kızlar bir ben kalmışım biz bugün doktora giitik 34 haftalık olduk bugün
defnem 2527 gram olmuş kızlar boyumuzda 45 cm benim kız tosuncuk doktor baş çevresi ve karın çevresinin 1 hafta ileri olduğunu söyledi ve bunun oynak şeker nedeni ile olabileceğini söyledi şekerim düşüp çıktığı için bebek kilolu olabilirmiş tabiki doğumdada bazı olumsuz şeyler olabilirmiş ani şeker düşmesi gibi bebekte sarılık gibi tabi bunlar olası şeyler dedi hiçbiride olmayabilir dedi bebeğin başında bir problem görmediğini söyledi bide ikinci düzey ultrasona girip girmediğimi sordu ben de girdim dedim
eğer bir kaç hafta ilerde görseymiş tekrar baktırmamı isteyecekmiş
bu arada benim defnem dönmüş ama yanlış tarafa kızlar popo aşağıda baş yukarıda sanırım beni kesecekler doktor haftada bir görcem seni dedi ya biraz karamsar gibiydi canım sıkıldı haftaya cum a nst ye bağlıycak ve bebeğin suyuna bakıcak bide beni doğuma alıyormuş bugün biraz canım sıkıldı ya
herkesi öptük hakkımızda hayırlısı kızlar herkese iyi geceler
boşver tatlım sağlıklı olsunda sezeryan olsun önemli değil hem hepimizin son ana kadar belli olmuycak doğum sekilleri hayırlısı hepimiz için maşallah tosunuma üzülme annesi
Bugünü henüz okuyamadim, umarim herkes iyidir. Ben kendimi bugünde kötü hissettim, kasiklarim ve belimde sanci var. Sanirim dogumun eli kulaginda. Artik her gecen gün bir kar hepimiz icin.
dur bacım bekle daha erken hepimizde başladı ağrılar ama bu haftalar için normal diyorlar.
Kızlar aylardır giremiyorum internete neler olmuş neler. Maşallah hepiniz hazırlık yapmaya başlamışsınız doğum hazırlığına , ben daha hiç bir şey yapamadım. :teselli:
ben şuan giresunun bir ilçesinde öğretim görevliliği yapıyorum. Doğumumu afyonda yapıcam. O yüzden tüm hazırlığımı afyona saklıyorum. Gidince yetiştiricem (umarım). Kızlar ben 32. haftada sevk alıp uzattım doğum iznimi 37. haftaya kadar çalışacam. İnşallah bir problem olmaz ya allah yardımcımız olsun artık. Öptüm güzel anneler.... Bu arada ben 86 kilo olmuşum 70 ile başlamıştım yandım valla..:mymeka:
merhaba canım yavaş yavaş başla hazırlıklara olmasza en acilleri alırsın 37 den sonra hareketlerin iyici zorlaşır ama sen bilrsin tabi allah kolaylık versin
cok cok ama cok güzel ya prenses yatağı gibi mışıl mışıl uyusun içinde inşallah
merhaba kızlar uzun sü-redir yoktum evdeki pc göçtü bende çaakkaledeydim zaten eşime izin vermişlerdi gezmeye gittik ancak geldim şimdiden anneden yazıyorum pek fazla geçmişi okuyamadım ama allahım hepimizi kurtarsın sağlıklı bebişler versin
amin canım bir avazda inşallah
günaydın bacılarım
sabah 5 ten beri ayaktayım eklemlerim ağrıyo sanki ya sağa sola dönemiyorum artık.Baktım olmuyor kocişide uyandırmadan kalktım yataktan Tutkun uyuyormusun yoksa sen