iyiymiş canım.kız kalksana kocandan önce hazırla kahvaltınızı gerçi önce kalkıyorum diyorsun iyi yapmışsın erkenden gidin hamilelere öncelik varmış bak.bananeeeeeeeeee ben hergün ondan önce kalkıyorummm oda azcıkk babalık görevini yapsınnn delikafaduldendelikafadulden
tutkunum kelebek modeli 100 adet 100 ytl
Tahmininden daha beter ben böylesini görmedim hep bağıran ağlayan vuran kıran hiç uyumayan bi çocuk düşün 2 abisi var markete gittik biz naptınız dedim halay çekti onu bırakıp gelseydiniz diyolar kız var bide 1 yaşında çocuk onu görünce irkilip kaçıyor çünkü hep dövüyor canını acıtıyor.Ama eşimin ailesi ilginç ya.kaynım bi pasta var onu çok sevmiş yapayım dedim yaptım.enişte diyo ne bu böyle baklava falan daha güzel yemedi.Canım herşeyin yeri ayrı ben bu halimle yapmışım kaynım eline sağlık bile demedi eşimde bana kızdı bu halinle ne koşturuyosun anlıyolarmı ki dedi bende senin için yapıyorum dedim insan bunların sülaleye yaranamıyor memnuniyetsiz insanlar.ee cok sukur atlatmişsin canim :) az cok tahmin edebiliyorum..bişey dicektim ama neyse büyük konusmayalim :))))