kızlar bu arada ıslak mendil yada bez almaya başladınız mı
dün ben nefsimi köreltmek için aldım prima 2-5 kilo yeni doğan... biliyorum erken ama çok da pahalı sonradan hepsini bir alamayız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HERKESE GÜNAYDIN GÜNEŞLİ BİR GÜNDEN...
Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine
benim de oluyor ya geçen gece bir ağrı girdi kasığıma hiçbir yana kıpırdayamadım kalkamadım bacağımı hareket ettiremedim ağla ağla 15 dakika falan öyle kaldım. bugün dr a gideceğim ona sorarım artık
kızlar bende sol tarafıma dönüp yatıyorum sabah uyandığımda sağımdayım
aslım ben buradayım tatlım :))))))))))))))))))
pınarcım afiyet olsun
bengicim teşekkürler hayatım
Canım bende de kan uyuşmazlığı vae 28. hafta testten sonra iğnesi varmış duyduğuma göre devlette yaptırırsan en fazla 40 falanmış ama dışarda pahalıymış diye duydum şimdiden araştırmak lazım.Canım 2 aya yakındır yatıyorum ve 2 ay daha yatıcam çıkıp gezenlere çok özeniyorum valla.
kızlar hepinize gunaydınlarrrr
bızdede kan uyusmazlıgı var 2 hafta once yanı ben 24 haftalıkken yaptırdık bişey cıkmadı bana nıye erken yaptırdıkı doktor ayrıca üsküdarda yunus emre hastanesınde yaptırdım 25 ytl ssklıya
![]()
Ya bana bişey demedi doktor.Sürekli testler yapıyo ama. Yapmıştır heralde kan uyuşmazlığını da ...
Yok canım almadım henüz. Mart ayında izne çıkıp kendi hastane çantamı hazırlarken onları da tamamlayacağım artık...
TATLIM BEN BİR KEZ YAPTIRDIM HAMİLELİĞİM İLK AYLARINDA BİŞEY ÇIKMADI 28 HAFTADA BİR DAHA YAPTIRICAM
KIZLAR YA NE GÜZEL BU SİTENİN OLMASI BENDE BİR TEK BENDE OLUR SANMIŞTIM AĞRI AZCIK DELİ YATIYORUMDA GECELERİ KORKUTUYORDU BU BENİ
BEN BEBİŞİM İÇİN ALIŞVERİŞE ÇARŞIDAN YAPICAM ÇOĞUNU KAYINVALİDEM GEÇENLERDE GİTMİŞ ÇARŞIYA ARKADAŞININ TUHAFİYESİNE BİŞEYLER ALMAYA BEBEK MAĞAZALARI ÇOK UCUZ HERKEZ ORADAN ALIYORYA BEN ARTIK EKSİKLERİM ÇOK BÜYÜK BİR KISMINI ORADAN TAMAMLICAM SONRADA SİZE ÇEKER KOYARIM
Hadi bakalım al da çek resimlerini canım. Ben acaip merak ediyorum valla ya cicileri,odaları delikafadulden
kızlar günaydın
herkes iyi inşallah, bense pek iyi değilim
gece 10 gibi yattım, eşim bilgisayar başındaydı, 00.30 gibi yattı herhalde, o anda ben de midemin bulantısından uyandım, baktım karnım sık sık kasılıyor
kızlar kadar korktum ki, 2 dakikada 1 kasılıyor nerdeyse
tuvalete kalktım, geçmiyor panik oldum, ağlamaya başladım, eşim diyor giyin hemen hastaneye gidiyoruz, gittik
hemen doğumhaneye aldılar, tabi ben deli o kadar korktum ki doğuracağım diye
neyse 1 cihaza bağladılar NST diye
25 dk yattım, kasılmaları kaydetti, 10-12 defa karın kasılması olmuş kızlar o zaman içinde
ama neyseki hemşire dedi erken doğumla ilgili kasılma değil, açılma da yok, doğum ağrısı da yok dedi, eve gönderdi
yarın mutlaka sonucu doktoruna göster dedi
şimdi bekliyorum kızlar eşim doktoru arayacak, gideceğiz bakalım ne diyecek
inşallah kötü şey yoktur, kasılmam yine var ama o kadar sık değil
sakin olmaya çalışıyorum, çocuğum tekme attıkça rahatlıyorum, onu düşünüyorum
kızlar şimdiye kadar bir sıkıntım yoktu nazarmı değdi bilmiyorum
ama dualarınıza benim de ihtiyacım var
öpüyorum sizi cannarım ve bebişlerinizi a.s.
kızlar günaydın
gece 10 gibi yattım, eşim bilgisayar başındaydı, 00.30 gibi yattı herhalde, o anda ben de midemin bulantısından uyandım, baktım karnım sık sık kasılıyor
tuvalete kalktım, geçmiyor panik oldum, ağlamaya başladım, eşim diyor giyin hemen hastaneye gidiyoruz, gittik
25 dk yattım, kasılmaları kaydetti, 10-12 defa karın kasılması olmuş kızlar o zaman içinde
ama neyseki hemşire dedi erken doğumla ilgili kasılma değil, açılma da yok, doğum ağrısı da yok dedi, eve gönderdi
kızlar günaydın
bengicim bende prima yeni doğan alayım bir tane diye düşünüyorum
Günaydın canım soğuk bir İstanbul sabahından kaydirigubbakcemile3
ah ah ... istanbul'da olabilseydim de soğuk olsaydı ...
kızlar çok sağolun
iyi ki varsınız hepiniz
bu arada bebeğimin resmini ismim yanına nasıl koyarım mesela pınarınki gibi
yardımcı olurmusunuz