2009 Mayıs Anneleri

kimse yok galiba herkes gidiyor öpüyorum bende sizleri sonra girerim sizlere anlatıcağım cok şeyler var canlarım.mobilyaları aldım dr gittim.

kimse yok galiba herkes gidiyor öpüyorum bende sizleri sonra girerim sizlere anlatıcağım cok şeyler var canlarım.mobilyaları aldım dr gittim.

inşallah güzel haberler verrirsin canım.

giden arkadaşlar sizlere güle güle kendinize ve kuzularınıza dikkat edin

bende kaçıyorum mesaim bitt sayılır:teytey: herkese iyi akşamlar. öpüldünüz kocamana.s.

merhaba kizlar a.s.

ay valla artik burayi korkarak acar oldum..cok sukur bugun herkesin keyfi yerinde :)

pinarcim cok cici şeyler almişsin yegenimizee :) güle güle kullansin boncukum :)

ilgincim tekrar iyiki dogdunn :)

marliyncim bende bilmiyorum o hani..ama eminönüne gidince eminim herkes bilir..tarif ederler ;)

bengeicim lütfen sacma sapan seyler düşünüp bebişide üzme..gerilik ilerilik bişey degil..bolbol kalsiyum ve protein ye..hemencik kilo alir merak etme sen ;) muhim olan sagliginin iyi olmasi ;)

melincim 13 kilo ne ki yahu :)) ben 20 kilo aldim :))) Allah bilir daha ne kadar alicam..bu yatma işi bu hale getirdi beni ama napayim mecburum :) hem yeme hem yat olmuyor :) tek korkum dogum..yoksa kiloyu veririm evelAllah :) hep birlikte veririz ;)

incihancim kimse olmasada sen yaz..gelince okuruz ;) merakta birakma bizi ;)

tutkuncum cok sevindim görümcenle iyi olmaniza..kayinvalideni de boşver gitsin..cennet ucuz,cehennemde luzumsuz degil demiş bediuzzaman hazretleri ;) kim nereye gitmek istiyorsa onun için çabaliyor işte ;) sen bebişine iyi bak..dinlen bolbol..30.haftaya ne kaldi surda ;)

bu arada size söyledimmi bilmiyorum kizlar..ama doktorum bana cuma günü erken doguma karsi akciger geliştirici igne verdi 2 dozluk..önce epey bi panik oldum..ama nette araştirdim epey kişi kullanmiş..Allah korusun ama erken dogum olursa bebişin kuvezde kalmamasi yada fazla kalmamasi için tedbir niyetine uygulaniyormus..bakalim..inşaAllah erken dogurmam ama genede tedibr almak lazim tabi ;)

Günaydın mayıs anişleri ve bebişleri herkezin yi olması güsel oluşumla bizde süperiz randevumuza 1 hafta kaldı bakalım doğum iznini felan konuşucam doktorla acaba bu haftamı gitsem diyorum ikilemde kaldım özledim oğluşumu ama sabredicem çünkü 28 haftada kan uyuşmazlığı testi yapacaklar ilki gayet iyi çıkmıştı birde 28 hafdada yapıcaz dedi doktorumuz
yatan annilerimize allah sabır versin 1 hafta yattım mafolmuştum feci bir şey
Canım bende de kan uyuşmazlığı vae 28. hafta testten sonra iğnesi varmış duyduğuma göre devlette yaptırırsan en fazla 40 falanmış ama dışarda pahalıymış diye duydum şimdiden araştırmak lazım.Canım 2 aya yakındır yatıyorum ve 2 ay daha yatıcam çıkıp gezenlere çok özeniyorum valla.

evet kızlar süt gibi bir şey ama o kadar beyaz değil
sabah kalkıyorum inşallah bugün akmamıştır diyorum ama baş parmak büyüklüğünde ya da biraz daha büyük yer sepsert sıvıyla kurumuş oluyor :1no2:
en korktuğum şey doğumu tetikliyor olması (öyle duydum kızlar)
hani kendi kendine aksa neyse :sm_confused:
Canım dr la iyice konuş yoksa normalse evham yapma bence.Benim de uçlarda kuru sarı gibi oluyor alıyorum bakıyorum yine olmuş.

canım çok teşekkür ederim hemen bakacağım o siteye

o yıkama süngerinden ben de gördüm ama çok mantıklı gelmedi bana...
bu arada bebişimi çok merak ediyorum benimki bir hafta geriden geliyordu inşallah toparlamıştır kendini inşallah yarın iyi habverlerle gelirim kızlar ya . yarın öğlen 1' de randevum. dua edin de gelişim geriliği falan çıkmasın ya
O yıkama süngerinden bizim gelin kullandı memnundu biliyosunuz bebek önce çok minik oluyor ve tutulmuyor süngere yatırıp önce önünü yıkıyordu sonra göğsünden tutup yıkıyordu bide Allah korusun kaysa düşse yumuşak olduğu için bişey olmaz birde hafif oturmaya başlayıncada kaymadan oturtuyosunuz.Ben alıcam filede alıcam.

kızlar merhaba... bugün kontrolümüz vardı... oğluşum 653 gr olmuş... ii gidiyormuş çok sevindim ama başka birşeye moralim çok bozuldu... tam 13 evet yanlış okumadınız taaam 13 kilo almışım... dr çok kızdı tatlıyı karbonhidratı kesmemi meyvayıda azaltmamı söyledi... kızlar böyle gidersem 25-30 kiloyla falan bitirirm ben bu hamileliği... napcağımı şaşırdım... yemiycem diyorum ama sürekli acıkıyorum :((((
haftaya da şeker için çağırdı bakalım o nasıl çıkacak...
Canım bebekler bazı haftalarda hızlı bazende yavaş büyüyebilir önemli olan kilosu değil sağlıklı olması bak Pınar Altuğa 28 kilo almış normal zamanında doğum yaptı 2850 ki onun bakımını düşün nerelere gitmiştir kimbilir 3 kilo ile 3500 en normali ama sağlık en önemlisi.Bence sen kendi kilona dikkat et sonra doğum zor olur ekmeği kes tatlıyı azalt yeter.
Hadi hayırlı olsun yokmu fotoları

bu arada size söyledimmi bilmiyorum kizlar..ama doktorum bana cuma günü erken doguma karsi akciger geliştirici igne verdi 2 dozluk..önce epey bi panik oldum..ama nette araştirdim epey kişi kullanmiş..Allah korusun ama erken dogum olursa bebişin kuvezde kalmamasi yada fazla kalmamasi için tedbir niyetine uygulaniyormus..bakalim..inşaAllah erken dogurmam ama genede tedibr almak lazim tabi ;)
Canım o neymiş öyle bende de risk varya bana ilacı alınca ve kullanınca daha ayrıntılı yazarmısın
Evet benim güzel ve tontiş arkadaşlarım bu sabah bilgisayarın başına oturdum bir msj yazdım ve elimde maus uyumuşum sonra kalktım yemek yedim tek gözle uyudum ve 12 de kalktım şimdi sütümü içtim meyvamı yedim geçtim bilgisayarın başına ama kimse yok.Görümcemde pek yatamadım bide Of Allahım çocuktan yoruldum ne gürültüydü ama kendime anca geldim.Bana nasıl çocuk gürültüsü alış dedi bende valla senin sabrının derecesi çok yüksek dedim ben böyle yapsa döverim dedim bana demesinmi o bu yaşta anlamaz len diycektim dolabı kıracağını bile bile kırıyor kanal değiştirmeyi biliyor çizgi filmdeki kıza aşık olmayı biliyor canı istedimi oturmayı biliyorda bu neyi bilmiyor.Yerim ben onun psikolojisini böyle diye diye zaten çocuklar şımarmadı mı
büyük konuşmamak lazım ama terbiye önemli.Bu arada cuma bize geleceklermiş dedik ben yatıyorum bak iş yapamıyorum mecburen geldik zaten 4 çocuk 2 onlar bekar kaynım şimdi ben napıyım size neymiş çocukların tatili bitiyormuş canları sıkılıyormuş.Değişiklik olurmuş normal zaman olsa tamam ama temizliği bile eşim yapıyor sinir oldum.Mecbur kalkıp hizmetlenicem.
Bide bugün canımız sıkıldı eşimin mide fıtığı varmış bugün endoskopide çıktı bi o eksikti ameliyat diyorlar biz böbrek nakli için uğraşırken bide bu çıktı mecbur acil yaptırcaz.Of Allahım of tüm dertlerde bi insana verilirmi?İnsan şükrediyor ama isyan etmemekte elde değil.Ay yine boğdum sizi valla.kötükedihüsokötükedihüso

günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar ben grip oldum sonunda:( boğazım çok ağrıyor kızlar evde görümcem eşim gripti eee doğal olarakta bende oldum işteyim ama nasıl geçecek günüm bilmiyorum zaten yoğun bir tempoda çalışıyorum

sizler neler yapıyorsunuz bebişler nasıl:)))))))))

İnşallah böyle bişeye gerek kalmaz ama tedbir almak güzel canım.Dikkat et kendine.

günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar ben grip oldum sonunda:( boğazım çok ağrıyor kızlar evde görümcem eşim gripti eee doğal olarakta bende oldum işteyim ama nasıl geçecek günüm bilmiyorum zaten yoğun bir tempoda çalışıyorum

Çok geçmiş olsun ilgincim iyiyiz bizde geldik gene oğluşumla işe bol bol c vitamini al ıhlamur iç canım boğazın rahatlarsa gribin çok ilerlemez.:teselli:

pinarcim cok cici şeyler almişsin yegenimizee :) güle güle kullansin boncukum :)

Çok tşk ederim bitanem a.s.

Aman canım inşallah gerek kalmaz böyle birşeye. Vaktinde doğur kız acelen ne kaydirigubbakcemile3

tutkun09;5154491[COLOR="Red" .!.:
Evet benim güzel ve tontiş arkadaşlarım bu sabah bilgisayarın başına oturdum bir msj yazdım ve elimde maus uyumuşum sonra kalktım yemek yedim tek gözle uyudum ve 12 de kalktım şimdi sütümü içtim meyvamı yedim geçtim bilgisayarın başına ama kimse yok.Görümcemde pek yatamadım bide Of Allahım çocuktan yoruldum ne gürültüydü ama kendime anca geldim.Bana nasıl çocuk gürültüsü alış dedi bende valla senin sabrının derecesi çok yüksek dedim ben böyle yapsa döverim dedim bana demesinmi o bu yaşta anlamaz len diycektim dolabı kıracağını bile bile kırıyor kanal değiştirmeyi biliyor çizgi filmdeki kıza aşık olmayı biliyor canı istedimi oturmayı biliyorda bu neyi bilmiyor.Yerim ben onun psikolojisini böyle diye diye zaten çocuklar şımarmadı mı
büyük konuşmamak lazım ama terbiye önemli.Bu arada cuma bize geleceklermiş dedik ben yatıyorum bak iş yapamıyorum mecburen geldik zaten 4 çocuk 2 onlar bekar kaynım şimdi ben napıyım size neymiş çocukların tatili bitiyormuş canları sıkılıyormuş.Değişiklik olurmuş normal zaman olsa tamam ama temizliği bile eşim yapıyor sinir oldum.Mecbur kalkıp hizmetlenicem.
Bide bugün canımız sıkıldı eşimin mide fıtığı varmış bugün endoskopide çıktı bi o eksikti ameliyat diyorlar biz böbrek nakli için uğraşırken bide bu çıktı mecbur acil yaptırcaz.Of Allahım of tüm dertlerde bi insana verilirmi?İnsan şükrediyor ama isyan etmemekte elde değil.Ay yine boğdum sizi valla.kötükedihüsokötükedihüso[/COLOR]

Gece kuşu :) Hafta sonu bizde de iki gün ayrı ayrı misafirler olacak. Yandık valla :(

Eşin için geçmiş olsun canım. Sıkmayın canınızı. Böbrek nakli hallolsun da gerisi nasıl olsa düzelir a.s.

Günaydın canım. Geçmi şolsun. Aman önlemini al. Ben valla kayınvalidemler hasta diye 10 gündür onlara gitmedim :(

günaydın kızlar
ılgıncım canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

İnşallah böyle bişeye gerek kalmaz ama tedbir almak güzel canım.Dikkat et kendine.

Çok geçmiş olsun ilgincim iyiyiz bizde geldik gene oğluşumla işe bol bol c vitamini al ıhlamur iç canım boğazın rahatlarsa gribin çok ilerlemez.:teselli:

Günaydınlar bacılarım...

Bizde kızımla kahvaltı yapıyoruz şu anda :)

kızlar nerde bu millet ya ilk defa ofiste patron felan yok yazayım dedim şimdi kimsecikler yok
ya ben gece soluma yatıyorum bir uyanıyorum sağıma dönmüşüm karnım ağırıyor sonrada bağagım uyuşuyor sağımda sizede oluyormu

kızlar nerde bu millet ya ilk defa ofiste patron felan yok yazayım dedim şimdi kimsecikler yok
ya ben gece soluma yatıyorum bir uyanıyorum sağıma dönmüşüm karnım ağırıyor sonrada bağagım uyuşuyor sağımda sizede oluyormu

afiyet olsun pınarcım

Sağolasın canım a.s.

Karın ağrısı değil ama bacak uyuşması sabahları bende de oluyor canım. Hele de yan yattım da iki bacağım üstüste uymuşsam sabah ağraıyla uyanıyorum. Yataktan aşşağı sallandırıyorum hemen bacaklarımı geçiyor...

HERKESE GÜNAYDIN GÜNEŞLİ BİR GÜNDEN...

Geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine

benim de oluyor ya geçen gece bir ağrı girdi kasığıma hiçbir yana kıpırdayamadım kalkamadım bacağımı hareket ettiremedim ağla ağla 15 dakika falan öyle kaldım. bugün dr a gideceğim ona sorarım artık

kızlar bende sol tarafıma dönüp yatıyorum sabah uyandığımda sağımdayım

aslım ben buradayım tatlım :))))))))))))))))))

pınarcım afiyet olsun

bengicim teşekkürler hayatım

Canım bende de kan uyuşmazlığı vae 28. hafta testten sonra iğnesi varmış duyduğuma göre devlette yaptırırsan en fazla 40 falanmış ama dışarda pahalıymış diye duydum şimdiden araştırmak lazım.Canım 2 aya yakındır yatıyorum ve 2 ay daha yatıcam çıkıp gezenlere çok özeniyorum valla.

kızlar hepinize gunaydınlarrrr
bızdede kan uyusmazlıgı var 2 hafta once yanı ben 24 haftalıkken yaptırdık bişey cıkmadı bana nıye erken yaptırdıkı doktor ayrıca üsküdarda yunus emre hastanesınde yaptırdım 25 ytl ssklıya
:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar hepinize gunaydınlarrrr
bızdede kan uyusmazlıgı var 2 hafta once yanı ben 24 haftalıkken yaptırdık bişey cıkmadı bana nıye erken yaptırdıkı doktor ayrıca üsküdarda yunus emre hastanesınde yaptırdım 25 ytl ssklıya
:emir_bebek::emir_bebek:

TATLIM BEN BİR KEZ YAPTIRDIM HAMİLELİĞİM İLK AYLARINDA BİŞEY ÇIKMADI 28 HAFTADA BİR DAHA YAPTIRICAM
KIZLAR YA NE GÜZEL BU SİTENİN OLMASI BENDE BİR TEK BENDE OLUR SANMIŞTIM AĞRI AZCIK DELİ YATIYORUMDA GECELERİ KORKUTUYORDU BU BENİ
BEN BEBİŞİM İÇİN ALIŞVERİŞE ÇARŞIDAN YAPICAM ÇOĞUNU KAYINVALİDEM GEÇENLERDE GİTMİŞ ÇARŞIYA ARKADAŞININ TUHAFİYESİNE BİŞEYLER ALMAYA BEBEK MAĞAZALARI ÇOK UCUZ HERKEZ ORADAN ALIYORYA BEN ARTIK EKSİKLERİM ÇOK BÜYÜK BİR KISMINI ORADAN TAMAMLICAM SONRADA SİZE ÇEKER KOYARIM

Son düzenleme:
Back
X