ya kızlar size ne anlatacam....
bizim idari ve mali işl srmlumuz murat bey var. bizim odaya gelmişti dün. sonra birkaç iş verdi. benim şefimde odadaydı. murat bey dediki bana ya ceren sen gidince ne yapcaz biz dedi. bende bilmiyorum dedim.sonra benim şefim de hemen ordan bak şimdiden söyleyim 4 ayın haricinde izin yok dedi. bende 6 aylık olana kadar çocuk gelmeyi düşünemiyorum dedim. o zaman adam alırım dedi çıktı.yani seni çıkarıtırım demek istedi.hadi buyurun bakalım. çünkü biz iki kişiyiz. birimiz olmazsak çok sıkışık kötü oluyor.yetişemiyoruz.onuda anlıyorum ama ben ne yapcam ya.dünden beri acaip stres oldum.3 aylık bebeğimi nasıl bırakıp gelecem.birde hafta sonu kuzenimin bebeiğini gördümya ufacık. 3 aylık. o gözümün önüne geliyor ağlayasım geliyor. eşimde sen çalışmazsan geçinemeyiz diyor.offfoff çok kötüyüm. kendimi 6 aya kadar gelmemeye o kadar alıştırmıştımki.ne yapcam bilmiyorum. daha şimdiden gitmeden geri gelmenin sıkıntısı çöktü.
bizim idari ve mali işl srmlumuz murat bey var. bizim odaya gelmişti dün. sonra birkaç iş verdi. benim şefimde odadaydı. murat bey dediki bana ya ceren sen gidince ne yapcaz biz dedi. bende bilmiyorum dedim.sonra benim şefim de hemen ordan bak şimdiden söyleyim 4 ayın haricinde izin yok dedi. bende 6 aylık olana kadar çocuk gelmeyi düşünemiyorum dedim. o zaman adam alırım dedi çıktı.yani seni çıkarıtırım demek istedi.hadi buyurun bakalım. çünkü biz iki kişiyiz. birimiz olmazsak çok sıkışık kötü oluyor.yetişemiyoruz.onuda anlıyorum ama ben ne yapcam ya.dünden beri acaip stres oldum.3 aylık bebeğimi nasıl bırakıp gelecem.birde hafta sonu kuzenimin bebeiğini gördümya ufacık. 3 aylık. o gözümün önüne geliyor ağlayasım geliyor. eşimde sen çalışmazsan geçinemeyiz diyor.offfoff çok kötüyüm. kendimi 6 aya kadar gelmemeye o kadar alıştırmıştımki.ne yapcam bilmiyorum. daha şimdiden gitmeden geri gelmenin sıkıntısı çöktü.
canım aynı durum bendede var ve ben tek çalışıyorum departmanımda genel müdürün tüm iş organizasyonunu sağlıyorum bana daha üç aylık hamileyken stres başladı patronum sen gidince kim bakacak ne kadar izin kullanacaksın tam sezon açılıyor dedi moralimi bozdu bende mecburen üç aylıkken bırakıp tekrar işe başlayacağım çok anlayışsız davranıyorlar ama stres yapma tatlım hakkımızda herşeyin hayırlısı olsuna.s.
İşte bende iki kişi çalıştığım ve gittiğim anda yerime birinin alınması gerektiği için dönmeyeceğim işe bacım. Yoksa biliyorum ki doğumdan 1,5 ay sonra gel diyecekler bana. Çok zor vallahi. Ama sıkma canını. Herşeyin bi çaresi bulunur. Bakarsın eşin çalışma der. Bebişini büyütürsün biraz sonra işe başlarsın. İş bulman zor bi sektörde mi çalışıyosun?
kızlar benimde bebişim ilk 7-8 ay sepet beşikte bizimle yatacak sonra da kendi odasına geçireceğim bu arada burnum çok tıkalı kızlar ben ne yapacağım yaaaaa
pınarcım çok güzel bi takımmış. yalnız dolap kapağından içerisi görünmemesi için ayna yada kristal camlardan olsa daha iyi olur gibime geliyor. çok aşırı düzenli biri olmadığım için içerisi görünen dolapları tercih etmeye korkuyorum walla.
ya aslında sektörden değil.ben zaten insan kaynaklarındayım.ama işte geri iş aramak istediğin gibi bir iş bulmak kolay olmayacak sonradan.çalışma saatleri v.s...
aman ya biz bayanların işi ne zor valla.eşimde şöyle dolu dolu bir maaş almıyorki çalışmayalım.iki kişi çalışınca iyi geçiniyoruz.yoksa yok.kafamçokkarıştı
ojefıstığım çok haklısın valla hayat şartları zor eşimde bende iki kişi çalıştığımız için rahatız yoksa zor birde çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz hepimiz
bende iki buçuk yıldır çalışıyorum işimde her hakkımı alıyorum zamanında işten çıkarsam yada çıkarılırsam bir daha böyle bir iş bulabilir miyim yada ortam nasıl olur gibi bir sürü soru geliyor aklıma
tabi bebişlerimiz herşeyden önemli:)))))))))))))
evet ilgincim.aynen bende senin dediklerine katılıyorum valla.bende rahatım işyerinde. fazla mesaim olmaz.çoğu işyeri cmrtesi burda tam günken bizim bura 12 de paydos.sosyal haklarımız filan.
ay sizle konuşunca biraz rahatladım valla. stresten çatlayacaktım ben nasıl çalışacam diye.sağol valla çok teşekkür ediiyorum iyiki varsınız...
bitanem burada aile gibi olduk artık :1hug: birbirimizin sıkıntılarını sevinçlerini paylaşarak rahatlıyoruz sende iyiki varsın bitanema.s.kaydirigubbakcemile5 herşeyin üstesinden geliriz kızlar hem anne oluruz çok iyi hemde çalışırız
ojefıstığım çok haklısın valla hayat şartları zor eşimde bende iki kişi çalıştığımız için rahatız yoksa zor birde çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz hepimiz
bende iki buçuk yıldır çalışıyorum işimde her hakkımı alıyorum zamanında işten çıkarsam yada çıkarılırsam bir daha böyle bir iş bulabilir miyim yada ortam nasıl olur gibi bir sürü soru geliyor aklıma
tabi bebişlerimiz herşeyden önemli:)))))))))))))
Pınarcım canım çok beyendim canım benimde dayım marangoz o yapıcak eşim sadece evde monte edicek öyle daha uyguna geliyor 800 felan gelicek hepsi bana bende şimdi model bakıyorum her yerden
benimdemüdür yan çizdi bende kayın valideme bırakıp 5 ay sonra gelicektim olmaz dedi bende doğum sonrası işten ayrılıcam doğum iznim bitince işten çıkıcam yani üzülme canım mutlaka vardır bir çaresi
pınarcım ablasıyla birlikte kalacaklar geçen bir arkadaşa gittik ve beş aylık bebişi var maşallah çok tatlı kızım o kadar ilgiliydiki altını değiştirmesinden biberonunu vermesine kadar arkadaşıma yardım etti arkadaşım çok şanslısın sana yardımcı olacak çok akıllı bir prensesin var dedi :))))))))))
aRKADAŞLAR SAĞOLUN FİKİRLERİNİZ İÇİN. DEDİMYA BİRAZ RAHATLADIM VALLA. HER SABAH KALKTIĞIMDA ŞU İZNE BİR ÇIKSAMDA KEYİF YAPSAM DİYE KALKIYORUM.HERGÜN GÜN SAYILIRMI SAYIYORUM....
Sıkma canını cerencim hepimizde aynı durum var kriz sebebiyle hepimiz korkuyoruz.Mecburen dönmek zorundayız ben 3 ay ve 1 haftaya kalan yıllık izinlerimide ekleyip ancak 4 ay yapıcam sonra dönmek zorundayım senağlama
Süt izninide her hafta 1 gün kullanıcam cuma izin cumartesi pazarda genel tatil 3 gün kullanmış olucam
kızlar merhaba .bugün dışarda işlerim olduğu için geç geldim.alsucum geçmiş olsun.pınarcım oda çok güzel ama sandık fikride güzel hoş olur.bide ekstardan beyaz raf şeklinde dolapta yaptırabilirsin oyuncak için falan çok şık oluyor. ojeli canım sıkma canını bulunur bir çaresi benimde aynı sıkıntım var.izin gibi ben tek çalışıyorum ve şirketin tüm yetkileri bende o yüzden nolucak bilmiyorum.işimi bırakmakda istemiyorum çünkü her açıdan rahatım eşimde kararı bana bıraktı.ilgin canım geçmiş olsun.adaçayı gargarası yapsana iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?