2009 Mayıs Anneleri

kızlar günaydın
herkes iyi inşallah, bense pek iyi değilim
gece 10 gibi yattım, eşim bilgisayar başındaydı, 00.30 gibi yattı herhalde, o anda ben de midemin bulantısından uyandım, baktım karnım sık sık kasılıyor
kızlar kadar korktum ki, 2 dakikada 1 kasılıyor nerdeyse
tuvalete kalktım, geçmiyor panik oldum, ağlamaya başladım, eşim diyor giyin hemen hastaneye gidiyoruz, gittik
hemen doğumhaneye aldılar, tabi ben deli o kadar korktum ki doğuracağım diye
neyse 1 cihaza bağladılar NST diye
25 dk yattım, kasılmaları kaydetti, 10-12 defa karın kasılması olmuş kızlar o zaman içinde
ama neyseki hemşire dedi erken doğumla ilgili kasılma değil, açılma da yok, doğum ağrısı da yok dedi, eve gönderdi
yarın mutlaka sonucu doktoruna göster dedi
şimdi bekliyorum kızlar eşim doktoru arayacak, gideceğiz bakalım ne diyecek
inşallah kötü şey yoktur, kasılmam yine var ama o kadar sık değil
sakin olmaya çalışıyorum, çocuğum tekme attıkça rahatlıyorum, onu düşünüyorum
kızlar şimdiye kadar bir sıkıntım yoktu nazarmı değdi bilmiyorum
ama dualarınıza benim de ihtiyacım var
öpüyorum sizi cannarım ve bebişlerinizi a.s.

HERKESE GÜNAYDIN GÜNEŞLİ BİR GÜNDEN...

Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine

benim de oluyor ya geçen gece bir ağrı girdi kasığıma hiçbir yana kıpırdayamadım kalkamadım bacağımı hareket ettiremedim ağla ağla 15 dakika falan öyle kaldım. bugün dr a gideceğim ona sorarım artık

Günaydın canım soğuk bir İstanbul sabahından kaydirigubbakcemile3

kızlar bende sol tarafıma dönüp yatıyorum sabah uyandığımda sağımdayım

aslım ben buradayım tatlım :))))))))))))))))))

pınarcım afiyet olsun

bengicim teşekkürler hayatım

Sağol bitanem :1hug:

Canım bende de kan uyuşmazlığı vae 28. hafta testten sonra iğnesi varmış duyduğuma göre devlette yaptırırsan en fazla 40 falanmış ama dışarda pahalıymış diye duydum şimdiden araştırmak lazım.Canım 2 aya yakındır yatıyorum ve 2 ay daha yatıcam çıkıp gezenlere çok özeniyorum valla.

kızlar hepinize gunaydınlarrrr
bızdede kan uyusmazlıgı var 2 hafta once yanı ben 24 haftalıkken yaptırdık bişey cıkmadı bana nıye erken yaptırdıkı doktor ayrıca üsküdarda yunus emre hastanesınde yaptırdım 25 ytl ssklıya
:emir_bebek::emir_bebek:

Ya bana bişey demedi doktor.Sürekli testler yapıyo ama. Yapmıştır heralde kan uyuşmazlığını da ...

kızlar bu arada ıslak mendil yada bez almaya başladınız mı

Yok canım almadım henüz. Mart ayında izne çıkıp kendi hastane çantamı hazırlarken onları da tamamlayacağım artık...

TATLIM BEN BİR KEZ YAPTIRDIM HAMİLELİĞİM İLK AYLARINDA BİŞEY ÇIKMADI 28 HAFTADA BİR DAHA YAPTIRICAM
KIZLAR YA NE GÜZEL BU SİTENİN OLMASI BENDE BİR TEK BENDE OLUR SANMIŞTIM AĞRI AZCIK DELİ YATIYORUMDA GECELERİ KORKUTUYORDU BU BENİ
BEN BEBİŞİM İÇİN ALIŞVERİŞE ÇARŞIDAN YAPICAM ÇOĞUNU KAYINVALİDEM GEÇENLERDE GİTMİŞ ÇARŞIYA ARKADAŞININ TUHAFİYESİNE BİŞEYLER ALMAYA BEBEK MAĞAZALARI ÇOK UCUZ HERKEZ ORADAN ALIYORYA BEN ARTIK EKSİKLERİM ÇOK BÜYÜK BİR KISMINI ORADAN TAMAMLICAM SONRADA SİZE ÇEKER KOYARIM

Hadi bakalım al da çek resimlerini canım. Ben acaip merak ediyorum valla ya cicileri,odaları delikafadulden

alsucum canım geçmiş olsun doktoruna sonucu gösterince bizide bilgilendir tatlım dualarımız seninle fıstık stres yapma tamam mı bebişini düşün

kızlar günaydın
gece 10 gibi yattım, eşim bilgisayar başındaydı, 00.30 gibi yattı herhalde, o anda ben de midemin bulantısından uyandım, baktım karnım sık sık kasılıyor
tuvalete kalktım, geçmiyor panik oldum, ağlamaya başladım, eşim diyor giyin hemen hastaneye gidiyoruz, gittik
25 dk yattım, kasılmaları kaydetti, 10-12 defa karın kasılması olmuş kızlar o zaman içinde
ama neyseki hemşire dedi erken doğumla ilgili kasılma değil, açılma da yok, doğum ağrısı da yok dedi, eve gönderdi

Alsucum günaydın canım. Panik yapma bitanem. İnşallah bi sorun çıkmayacak. Bizi de haberdar et mutlaka a.s.

teşekkür ederim kızlar desteğiniz için
iyi ki varsınız evde tekim kimseckler yok
iş arkadaşlarım hemen aradı sağolsunnar
doktordan gelince de yazarım, inşallah yatacaksın demez, ama dese de yapacak bir şey yok herşey miniklerimiz için

kızlar günaydın

gelmiş geçmiş olsun canım inşallah kötü bir sonuç çıkmaz yat dinlen mutlaka bol bol

kızlar günaydın

tatlım çok geçmiş olsun..
ama panik yapma..bütün internet sitelerinde bu haftalarda yalancı doğum kasılmaları olur, diye yazıyor
ama yine de doktoruna danış canım..

herkese günaydın bu arada...

kızlar benim sağ bacağımda dayanılmaz bir ağrı var..
üzerine basınca sızlıyor resmen kalçadan itibaren..kuyruk sokumum da acıyor..

siz de var mı? kalça çatısının açılma ağrıları mı acaba:uhm:

kızlar çok sağolun
iyi ki varsınız hepiniz
bu arada bebeğimin resmini ismim yanına nasıl koyarım mesela pınarınki gibi
yardımcı olurmusunuz

kıslar hepinize günaydınlar diliyorum.herkes için güzel birgün olur inşallah. Ben birazcık yoğun sayılırım. Sabahtan beri yeni girebildim. Herkes iyi umarım.

Ne oldu anlatayım hemen. Teyzeleri bizim digital fotograf makinamız yoktu. Istanbulda kaynım var. Yarın buraya geliyorlar. K.valdem demişki cerengilin fotograf mak. Yok. Bebek doğunca ne yapacaklar sende varsa getirsen olurmu demiş oda bende varda ben onlara yenisini alır getiririm demiş. (kaynımın durumu çok iyi bize çok yardım ederde) ne kadar sevindim yaaa anlatamam.o dertten de kurtuldum.yoksa gidip foto mak. Alacaktım kredi kartından.
oğlum maşallah çok kısmetli çokkk inşallah hep böyle gider.

kızlar bu arada ıslak mendil yada bez almaya başladınız mı

canım ben aldım yeni doğan bebk bezi her ay 1tane alıcam bez sonra çok sıkışmayalım diye.

Buarada kızlar ben tetenoz olalı 1hafta oluyor ama benim kolum hala dokununca havaya kaldırınca faln ağrıyo sizin ne kadar sürede geçti ağrısı

Back
X