusun yoksa sen :oklava:öğlen 12 de doktora gidicem kızlar oğlumu göreyim bakalım nasılmış kavuşucaz zaten artık az kaldı hasrete.

bu arada kızlar kızımın fuardan aldığım sepeti geldiii az önce ayy bi görsenizz gelinlikk gibi valla okadar güzel bi satenki anlatamam resimde çok net çıkmıyor malesefff :(

ay canm vallahi gelinlik gibi ohh içinde prensesler gibi uyur bebişinhihoyyyt

buarada günaydın kızlarrrr 2 saat sonra kızımı görücemmmm:lepi:

Civcivim gelinlik gibi yatak,çok güzel cnm,güle güle kullansın prensesin

Kızlar herkese günaydınlar iyi hafta sonları...

Dün tüm gün yoktum biliyosunuz. Benim için çok sıkıntılı bi gündü. Belki bikaç ay öncesinden hatırlarsınız bahsetmiştim. Ailemizle ilgili bi mahkeme vardı. Dün onun son duruşması vardı. Karar mahkemesiydi ve abime hiçbir suçu olmadığı halde tam 11 yıl ceza verdiler. 22 aydır zaten cezaevinde bulunduğundan bu 11 yıl 7 yıla indi. Ailecek yıkılmış haldeyiz. Pazartesi avukatlarımız temyize başvuracaklar. Hepimiz şok olmuş durumdayız. Biz tahliye beklerken böyle bir şey oldu. Dün az kalsın doğuruyordum şoktan. Akşamdan beri sancı çekiyorum. Bir belime , bir sırtıma, bir bacağıma vuruyor. Kızım fena halde huzursuz oldu. Sürekli hareket halinde ve canımı yakıyor. Onun için kendimi çok üzmemeye çalışıyorum ama mümkün değil :çok üzgünüm: Tek ümidimiz temyizde kararın bozulması. Artık hiçbirşeye güvenim kalmadı :çok üzgünüm: Annem yıkılmış halde. Zaten 22 aydır o hasta olmasın diye elimizden geleni yaptık. Ama şimdi birde bu karar onaylanır ve 7 yıl cezayı alırsa ne yapacağız bilmiyorum. Durumlar çok fena :çok üzgünüm:

Sabaha karşı çok az uyumuşum. Şimdi kahvaltı bile etmedim. Evde duramıyorum. Üstüme üstüme geliyor. Biraz hava almak ve kahvaltı yapmak için dışarı çıkacağız eşimle.

Merak etmeyin diye girip haber vereyim dedim... Uğrarım tekrar. Öpüyorum sizi kızlar :a015:

ewet kıvılcım sezeryan canım:)

sibiko canım ilk sıra benim değildi aslında ama mecburen gönüllü olacam galiba:))

ama sanırım seherim benden önce gelecek:))

Hayırlısı olsun canım bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi boş

Ayyyy bayıldım tam prensesine layık hayatım ama nazarlardan korunmak için görünmeyen bir yere nazarlık koy canım

merhaba kızlar uzun sü-redir yoktum evdeki pc göçtü bende çaakkaledeydim zaten eşime izin vermişlerdi gezmeye gittik ancak geldim şimdiden anneden yazıyorum pek fazla geçmişi okuyamadım ama allahım hepimizi kurtarsın sağlıklı bebişler versin

Hoşgeldin aslımm çanakkale gibi güzel bri yerde gezmişsin ohhh ben uzun zamandır gidemiyorum çanakkalelyiz aslen

Dün tüm gün yoktum biliyosunuz. Benim için çok sıkıntılı bi gündü. Belki bikaç ay öncesinden hatırlarsınız bahsetmiştim. Ailemizle ilgili bi mahkeme vardı. Dün onun son duruşması vardı. Karar mahkemesiydi ve abime hiçbir suçu olmadığı halde tam 11 yıl ceza verdiler. 22 aydır zaten cezaevinde bulunduğundan bu 11 yıl 7 yıla indi. Ailecek yıkılmış haldeyiz. Pazartesi avukatlarımız temyize başvuracaklar. Hepimiz şok olmuş durumdayız. Biz tahliye beklerken böyle bir şey oldu. Dün az kalsın doğuruyordum şoktan. Akşamdan beri sancı çekiyorum. Bir belime , bir sırtıma, bir bacağıma vuruyor. Kızım fena halde huzursuz oldu. Sürekli hareket halinde ve canımı yakıyor. Onun için kendimi çok üzmemeye çalışıyorum ama mümkün değil :çok üzgünüm: Tek ümidimiz temyizde kararın bozulması. Artık hiçbirşeye güvenim kalmadı :çok üzgünüm: Annem yıkılmış halde. Zaten 22 aydır o hasta olmasın diye elimizden geleni yaptık. Ama şimdi birde bu karar onaylanır ve 7 yıl cezayı alırsa ne yapacağız bilmiyorum. Durumlar çok fena :çok üzgünüm:

Sabaha karşı çok az uyumuşum. Şimdi kahvaltı bile etmedim. Evde duramıyorum. Üstüme üstüme geliyor. Biraz hava almak ve kahvaltı yapmak için dışarı çıkacağız eşimle.

Merak etmeyin diye girip haber vereyim dedim... Uğrarım tekrar. Öpüyorum sizi kızlar :a015:

Canım allah sabır versin temyizde karar kalkarda beraat eder inşallah sende canını sıkmamaya çalış canım lafla söylemek çok kolay biliyorum ama defneni düşün hayatım.Dualarını hiç bırakma hamile kadının duası kabul olurmuş rabbim ellerinizi boş çevirmeyecektir :teselli:

günaydın kızlar civciv beşiğin çok tatlı canım güle güle kullan inşallah bu arada haber var mı birsenden seherim'den beniseç'ten?

hadi ya ah canım ya inşallah adlet yerini bulur da abinin cezası temyizden döner canım sabret ve dua et

hülyacım çok güzelmiş beşiğiniz güle güle kullanın canım zaten az kalmış baksana ayın 14 üne ne kaldı kii

çok saol tatlımm valla günler daraldı iyice :delphin:

hoşgeldin canım sende iyisin inş.....

boşver tatlım sağlıklı olsunda sezeryan olsun önemli değil hem hepimizin son ana kadar belli olmuycak doğum sekilleri hayırlısı hepimiz için maşallah tosunuma üzülme annesi

dur bacım bekle daha erken hepimizde başladı ağrılar ama bu haftalar için normal diyorlar.

merhaba canım yavaş yavaş başla hazırlıklara olmasza en acilleri alırsın 37 den sonra hareketlerin iyici zorlaşır ama sen bilrsin tabi allah kolaylık versin

cok cok ama cok güzel ya prenses yatağı gibi mışıl mışıl uyusun içinde inşallah

amin canım bir avazda inşallah

günaydın bacılarım

sabah 5 ten beri ayaktayım eklemlerim ağrıyo sanki ya sağa sola dönemiyorum artık.Baktım olmuyor kocişide uyandırmadan kalktım yataktan Tutkun uyuyormusun yoksa sen :oklava:öğlen 12 de doktora gidicem kızlar oğlumu göreyim bakalım nasılmış kavuşucaz zaten artık az kaldı hasrete.

tşk ederim canım Rabbim içinde uyuttuğum günleride göstersin inş..

sanada geçmiş olsun canım...hadi bakalım oğluşundan güzel haberler bekliyoruzz kaydirigubbakcemile

ay canm vallahi gelinlik gibi ohh içinde prensesler gibi uyur bebişinhihoyyyt

buarada günaydın kızlarrrr 2 saat sonra kızımı görücemmmm:lepi:

saol cnım sende güzel kızından güzel haberler al bitanemmm

Civcivim gelinlik gibi yatak,çok güzel cnm,güle güle kullansın prensesin

saol güzel annişşş kaydirigubbakcemile2

canımmm yaa kendini fazla üzme lütfen bebeğini düşünn heleki son günlerdeyiz stres çok tehlikeli abini Allah kurtarsın bitanem sizlerede onada sabır versin inş adalet yerini bulur :1no2:

Hayırlısı olsun canım bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi boş

Ayyyy bayıldım tam prensesine layık hayatım ama nazarlardan korunmak için görünmeyen bir yere nazarlık koy canım

Hoşgeldin aslımm çanakkale gibi güzel bri yerde gezmişsin ohhh ben uzun zamandır gidemiyorum çanakkalelyiz aslen

Canım allah sabır versin temyizde karar kalkarda beraat eder inşallah sende canını sıkmamaya çalış canım lafla söylemek çok kolay biliyorum ama defneni düşün hayatım.Dualarını hiç bırakma hamile kadının duası kabul olurmuş rabbim ellerinizi boş çevirmeyecektir :teselli:

doğru diyon tatlım takayım bi nazar boncuğu dimiii :jeyyar::jeyyar::nazar::nazar:şaka bi yana Allaha emanet canım yaa Şeniz
günaydın kızlar civciv beşiğin çok tatlı canım güle güle kullan inşallah bu arada haber var mı birsenden seherim'den beniseç'ten?

teşekkürler bengicim beğendiğinize sevindim kaydirigubbakcemile2

seherimle dün görüştüm en son durumu iyiydi inş bekleyecek kuzucuklar az daha ama diğer kızlardan haberim yok malesef :1no2:

kızlar herkese günaydınlar iyi hafta sonları...

Sabaha karşı çok az uyumuşum. şimdi kahvaltı bile etmedim. Evde duramıyorum. üstüme üstüme geliyor. Biraz hava almak ve kahvaltı yapmak için dışarı çıkacağız eşimle.

Merak etmeyin diye girip haber vereyim dedim... Uğrarım tekrar. öpüyorum sizi kızlar :a015:
cnm benm allah sabır versin sanada annenede yani tüm aileye böyle adalet yoksa allahın ilahi adaleti var sakın unutma ve ona sıgın abin adına gercekten cok üzüldüm koskoca 7 sene!!!!
Ama kendini alıştırmaya calış söylemesi kolay biliorum ama allah beterinden korusun ve kendini yıpratma herşey yoluna girer inş.
[sıze="2"]bu arada kızlar kızımın fuardan aldığım sepeti geldiii az önce ayy bi görsenizz gelinlikk gibi valla okadar güzel bi satenki anlatamam resimde çok net çıkmıyor malesefff :([/sıze]

civcivim cok şekermiş güle güle kullanırsın inş.

Ya bugün sabahtan beri bulanti, sanci üst üste geldi hep. Belki birazda benden kaynaklaniyor olabilir haklisin. Artik eskisi gibi korkmuyorum ama:)
Bu arada isal oldugunu yazmissin sabah. Aman dikkat et! Beni isal yüzünden 29.haftada hastaneye yatirdilar 3 gün. Kuru ekmek yedirdiler ve serumla falan gecti. Bol sivi ve kuru ekmekle geciyor...

Civciv'cigim, saka mi yapiyorsun, yoksa gercekten 2 hafta sonra dogum randevun mu var? Ya da ben mi yanlis okudum, diger konuda?
Cnm tesekkürler,aradım bende dr umu bugün,ishal yapan magnezyumu kesti,salıya kadar alma dedi, gebelikte ishal gerçekten tehlikeliymiş,geçmezse haber ver dedi

Pınarcım, kelimelerin anlamsız kaldığı yer bu gerçekten,teselli için ne söylesem hep havada kalacak,Rabbim abinin günahsızlığını göstersin inş., ama sende sakın defne kızını üzme cnm, düzenli uyumaya yemeye çalış, gerekirse konuş dr. unla bu durum hakkında,Allah abinin ve zorda kalan herkesin yardımcısı olsun inş.

merhaba kızlar. benim içimde bir sıkıntı var bugün ya hayırdır inşallah. aslında az-çok sebebinide tahmin ediyorum ama:çok üzgünüm: birincisi şu oğlumun odasının boya işi. haftaya annemler gelecek bizi ziyarete, ve belki onlarla memlekete dönecem. ama daha odamız boyanmadı. son halini göremeyecem bu gidişle:a015:
ikinciside oğlumun ismi kızlar. eşimle çok tartıştık bu konuyu. sonuca bağlanmayınca zamana bırakayım demiştim. sabah yine açtım mevzuuyu belki fikri değişmiştir diye. ama nuh diyor peygamber demiyor!! ben diyeceğimi dedim diyor. bende yaktım gemileri, resti çektim. koymayacam babanın adını filan dedim! ama biraz zor gibi. yani bu gidişle oğlumun bir adı "mehmet" olacak galiba:çok üzgünüm: kocamla aramız bozulacak bu sebeple diye korkuyorum.

pınarcım Allah sabırlar versin canım.
hülyacım beşiğiniz hayırlı olsun,çok güzelmiş canım.

pınarcım bitanem canım strese sokmamaya çalış kendini ve defnemi Allah yardımcınız olsun tatlım son zamanlar bunlar bitanem

kızlar herkese merhaba nasılsınız bende sabahtan başladım temizliğe akşama misafirim var birşeyler hazırladım iki oturuyorum sonra iş yapıyorum

pınarcım bitanem canım strese sokmamaya çalış kendini ve defnemi Allah yardımcınız olsun tatlım son zamanlar bunlar bitanem

kızlar herkese merhaba nasılsınız bende sabahtan başladım temizliğe akşama misafirim var birşeyler hazırladım iki oturuyorum sonra iş yapıyorum

Banucum kolay gelsin cn bende aynen bi iş bi saat dinlenme kaydirigubbakcemile3

Birazdan tül için ölçü almaya gelecekler kızlar bi o kalmıştı oda bitsin biraönce sonra resimler hihoyyyt

merhaba kızlar. benim içimde bir sıkıntı var bugün ya hayırdır inşallah. aslında az-çok sebebinide tahmin ediyorum ama:çok üzgünüm: birincisi şu oğlumun odasının boya işi. haftaya annemler gelecek bizi ziyarete, ve belki onlarla memlekete dönecem. ama daha odamız boyanmadı. son halini göremeyecem bu gidişle:a015:
ikinciside oğlumun ismi kızlar. eşimle çok tartıştık bu konuyu. sonuca bağlanmayınca zamana bırakayım demiştim. sabah yine açtım mevzuuyu belki fikri değişmiştir diye. ama nuh diyor peygamber demiyor!! ben diyeceğimi dedim diyor. bende yaktım gemileri, resti çektim. koymayacam babanın adını filan dedim! ama biraz zor gibi. yani bu gidişle oğlumun bir adı "mehmet" olacak galiba:çok üzgünüm: kocamla aramız bozulacak bu sebeple diye korkuyorum.

Canım annenler geldiğinde eşine biraz daha bastırıp tamamlarsın canını sıkma isim olayınıda iki isimle halletseniz hem babasının ismi hemde senin istediğin isim,eşin buna ne der acaba??

burcu,ben hep ishalim ama??? neden tehlikeliymiş acaba??

Ayşecim ishal olunca vücuttan su ve yararlı mineral atımı çok oluyormuş dr bol bol su iç dedi,bu yüzden tehlikeli, bide ishale dikkat etmek lazım çünkü doğum belirtiside olabiliyor diye okumuştum kk de.
Cnm odanın boyanması bir günlük iş, eğer usta gelmeyecekse eşin boyayacaksa kandır yarın boyasın zaten 1 günde kuruyor boya, bide yazdıkların öyle denk geldiki benim eşimde şu an bebişin odasını boyuyorkaydirigubbakcemile3
Tatlım canını sıkma sen, varsın bi adı mehmet olsun,diğer adınıda sen koyarsın,eşine deki sen isim hakkını kullandın mehmet dedin,ikinci adıda benim beğendiğim olcak de, gün içinde senin koyduğun ismi kullanırsınız

Kolay gelsin banucum, yorma kendini bence, görümcene devret temizliği kötükedihüsokötükedihüso

Son düzenleme:
sıbıko sagol canım bende sımdı aynı yazıyı kopyalıycaktım :))))))
kızlar bu arada bırsenı aradım eşi cıktı rahatsızmış bırsen ateşi cıkmış cokta konuşamadım tam o sırada benımde hemsıre geldı nst ıcın aklım kaldı ya acaba neden ateşi cıktıkı

Back
X