• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

iyiyim mutaharacım görümcemdeydik cumadan beri dün gece geldik oğlu beni çıldırttı gerçi onlarıda eşim seçim yerine gitti görevi vardı bende onla kahvaltı yaptım sonra uyumadım tabi.
Civcivim bebek şekerini ne kadara hangi modeli aldın.

dün bende kızımın mevlüt kıyafetini aldım sonra çekip koycam krem aldım gelinlik gibi.Ay diyorum oy kullanmaya şimdimi gitsem kalabalıkmıdır yoksa sonra mı karar veremedim.

oyy canım güle güle kullansınn bebişşkaydirigubbakcemile2resmini bekliyozz kaydirigubbakcemile2 yaa benimde kociş gidip kullanalım diyor ama benim uykum var yaaa offffff senağlamasenağlama

iyiyim mutaharacım görümcemdeydik cumadan beri dün gece geldik oğlu beni çıldırttı gerçi onlarıda eşim seçim yerine gitti görevi vardı bende onla kahvaltı yaptım sonra uyumadım tabi.
Civcivim bebek şekerini ne kadara hangi modeli aldın.

ee cok sukur atlatmişsin canim :) az cok tahmin edebiliyorum..bişey dicektim ama neyse büyük konusmayalim :))))

civcivim haplar yapıyor bazen bol su iç oda hafifletir.
Mutaharacım kalabalıktır doğru öğlden sonra gideyim.Siz kullanmıtyonuzmu
kızım bugün hareketli maşallah.

ayy canımm sabahtan beri 3 bardak su içtim aç karnıma yaw ama yine olmadı hiçç böle yapmazdı bugün niye oldu anlamadım valla :uhm::uhm:

kullancaz canim..ama sabah sabah kimse dişari cikaramaz beni :))) hele eşimi asla :)))) 2-3 gibi gideriz ancak..maşaAllah turkizimize :) aman hareket etsinlerde :))

:roflol::roflol:yokkk canımmm benmiii :utangac::utangac::1rolleyes:

ayy bu arada cibinliği yaptırdı dün kociş getirdi tubiş çok değişik bişi oldu bugün odasını hazırlıyacaz Allahın izniyle :lepi::lepi:

evet sen :)) süpürgeli cadi kaydirigubbakcemile4

ay cok sevindim..sonunda yani :))) 3 ay önceden baslayip sonunda bitircen odayi :))

ilaçlarla bol su iç..miden yanarken degil :) hepten yukari cikiyor yanmalar :)) biskuvi gibi bişey ye ki alsin midenin suyunu..

yaa canım hiç istemiyor şimdi bişi yemek kocişle birazdan çıkarız oy kullanmaya kahvaltıyıda dışarda yeriz herhalde öyle bi kıyak geçer dimi delikafaduldendelikafadulden

yaa canım hiç istemiyor şimdi bişi yemek kocişle birazdan çıkarız oy kullanmaya kahvaltıyıda dışarda yeriz herhalde öyle bi kıyak geçer dimi delikafaduldendelikafadulden

doktor sana rahat dur demedimi kiz kaydirigubbakcemile neyse moral yüksekligide iyidir :)) cok yorma kendini genede ;)

Back
X