• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

ya benim de yüksek lisans tezim öylece kaldı bu hamilelik yüzünden. danışmanım da fena halde bozuldu. gerçi bi sene daha uzatma hakkım var ama konu çok ağır bebekle yetiştirebilir miyim bilemiyorum. daha da uzatmak için başka yollar var mı bildiğiniz. bir de eğer afla geri dönersen aynı tez başlığını alabiliyor musun, bilen var mı? diyorum ki ucunu bıraksam kaydımı silseler ama tezimi yazmaya devam etsem, 3 5 yıla af çıkınca geri dönüp aynı tezi verebilir miyim? bilen varsa yardımınızı bekliom kızlar. vicdanım acayip sızlıyo bu konuda

canm benim ya inan hiç bilgim yok
ben tezsiz yüksek lisans yapıyorum öğretmen olabilmek için
2005te gidiyordum yarım bıraktım şimdi af çıkınca geri dönmek zorunda kaldım
dondurulabilirmiydi bilmiyorum nerdeyse 1,5 aydır gidiyorum haftaya sınavlarım var
ondan sonra rapor yazacak dr.um
tüm dersleri vermem gerekiyor benim kesin kayıt yaptırmak için
bir dersim bile kalsa devam hakkım olmayacak
halbuki harçtı,bilmem ne parasıydı hepsini yatırdım mecburen

kızlar geçmiş okuyamıyorum 2 saattir uğraşıyorum bi önceki sayfaya bile gitmiyor net kendini kapatıyo ve baştan açıyorum kulüp sayfasını sinir oldum.<
Dün doktora gittim ben çok kilo almışım dr dikkat et dedi.kızım 32 de 1890 gr olmuş fazla almamış bence boyu 45 cm. bense gülmeyin sakın şişkoyum 70 kilo olmuşum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-varmı ya artık eskisi gibide yemiyorum nedeeeeen anlamadım.
bu arada dr la konuştum bebek şekeri yaptırcam ne zaman olur dediki 11 mayıs uygun tabi senin kız gelcem demezse dedi hafif sancılarım başlamış ama bu normal artık 32 desin dedi 20 gün sonraya randevu verdi şikayetin olursa arka sokaktasın nasıl olsa gel dedi biliyor ki haftaya yine ordayım.Bende 6 nisanda burdayım doğum iznine ayrılcam dedim.sonra onu biraz beklemiştim ağlamaklıydı dediki birr tüp bebek hastamız vardı 8 haftalık tı bebeğin kalbi durmuş dedi o kadar üzülmüşki 3 tüp hastamız vardı dedi Sen herşeyi atlattın inşa-llah kucağına alacaksın dedi.Ama inanılmaz üzülmüş hele transfer dr u var adam kahrolmuş .Allah o bayana tekrar hamile kalmayı ve sabır nasip etsin.

cnm bende dün gittim doktora 32.haftamda tam 1750gr.dı az dedi doktor:(( son haftalar cok kusuyordum ondan mı acaba.mide yanmalarım için gaviscon diye bi surup verdi.bu aralar bolbol et köfte sebze ye dedi cnm..

Kızlar herkese günaydınlar iyi hafta sonları...

Dün tüm gün yoktum biliyosunuz. Benim için çok sıkıntılı bi gündü. Belki bikaç ay öncesinden hatırlarsınız bahsetmiştim. Ailemizle ilgili bi mahkeme vardı. Dün onun son duruşması vardı. Karar mahkemesiydi ve abime hiçbir suçu olmadığı halde tam 11 yıl ceza verdiler. 22 aydır zaten cezaevinde bulunduğundan bu 11 yıl 7 yıla indi. Ailecek yıkılmış haldeyiz. Pazartesi avukatlarımız temyize başvuracaklar. Hepimiz şok olmuş durumdayız. Biz tahliye beklerken böyle bir şey oldu. Dün az kalsın doğuruyordum şoktan. Akşamdan beri sancı çekiyorum. Bir belime , bir sırtıma, bir bacağıma vuruyor. Kızım fena halde huzursuz oldu. Sürekli hareket halinde ve canımı yakıyor. Onun için kendimi çok üzmemeye çalışıyorum ama mümkün değil :çok üzgünüm: Tek ümidimiz temyizde kararın bozulması. Artık hiçbirşeye güvenim kalmadı :çok üzgünüm: Annem yıkılmış halde. Zaten 22 aydır o hasta olmasın diye elimizden geleni yaptık. Ama şimdi birde bu karar onaylanır ve 7 yıl cezayı alırsa ne yapacağız bilmiyorum. Durumlar çok fena :çok üzgünüm:

Sabaha karşı çok az uyumuşum. Şimdi kahvaltı bile etmedim. Evde duramıyorum. Üstüme üstüme geliyor. Biraz hava almak ve kahvaltı yapmak için dışarı çıkacağız eşimle.

Merak etmeyin diye girip haber vereyim dedim... Uğrarım tekrar. Öpüyorum sizi kızlar :a015:

cnm ne diyeceğimi bilemiyorum sıkılmamaya calış.adalet yerini bulur inşallah cnm benim.

canım inan sezeryan hiç sorun değil bitanem ya şeker kafama takılıyor acaba bebeğe zarar veriyormu diye yoksa sorun yok canımm

sen nasılsın canım kontrolün ne zaman giriyormusun bağlandınmı nst ye

beyazcım sen okuyorsun sanırım kolay gelsin canım zeynebe söyle azcuk rahat versin canım olmazki ama kaydirigubbakcemile

kızlar ne zamandır koyamadım buda bizim park yatağımız

güle güle kullansın bebişin cnm çok güzelmiş.

ay canım benim ya çok teşekkürler
öyle çok sevindimki
moral oldu valla bana:teytey::teytey:
bende eşimde çok seviyoruz zeynep ismini
daha kimsenin haberi yok kimselere söylemedik isim bulduk diye
bizde hiç yok ne eşimin tarafında ne de benim tarafımda hiç zeynep ismi yoktu
ilk biz koyalım dedik
güzel dileklerin için teşekkürler cnm a.s.

aa bende zeynep koyacağım büyük ihtimalle.cok seviyorum zeynep ismini.kime söylesem eski isim falan deyip sinirimi bozuyorlar.size ne diyorum bende:)))

sağol canım ,elifi bende çok severim hatta elif koymayı düşünüyorduk eşimle
ama bizden önce ellerini tuttular
şimdi 1 yaşında olan 2 tane elif var sülalede
aynısı olsun istemedik
zaten zeynebe bayılıyordum
kısmet işte

anaaaam zevklerimiz tutuooo sekerim:)) en küçük kardeşimin adını ben koymustum elif:))

semracim çok sevindim cnm..biraz daha dayandılar mı tmm hayırlısıyla

hülyacim güle güle kullansın gazelcik beşiği

CivcivBesik cok gösterisli, güle güle kullansin Gazel Hanim:)

IncihanBeklemedeyiz canim beklemesine de, insan yine de agrilar arttikca cekiniyor.

Pinar, Insan böyle durumlarda ne diyecegini bilemiyor gercekten. Ama cikmayan candan umut kesilmezmis. Bir kapi kapanirsa, bir baskasi acilir. Umudunuzu yitirmeyin ve metanetli olun canim.

Burcu'cugum Umarim atlatirsin bir an önce, cok berbat birsey ishal bilirim...

Cerencim Benzer sorunu bende yasadim gecen aylarrda. Esimin babasi, cocugun adini ben koyacagim demisti, siz isim düsünmeyin falan. Kendi ismini koyacagini duyduk sonra. Esim kirmak istemedi babasini. Bende kesinlikle bunu kabul etmeyecegimi söyledim. En sonunda esim isi tatliya bagladi. "Baba ilk cocuguna dedenin adini koymussun, yaramamis cocuga ve ölmüs biliyorsun." tarzinda bir konusma yapti, mesaji aldi kayinpederim. Neyseki israr etmedi, siz bilirsiniz dedi. Umarim sende kurtulursun bu dertten, insanin ici icini yiyiyor. Kolay gelsin sana...
Ayrica ishal, bir cesit bagirsak enfeksiyonu oldugu icin, o enfeksiyona neden olan bakteriler bebege zarar verebiliyormus diye okumustum bir yerlerde...

Marylin Kizinin yatagi cok hos, insallah icinde yatarken ki resimlerinide görürüz en kisa zamanda...

Ankakusu 1 yillik zaman belki yeterli olur canim. Hemen umutsuzluga kapilma. Bebekle zor olur belki, haklisin bu konuda. Ama ben üniversite'ye gittigimde yeni dogmus bebekleriyle derse gelen arkadaslar bile vardi...Zor durumlarda, insanlar daha basarili oluyorlar, kendini bu sekilde motive etmelisin bence...

sıbıko sagol canım bende sımdı aynı yazıyı kopyalıycaktım :))))))
kızlar bu arada bırsenı aradım eşi cıktı rahatsızmış bırsen ateşi cıkmış cokta konuşamadım tam o sırada benımde hemsıre geldı nst ıcın aklım kaldı ya acaba neden ateşi cıktıkı
Cnm inş. iki ikiz annemiz olarak sağ sağlim atlatacaksınız Allah'ın izniyle
Kızlar bende bugün oğlumu gördüm dr cok saçlı bir bebek olucağını söyledi böceğim 2200gr olmuş 3600 un altında doğmaz dedi.Sonra 2 haftadan sonra doğsa bile kuveze girmesine gerek yokmuş çiğerleri çalışmaya başlamış oğlumun nefes alıyor artık dedi.ben 72 kiloyum bu arada 75 i geçersin dedi ya.Şu anda büyük bir ihtimalle herşey normal doğumu gösteriyor.
Gözün aydın cnm,bi tarak seti al cnm oğluşunayerimseniben
selamlarrrrrrrrrr
nasılsınız abaklaım hepiniz?
ben ders çalıştım biraz
haftaya sınavlarım var
zeynep hanım pek izin vermiyor ki
o kadar harekli ki
2 gündür
kesin diyorum bus efer kolu bayağı çıkacak şurdan
dün saat 9 da yattım ben yatınca belki uyur dinlenir diye
yok valla ben uyumuşum bizimki uyumadı uyandırdı beni
işimiz var bu bebişlerlekaydirigubbakcemile3
Kolay gelsin cnm,ben hamileyken okuyamazdım vallahi bravo sana, çok stresli oluyodum ben vize final dönemlerinde,pıt diye doğururdum heralde:sm_confused:
çok güzel canım valal tam eglin olcak gazelin

incihancım sezeryan olmasına değilde öde gidiyor diyor fazla değil 1 hafta ama bende şeker var doğumda bir şey olur diye korkuyorum canım çok sağol tesellin için

ya pınarcım inan olayı tam bilmiyorum ama çok üzüldüm bitanem ailen ve sana sabır kendini üzmemeye çalış defneye iyi bak annesi

burcucuum geçmiş olsun canım ne oldu ya birden hepimize sağol bitanem inş inş valla iki gündür stresteyim eşimde öyle adamın gözü doldu ya bir şey olursa diyor oda benden daah endişeli çıktı

sağol sibelcim sezeryan hiç problem değil şu şeker bebeğin iri olmasını haftasından önde olmasına neden oluyormuş tek sıkıntım o canım gerçi doktor şey dedi sadece 1 hafta önde gözüküyormuş çok fazal bir irilik söz konusu değilmiş bakalım cum ayine gitcem nst ye bağlıycak

banucum kolay gelsin canım fazla yormayalım diyoruz ama yinede dayanamıyoruz iş olunca ah ah bu kadınlar

gözün aydın canım maşallah kuzuna annesi
Teşekkürler cnm, merak etme cnm kötü bi durum olursa dr hemen bebişe müdahale eder zaten
canım inan sezeryan hiç sorun değil bitanem ya şeker kafama takılıyor acaba bebeğe zarar veriyormu diye yoksa sorun yok canımm

beyazcım sen okuyorsun sanırım kolay gelsin canım zeynebe söyle azcuk rahat versin canım olmazki ama kaydirigubbakcemile

Çok güzel cnm, güle güle kullansın prensesin,pembiş pembiş çok tatlı
sağol canım ,elifi bende çok severim hatta elif koymayı düşünüyorduk eşimle
ama bizden önce ellerini tuttular
şimdi 1 yaşında olan 2 tane elif var sülalede
aynısı olsun istemedik
zaten zeynebe bayılıyordum
kısmet işte
ay ne güzel biri teyzemin biri anneannemin adı,nasıl sevmeeeeeem,çok beğeniyorum 2 ismide,olgun yaşlarada genç yaşlarada yakısan isimler bence
Canım çok bgüzel olmuş,ellerine sağlık

IncihanBeklemedeyiz canim beklemesine de, insan yine de agrilar arttikca cekiniyor.

Pinar, Insan böyle durumlarda ne diyecegini bilemiyor gercekten. Ama cikmayan candan umut kesilmezmis. Bir kapi kapanirsa, bir baskasi acilir. Umudunuzu yitirmeyin ve metanetli olun canim.

Burcu'cugum Umarim atlatirsin bir an önce, cok berbat birsey ishal bilirim...

Cerencim Benzer sorunu bende yasadim gecen aylarrda. Esimin babasi, cocugun adini ben koyacagim demisti, siz isim düsünmeyin falan. Kendi ismini koyacagini duyduk sonra. Esim kirmak istemedi babasini. Bende kesinlikle bunu kabul etmeyecegimi söyledim. En sonunda esim isi tatliya bagladi. "Baba ilk cocuguna dedenin adini koymussun, yaramamis cocuga ve ölmüs biliyorsun." tarzinda bir konusma yapti, mesaji aldi kayinpederim. Neyseki israr etmedi, siz bilirsiniz dedi. Umarim sende kurtulursun bu dertten, insanin ici icini yiyiyor. Kolay gelsin sana...
Ayrica ishal, bir cesit bagirsak enfeksiyonu oldugu icin, o enfeksiyona neden olan bakteriler bebege zarar verebiliyormus diye okumustum bir yerlerde...

Marylin Kizinin yatagi cok hos, insallah icinde yatarken ki resimlerinide görürüz en kisa zamanda...

Ankakusu 1 yillik zaman belki yeterli olur canim. Hemen umutsuzluga kapilma. Bebekle zor olur belki, haklisin bu konuda. Ama ben üniversite'ye gittigimde yeni dogmus bebekleriyle derse gelen arkadaslar bile vardi...Zor durumlarda, insanlar daha basarili oluyorlar, kendini bu sekilde motive etmelisin bence...

Cnm bencede bebeğin ismini anne baba koymalı,zaten sen daha önceleri "kayınpederim ben koyucam ismni isim düşünmeyin dedi "deyince kayınpederine sinir olmuştum zaten,tatlıya bağlandığına çok sevindim

Sorma canim ya, icim icim yemisti günlerce. Gerci kabul etmemeye kesinlikle kararliydim ama sonucta haksizda olsa yasli bir insanla karsi karsiya gelmek, ne kadar hakli olursan ol, haksiz duruma düsürüyordu insani...Simdi oglumun adiyla dalga geciyorlar, umurumda bile degil acikcasi...

Sorma canim ya, icim icim yemisti günlerce. Gerci kabul etmemeye kesinlikle kararliydim ama sonucta haksizda olsa yasli bir insanla karsi karsiya gelmek, ne kadar hakli olursan ol, haksiz duruma düsürüyordu insani...Simdi oglumun adiyla dalga geciyorlar, umurumda bile degil acikcasi...

Aman cnm yaşı başı boşver yaa,yapıp yapıp hep onun arkasına sığınıyolar ztn, kendi torunlarıyla dalga geçtikleri için onların utanmaları lazım,hiç dert etme, sadece izle bence söyleyecek lafın olur yerimseniben

GÜNAYDIN KIZLAR biz döndük.Evim evim güzel evim dedim gelince başım çatlıyor görümcemin oğlu beni çıldırttı sakinlik istedim resmen.Allah herkese akıllı uslu ve şeker çocuk versin.Bugün seçim günü ben öğleden sonra ağırdan ağırdan gitcem bakalım.

tutkunnn günaydınn bacımmm sende mi nöbete geldinnnn :jeyyar::jeyyar:

ay deli oldumm ya sabahın 5 inden beri uyuyamıyorum bacım yaa seni gördüğüme sevindim valla kaydirigubbakcemile2Şeniz

civciv kardiş yav,bende herşeyi sıkıntı ediyorum demi??? haklısın, bende farkındayım. ama çok ince düşünüyorum. ayrıntıcı bir insanım ve herşey planlarım dahilinde olsun istiyorum! ama kendimi yıpratıyorum:çok üzgünüm: keşke kocam kadar rahat bir insan olabilseydim.:delphin:
bengicin sağol canım. aslında bizim iş biraz da inada bindi. bakalım, az kaldı! kimin fendi kimi yenecek:dilcikar:

malesef öylesin bacımm hayatta mutlu olabilmek için bazı şeyleri görmemezlikten gelmek lazım yani arada bir polyana cılık oynarsak daha mutlu oluruzz yerimsenibenyerimseniben

kızlarrrr dr geldk kızım gayet iyi ama tam yüzünü göremedik ayakları elleriyle yüzünü hepkapamıştı hatta ayakları ağzındaydıhihoyyyt boyuna bir 43.5 dedi sonra 44 dedi kilosuda 1.950 olmuşhihoyyyt

oyy kuzucum maşAllah nasıl becermiş öyle durmayı delikafadulden nese bacım sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra allahın izniyle bol bol görücez zaten yüzlerini yerimseniben

merhaba kizlar a.s.

semracim bebişin iyi olmasina cok cok sevindim..tosuncuklar şaka yapiyor demiştim sana ;) zamanlarini beklicekler inşaAllah ;) dualarimiz sen ve birsenle bitanem a.s.

pinarcim cok cok geçmiş olsun..inşaAllah temyizle bozulur karar..ne desek boş eminim..lütfen bebegini düşün..inşaAllah abinde biran önce kurtulur canim..bolbol dua et..bizde edicez merak etme a.s.

hülyacim gazelimin beşiği gelin yatagi gibi olmus,maşaAllahhhh,güle güle kullansin kuzum a.s.

cerencim eşin gayet adil davraniyor bence..bi isim sen bi isim o koysun..bunun için huzursuzluk cikarmaya gerek yok :) kendini boşu boşuna üzüyorsun bence..mehmet melih yada mehmet kaan koyabilirsiniz a.s.

incicim,marliyncim maşaAllah tosunlariniza :) herşeyin yolunda olmasina cok sevindim :)

burcucum inşaAllah biran önce geçer ishal..geçmiş olsun bitanem..

sibikocum tüllerinde bitti..oh cok sukur tüm işlerin bitti :) hayirli olsun canim :)

oo kaçak anne yine yoksunnn görünürlerde :jeyyar:
teşekkür ederizzz yerimseniben

çok güzel canım valal tam eglin olcak gazelin

incihancım sezeryan olmasına değilde öde gidiyor diyor fazla değil 1 hafta ama bende şeker var doğumda bir şey olur diye korkuyorum canım çok sağol tesellin için

ya pınarcım inan olayı tam bilmiyorum ama çok üzüldüm bitanem ailen ve sana sabır kendini üzmemeye çalış defneye iyi bak annesi

burcucuum geçmiş olsun canım ne oldu ya birden hepimize sağol bitanem inş inş valla iki gündür stresteyim eşimde öyle adamın gözü doldu ya bir şey olursa diyor oda benden daah endişeli çıktı

sağol sibelcim sezeryan hiç problem değil şu şeker bebeğin iri olmasını haftasından önde olmasına neden oluyormuş tek sıkıntım o canım gerçi doktor şey dedi sadece 1 hafta önde gözüküyormuş çok fazal bir irilik söz konusu değilmiş bakalım cum ayine gitcem nst ye bağlıycak

banucum kolay gelsin canım fazla yormayalım diyoruz ama yinede dayanamıyoruz iş olunca ah ah bu kadınlar

gözün aydın canım maşallah kuzuna annesi

çokk saol canımmm a.s.

ayy canımm ikiside çokk güzell mutlu mutlu kullanın inşAllahh :Saruboceq:

cnm bende dün gittim doktora 32.haftamda tam 1750gr.dı az dedi doktor:(( son haftalar cok kusuyordum ondan mı acaba.mide yanmalarım için gaviscon diye bi surup verdi.bu aralar bolbol et köfte sebze ye dedi cnm..

cnm ne diyeceğimi bilemiyorum sıkılmamaya calış.adalet yerini bulur inşallah cnm benim.

güle güle kullansın bebişin cnm çok güzelmiş.

aa bende zeynep koyacağım büyük ihtimalle.cok seviyorum zeynep ismini.kime söylesem eski isim falan deyip sinirimi bozuyorlar.size ne diyorum bende:)))

anaaaam zevklerimiz tutuooo sekerim:)) en küçük kardeşimin adını ben koymustum elif:))

semracim çok sevindim cnm..biraz daha dayandılar mı tmm hayırlısıyla

hülyacim güle güle kullansın gazelcik beşiği

tşk ederiz cnm a.s.

bu arada kızlar şu isim konusunu kafaya takmayın ya sizin içinizden ne geçiyorsa bebeğinize o ismi takın o sizin çocuğunuz kimsenin muhalefet olmasına izin vermeyinnn kötükedihüsoçokk isteyen kendi doğurur çocuğuna takar istediği ismi kötükedihüso

çokk saol bitanemmm a.s.

ya bu arada kızlarr biri mevlüt şekerlerini sormuştu şehir dışındaki bi arkadaş ama kim olduğunu hatırlamıyorumm ...:utangac:

ben seherime yaptırıp yolladım çokk ta gzel oldu ve çok uygun fiyata kaydirigubbakcemile2

tabii yeğenleriminde ilk önce şekerini ben aldımmm dolabıma koydum bile :jeyyar::sm_cool:

günaydınnn bacımmmm Şeniz evet malesef değilsin :1no2: sen neden erken kalktın bakımm :jeyyar:

günaydin canimmm..yaw ne bileyim..bi baktim sabah olmus..demir ilacini alayim dedim..kalkiş o kalkiş :)) uykum kaçti gitti :))

MUTAHARA CİVCİV günaydın nasılsınız tatlı kuşlarım benim

günaydin canimm :) iyiyim cok sukur canim..sen nasilsin?

ulen kocişş karşımda horul horul uyuyorr bense 1 saat yatabilmek için dualar ediyorumm of ulenn off adaletmi bu yaaa :(((

dün bende kızımın mevlüt kıyafetini aldım sonra çekip koycam krem aldım gelinlik gibi.Ay diyorum oy kullanmaya şimdimi gitsem kalabalıkmıdır yoksa sonra mı karar veremedim.

Back
X