2009 Mayıs Anneleri

ekle pınarcım bekliyoruz

Ekledim canım a.s.

canım evham yapmamaya çalışıyorum ama aklıma geliyor işte arada sonra kocaman birkaç tekme yiyorum ufaklıktan diyorum bu kadar güçlü vurduğuna göre büyümüştür herhalde :Saruboceq: :Saruboceq:

Evham yapacak bişey yok bacım. Doktor dememiş ki 3-4 hafta geriden geliyo diye. 2 haftaya kadar normal diyorlar her zaman. Sıkıntı yaparak strese sokma benim kuzumu a.s.

pınarcım çok sevindim gözün aydın darısı bizlerin başına:)))

tülaycım bende merdivenlerden inip çıkarken çok hızlı hareket ediyorum hala:))

Sağolasın canım. Herkesin çok iyi çıkar inşallah sonuçları...

Ay o hareketleri hiç sormayın. Koltuğa kendimi bi atıyorum. Yada işyerin de acil yerimden kalkmam gerekirse bi kalkıyorum ki anında sancı giriyor valla. Çok kızıyorum kendime çoookkk :oklava:

kızlar merhaba... bugün kontrolümüz vardı... oğluşum 653 gr olmuş... ii gidiyormuş çok sevindim ama başka birşeye moralim çok bozuldu... tam 13 evet yanlış okumadınız taaam 13 kilo almışım... dr çok kızdı tatlıyı karbonhidratı kesmemi meyvayıda azaltmamı söyledi... kızlar böyle gidersem 25-30 kiloyla falan bitirirm ben bu hamileliği... napcağımı şaşırdım... yemiycem diyorum ama sürekli acıkıyorum :((((
haftaya da şeker için çağırdı bakalım o nasıl çıkacak...

:nazar:
kızlar merhaba... bugün kontrolümüz vardı... oğluşum 653 gr olmuş... ii gidiyormuş çok sevindim ama başka birşeye moralim çok bozuldu... tam 13 evet yanlış okumadınız taaam 13 kilo almışım... dr çok kızdı tatlıyı karbonhidratı kesmemi meyvayıda azaltmamı söyledi... kızlar böyle gidersem 25-30 kiloyla falan bitirirm ben bu hamileliği... napcağımı şaşırdım... yemiycem diyorum ama sürekli acıkıyorum :((((

:nazar:maşallah oğluşuna annesi kilo olayını çok takma tatlım biraz dikkat et fıstığım
benimde haftaya şeker testim var umarım hepimizin iyi çıkar :nazar:

canım oğluşuna maşallah ama sana maşallah değil:oklava:bencede biraz dikkat et istersena.s.ama dediğin gibi bende de sürekli bir acıkma oluyor. 9 kiloda ben aldım valla. senden çok bir farkım yok yani.dr bana yeşillik ve yoğurt ye dedi ama nerdeeeee
aman esracım boşver ya ne yapalım. ben 35 kilo alanı bile duydum nasıl olsa veriliyor sonra.kaydirigubbakcemile2

sağol sibiko ama mahmutpaşa ya nasıl gideceğiz ya biz yeni geldik istanbula bilmiyorum fazla bu hafta sonu annemler gelicek canım ankaradan ama haftaya gidicem bende keşke karşılaşsak bu arada ne öğretmenisin ::? ben felsefe öğretmeniyim

mimarcım 13 kiloda birşey mi 15 kilo aldım eşim diyor 85 e tamamlarsın of of nasıl oldu bu kadar kilo anlamadım ya, iştahımda maşallah ya yiyorum yiyorum tokluk hissi oluşmuyor bende şeker var sanıırm çok korkuyorum cuma gidcem umarım şeker çıkmaz ya

evt cnm ben de şekerden korkuyorum umarım şekerden dolayı almıyoruzdur bu kiloları... ama biraz dikkat etmemiz gerekiyo çünkü doğumuda zorlaştırıyo fazla kilolar... bugünden itibaren yürüyüşe de başlamak istiyorum... birde ben ekmek çok tüketiyorum onu kepekliye çevirip her öğün 1er dilim yemeye çalışacağım... bak bunları yazarken bile acıkıyorum yaaa :)))))

Canım biraz daha dikkat etmeye çalış hamurişi kızartma falan çokmu yiyosun acaba?
Benimde canım istiyo ama mideme kötü geldiği için yemiyorum birazda az almamım bu yüzden etkisi var.cokacimcoook

bilmiyorum cnm yaaaa.... aslında kızartma falan neredeyse hiç yemiyorum ama dediğim gidi ekmek ve tatlı özellikle nutella beni mahvetti...

Hoşgeldin canım. bebeişin büyümüş afferim ona. Ama sadece onlar büyüse iyi valla bizde aldık başımızı gidiyoruz. Neyse sağlık olsun diyelim. Biraz dikkat edelim ama a.s.

kızlar çıkma saati gelmiş ben kaçıyorum öptüm hepinizi fıstık anneler

Güle güle canım. Öpüyorum seni ve kuzunua a.s.

kızlar bol salata yiyin ve su için ayrıca tatlı ve hamur işi yemeyin fazla doktorum bana eğer köfte yiyorsan yanında pilav yada ekmek tüketme salata ye kendine böyle bir yeme düzeni hazırlarsan kilo az alırsın dedi şuana kadar 5 kilo aldım bebişimin gelişimide bir hafta önden gidiyor bende ilk hamileliğimde tam 20 kilo almıştım doğumda zor oluyor kızlar dikkat edin

sağol sibiko ama mahmutpaşa ya nasıl gideceğiz ya biz yeni geldik istanbula bilmiyorum fazla bu hafta sonu annemler gelicek canım ankaradan ama haftaya gidicem bende keşke karşılaşsak bu arada ne öğretmenisin ::? ben felsefe öğretmeniyim

canım çok kolay sen sanki uğurmumcu yakacık tarafında oturuyordun yanılmıyorum umarım.Direk kadıköy minibüsleri var biliyosun.İskelede inip eminönü'ye vapurla geçiyosun.İndiğin yerde üst geçidi geçip tramvaya biniyosun çemberlitaş durağında inip aşağıya doğru yürüdüğünde mahmutpaşa kapısı var.Ben bu hafta gideyim diyorum diğer hafta yarım gün eğitimim var.Bu arada öğretmen değilim,kurumsal bir şirkette eğitmenlik yapıyorum.Öğretmenlere çok özenmişimdir ama.Sen nerde öğretmenlik yapıyodun.:uhm:

bilmiyorum cnm yaaaa.... aslında kızartma falan neredeyse hiç yemiyorum ama dediğim gidi ekmek ve tatlı özellikle nutella beni mahvetti...

Ay aslında hepimizin derdi tatlııııııı cokacimcoook ama kısmak lazım biraz ben meyvaya yüklendim baya faydası oldu.

bizimde mesaimiz bitmek üzere şimdiden öpüyorum tatlı anneler ve bebişler hepinizi:)) kendinize iyi bakın

Canım iyi akşamlarrrrrr

merhaba kızlar bende acayip bi grip durumu mevcut geceleri öksürmekten uyuyamıyorum hiç sürekli balgam çıkartıyorum nolacak hiç bilmiyorum o kadar direnmeme rağmen malesef bu gün ateşim yükselince ilaç almak zorunda kaldım kendinize çok dikkat edin kızlar grip salgın durumunda şu sıralar

Bende kaçıyorum artık yavaş yavaş. Öptüm hepinizi ve kuzularınızı kızlar...

Back
X