- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
kızlar çok yorgunum eklem yerlerim ağrıyor ve burnum tıkanık((
Dinlenseydin keşke bugün canım ya

teşekkür ederim kızlar desteğiniz için
iyi ki varsınız evde tekim kimseckler yok
iş arkadaşlarım hemen aradı sağolsunnar
doktordan gelince de yazarım, inşallah yatacaksın demez, ama dese de yapacak bir şey yok herşey miniklerimiz için
Alla hbeterinden saklasın bacım. Yat derse yatarız mecbur napalım

ben en küçüklerinden aldım bi tane ne olur ne olmaz diye bizde 7 aylık doğan var dedem falan 7 aylıkmış
ah ah ... istanbul'da olabilseydim de soğuk olsaydı ...
Gel bacım tutmayayım ben seni :)
herkese günaydın bu arada...
kızlar benim sağ bacağımda dayanılmaz bir ağrı var..
üzerine basınca sızlıyor resmen kalçadan itibaren..kuyruk sokumum da acıyor..
siz de var mı? kalça çatısının açılma ağrıları mı acaba:uhm:
Günaydın hoşgeldin canım. Ben genelde duş aldıktan sonra oluyor öyle. Bacağıma vuruyor. Doktorum çatının kendini doğuma hazırlamasından dedi...
kızlar çok sağolun
iyi ki varsınız hepiniz
bu arada bebeğimin resmini ismim yanına nasıl koyarım mesela pınarınki gibi
yardımcı olurmusunuz
Kullanıcı panelinden avatar değiştir kısmına gir canım. Bilgisayarında yükle resmi. Ama büyük olmasın boyutu a.s.
Herkes günaydın arkadaşlar..
Alsucum çok geçmiş olsun canım inşallah iyi haberler verirsin canım
Günaydınnnn a.s.
kıslar hepinize günaydınlar diliyorum.herkes için güzel birgün olur inşallah. Ben birazcık yoğun sayılırım. Sabahtan beri yeni girebildim. Herkes iyi umarım.
Ne oldu anlatayım hemen. Teyzeleri bizim digital fotograf makinamız yoktu. Istanbulda kaynım var. Yarın buraya geliyorlar. K.valdem demişki cerengilin fotograf mak. Yok. Bebek doğunca ne yapacaklar sende varsa getirsen olurmu demiş oda bende varda ben onlara yenisini alır getiririm demiş. (kaynımın durumu çok iyi bize çok yardım ederde) ne kadar sevindim yaaa anlatamam.o dertten de kurtuldum.yoksa gidip foto mak. Alacaktım kredi kartından.
oğlum maşallah çok kısmetli çokkk inşallah hep böyle gider.
Ohhh Allah nazardan saklasın bacım. Kendi gelmedne kısmeti geldi oğluşunun

canım ben aldım yeni doğan bebk bezi her ay 1tane alıcam bez sonra çok sıkışmayalım diye.
Buarada kızlar ben tetenoz olalı 1hafta oluyor ama benim kolum hala dokununca havaya kaldırınca faln ağrıyo sizin ne kadar sürede geçti ağrısı
Bende hiç ağrı olmadı canım. hafif bi sızı ve ağırlık vardı kolumda. Ama sağlık ocağındaki hemşire 1 hafta sürebilir demişti...