hayret sen nasil uyandirmadin adamcagizi :)))) insafli günündesin bakiyorum :))) sagindanmi kalktin nedir :))))))))))
:roflol::roflol: dayanamadım şimdi kaldırdımm artıkkk :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayret sen nasil uyandirmadin adamcagizi :)))) insafli günündesin bakiyorum :))) sagindanmi kalktin nedir :))))))))))
saol tatlım iyi olmaya gayret gösteriyoz işte sen nasılsın??
benim midem çok yanıyor yaw süt içtim elma yiyiyorum nafine bide hap aldımm offf :bbo:
dün bende kızımın mevlüt kıyafetini aldım sonra çekip koycam krem aldım gelinlik gibi.Ay diyorum oy kullanmaya şimdimi gitsem kalabalıkmıdır yoksa sonra mı karar veremedim.
:roflol::roflol: dayanamadım şimdi kaldırdımm artıkkk :roflol:
rennie iç istersen bana cok iyi geliyor..hemen kesiyor..
ay vicdansiz :) adamin bi pazari var be :)))
iyiyim mutaharacım görümcemdeydik cumadan beri dün gece geldik oğlu beni çıldırttı gerçi onlarıda eşim seçim yerine gitti görevi vardı bende onla kahvaltı yaptım sonra uyumadım tabi.
Civcivim bebek şekerini ne kadara hangi modeli aldın.
bananeeeeeeeeee ben hergün ondan önce kalkıyorummm oda azcıkk babalık görevini yapsınnn delikafaduldendelikafadulden
tutkunum kelebek modeli 100 adet 100 ytl
civcivim haplar yapıyor bazen bol su iç oda hafifletir.
Mutaharacım kalabalıktır doğru öğlden sonra gideyim.Siz kullanmıtyonuzmu
kızım bugün hareketli maşallah.
civcivim haplar yapıyor bazen bol su iç oda hafifletir.
Mutaharacım kalabalıktır doğru öğlden sonra gideyim.Siz kullanmıtyonuzmu
kızım bugün hareketli maşallah.
ama ondan sonra yatiyorsun öglene kadar :))) yok anacim sen bi cadisin![]()
ayy canımm sabahtan beri 3 bardak su içtim aç karnıma yaw ama yine olmadı hiçç böle yapmazdı bugün niye oldu anlamadım valla :uhm::uhm:
:roflol::roflol:yokkk canımmm benmiii:1rolleyes:
ayy bu arada cibinliği yaptırdı dün kociş getirdi tubiş çok değişik bişi oldu bugün odasını hazırlıyacaz Allahın izniyle :lepi::lepi:
ilaçlarla bol su iç..miden yanarken degil :) hepten yukari cikiyor yanmalar :)) biskuvi gibi bişey ye ki alsin midenin suyunu..
evet sen :)) süpürgeli cadi
ay cok sevindim..sonunda yani :))) 3 ay önceden baslayip sonunda bitircen odayi :))
yaa canım hiç istemiyor şimdi bişi yemek kocişle birazdan çıkarız oy kullanmaya kahvaltıyıda dışarda yeriz herhalde öyle bi kıyak geçer dimi delikafaduldendelikafadulden
hadi leynnnn :mymeka::mymeka: 3 ay öncemi yapsaydım yanii lülülülülülü hem böle sindire sindire hada güzel oluyor delikafaduldendelikafadulden