kızlar çok yorgunum eklem yerlerim ağrıyor ve burnum tıkanık((
teşekkür ederim kızlar desteğiniz için
iyi ki varsınız evde tekim kimseckler yok
iş arkadaşlarım hemen aradı sağolsunnar
doktordan gelince de yazarım, inşallah yatacaksın demez, ama dese de yapacak bir şey yok herşey miniklerimiz için
ben en küçüklerinden aldım bi tane ne olur ne olmaz diye bizde 7 aylık doğan var dedem falan 7 aylıkmış
ah ah ... istanbul'da olabilseydim de soğuk olsaydı ...
herkese günaydın bu arada...
kızlar benim sağ bacağımda dayanılmaz bir ağrı var..
üzerine basınca sızlıyor resmen kalçadan itibaren..kuyruk sokumum da acıyor..
siz de var mı? kalça çatısının açılma ağrıları mı acaba:uhm:
kızlar çok sağolun
iyi ki varsınız hepiniz
bu arada bebeğimin resmini ismim yanına nasıl koyarım mesela pınarınki gibi
yardımcı olurmusunuz
Herkes günaydın arkadaşlar..
Alsucum çok geçmiş olsun canım inşallah iyi haberler verirsin canım
kıslar hepinize günaydınlar diliyorum.herkes için güzel birgün olur inşallah. Ben birazcık yoğun sayılırım. Sabahtan beri yeni girebildim. Herkes iyi umarım.
Ne oldu anlatayım hemen. Teyzeleri bizim digital fotograf makinamız yoktu. Istanbulda kaynım var. Yarın buraya geliyorlar. K.valdem demişki cerengilin fotograf mak. Yok. Bebek doğunca ne yapacaklar sende varsa getirsen olurmu demiş oda bende varda ben onlara yenisini alır getiririm demiş. (kaynımın durumu çok iyi bize çok yardım ederde) ne kadar sevindim yaaa anlatamam.o dertten de kurtuldum.yoksa gidip foto mak. Alacaktım kredi kartından.
oğlum maşallah çok kısmetli çokkk inşallah hep böyle gider.
canım ben aldım yeni doğan bebk bezi her ay 1tane alıcam bez sonra çok sıkışmayalım diye.
Buarada kızlar ben tetenoz olalı 1hafta oluyor ama benim kolum hala dokununca havaya kaldırınca faln ağrıyo sizin ne kadar sürede geçti ağrısı
sağol canım
ojefıstıkım sen oğlunun resmini nasıl yükledin canım
Dinlenseydin keşke bugün canım ya
Alla hbeterinden saklasın bacım. Yat derse yatarız mecbur napalım
Gel bacım tutmayayım ben seni :)
Günaydın hoşgeldin canım. Ben genelde duş aldıktan sonra oluyor öyle. Bacağıma vuruyor. Doktorum çatının kendini doğuma hazırlamasından dedi...
Kullanıcı panelinden avatar değiştir kısmına gir canım. Bilgisayarında yükle resmi. Ama büyük olmasın boyutu a.s.
Günaydınnnn a.s.
Ohhh Allah nazardan saklasın bacım. Kendi gelmedne kısmeti geldi oğluşununGüzel günlerde kullanın inşallah. Cici cici resimlerini çek oğluşunun bize gönder :)
Bende hiç ağrı olmadı canım. hafif bi sızı ve ağırlık vardı kolumda. Ama sağlık ocağındaki hemşire 1 hafta sürebilir demişti...
canım ben aldım yeni doğan bebk bezi her ay 1tane alıcam bez sonra çok sıkışmayalım diye.
Buarada kızlar ben tetenoz olalı 1hafta oluyor ama benim kolum hala dokununca havaya kaldırınca faln ağrıyo sizin ne kadar sürede geçti ağrısı
Bende hiç ağrı olmadı canım. hafif bi sızı ve ağırlık vardı kolumda. Ama sağlık ocağındaki hemşire 1 hafta sürebilir demişti...
canım benim de 1 hafta ağrısı sürmüştü
cANIM KULLANICI PANELİNE GİR.ORDAN AVATARINI DEĞİŞTİRİ SEÇ.BİRAZ ALTTA GÖZAT VAR. ORAYA TIKLA. RESMİ BİLGİSAYARINDAN YÜKLE.DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDETİ SEÇ TAMAMDIR.HAYDİ YAPTA BAKALIM.
sAĞOL PINARCIMDAHA DAHA İYİLERİ SİZLERE OLSUN İNŞALLAHkaydirigubbakcemile3
kızlar benim takvimim 1 hafta geriden gidiyo neden böyle ya
olmadı kızlar ya boyutu çok büyükmüş
eşim halleder belki akşam
kızlar ben daha olmadın tetanoz aşısını ayın 16 sı gibi olacağım ilk hamileliğimde olduğum için şimdi sadece iki doz vurulacak bir daha vurulmayacak
pınarcım gelmemeyi çok isterdim bugün ama yerime bakacak kimse yok( dakikada bir ararlar birşeyler sormak için offffff
hastalıkta hiç çekilmiyor hamişken bebişimde maşallah sabahtan hareketli :))))))))))))
günaydın kızlar!
alsucum inşallah kötü bişey demez drun. bizi haberdar etmeyi unutma.
ilgin çok geçmiş olsun canım. kendini fazla yorma işte.
kızlar gece hiç uyuyamadım ve şimdi resmen ayakta uyuyorum. yatak odası sitenin otaparkına bakan tarafta ve kimin arabası ise alarmı mı bozuk neydi bütün gece aralıklarla çaldı susmadı:jeyyar: ben tam uykuya dalayım diyorum bi daha başlıyor. sabah en son işe gelirken ötüyodu.
günaydın kızlaar... biz geldik...keyfimiz yerinde oğluşum kıpır kıpır ama hep alt tarafa vuruyo... çıkmak istiyor galiba:))
ilgincim çok geçmiş olsun...
alsucum kötü bişi yoktur inşallah sıkma canını ...
kızlar bu arada ıslak mendil yada bez almaya başladınız mı
kızlar günaydın
herkes iyi inşallah, bense pek iyi değilim
gece 10 gibi yattım, eşim bilgisayar başındaydı, 00.30 gibi yattı herhalde, o anda ben de midemin bulantısından uyandım, baktım karnım sık sık kasılıyor
kızlar kadar korktum ki, 2 dakikada 1 kasılıyor nerdeyse
tuvalete kalktım, geçmiyor panik oldum, ağlamaya başladım, eşim diyor giyin hemen hastaneye gidiyoruz, gittik
hemen doğumhaneye aldılar, tabi ben deli o kadar korktum ki doğuracağım diye
neyse 1 cihaza bağladılar NST diye
25 dk yattım, kasılmaları kaydetti, 10-12 defa karın kasılması olmuş kızlar o zaman içinde
ama neyseki hemşire dedi erken doğumla ilgili kasılma değil, açılma da yok, doğum ağrısı da yok dedi, eve gönderdi
yarın mutlaka sonucu doktoruna göster dedi
şimdi bekliyorum kızlar eşim doktoru arayacak, gideceğiz bakalım ne diyecek
inşallah kötü şey yoktur, kasılmam yine var ama o kadar sık değil
sakin olmaya çalışıyorum, çocuğum tekme attıkça rahatlıyorum, onu düşünüyorum
kızlar şimdiye kadar bir sıkıntım yoktu nazarmı değdi bilmiyorum
ama dualarınıza benim de ihtiyacım var
öpüyorum sizi cannarım ve bebişlerinizi a.s.
kızlar çok yorgunum eklem yerlerim ağrıyor ve burnum tıkanık((
Evet ya benimkide içeride dönüyor galiba KIZLAR GECELİK ALANLARINIZ VARMI NETTE BAKTIM ACAYİP UÇUKLAR
selam kızlar. 2 gündür giremedim, geçmişi de okuyamadım. bi tek ALSU'yu gördüm. canım inşallah bir problem yoktur. habersiz bırakma bizi.
bende bugece rüyamda DIRIMKIZI'nı gördüm:1shok: beraber doğuruyorduk. daha doğrusu ikimizde sancıyla hastaneye gidiyorduk,o doğuruyordu ama benim sancılarım geri bitiyordu. doğuramıyordum. 7 aylıktı bebişlerimiz. onun bebişleri maşallah kocamandı çok sağlıklıydı. eve giderken bana emanet ediyordu. çok enteresan bir rüyaydı. Hayır olsun inşallah!hihoyyyt
Ay çok acıktım dakikaları sayar oldum ya
bende çok acıktım ama bizim işyerinin yemeklerinin tadı kaçtı. hiç güzel olmuyor.süreklide dışardan da lahmacun, dürüm, pide çeşitleri filan yemek istemiyorum.kilo yapıyorlar. bugünde patates yemeğiyle bulgur pilavı varmış.güzel yapsalar severim aslında ama ne yapalım.arkadaş yine kötü yapmışlar dedi yiyemedi ama ben inip bugün mecbur yiyeyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?