2009 Mayıs Anneleri

kızlar çok yorgunum eklem yerlerim ağrıyor ve burnum tıkanık ((

Dinlenseydin keşke bugün canım ya

Alla hbeterinden saklasın bacım. Yat derse yatarız mecbur napalım

ben en küçüklerinden aldım bi tane ne olur ne olmaz diye bizde 7 aylık doğan var dedem falan 7 aylıkmış

ah ah ... istanbul'da olabilseydim de soğuk olsaydı ...

Gel bacım tutmayayım ben seni :)

Günaydın hoşgeldin canım. Ben genelde duş aldıktan sonra oluyor öyle. Bacağıma vuruyor. Doktorum çatının kendini doğuma hazırlamasından dedi...

kızlar çok sağolun
iyi ki varsınız hepiniz
bu arada bebeğimin resmini ismim yanına nasıl koyarım mesela pınarınki gibi
yardımcı olurmusunuz

Kullanıcı panelinden avatar değiştir kısmına gir canım. Bilgisayarında yükle resmi. Ama büyük olmasın boyutu a.s.

Herkes günaydın arkadaşlar..

Alsucum çok geçmiş olsun canım inşallah iyi haberler verirsin canım

Günaydınnnn a.s.

Ohhh Allah nazardan saklasın bacım. Kendi gelmedne kısmeti geldi oğluşunun Güzel günlerde kullanın inşallah. Cici cici resimlerini çek oğluşunun bize gönder :)

Bende hiç ağrı olmadı canım. hafif bi sızı ve ağırlık vardı kolumda. Ama sağlık ocağındaki hemşire 1 hafta sürebilir demişti...

sağol canım
ojefıstıkım sen oğlunun resmini nasıl yükledin canım

cANIM KULLANICI PANELİNE GİR.ORDAN AVATARINI DEĞİŞTİRİ SEÇ.BİRAZ ALTTA GÖZAT VAR. ORAYA TIKLA. RESMİ BİLGİSAYARINDAN YÜKLE.DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDETİ SEÇ TAMAMDIR.HAYDİ YAPTA BAKALIM.

sAĞOL PINARCIMDAHA DAHA İYİLERİ SİZLERE OLSUN İNŞALLAHkaydirigubbakcemile3

canım benim de 1 hafta ağrısı sürmüştü

Bende hiç ağrı olmadı canım. hafif bi sızı ve ağırlık vardı kolumda. Ama sağlık ocağındaki hemşire 1 hafta sürebilir demişti...

canım benim de 1 hafta ağrısı sürmüştü

Sağolun kızlar demekki normal ağrıması,kadın iğneyi çok sert batırdı bende ondanmı acaba diye şüphelenmiştim

kızlar ben daha olmadın tetanoz aşısını ayın 16 sı gibi olacağım ilk hamileliğimde olduğum için şimdi sadece iki doz vurulacak bir daha vurulmayacak

pınarcım gelmemeyi çok isterdim bugün ama yerime bakacak kimse yok ( dakikada bir ararlar birşeyler sormak için offffff
hastalıkta hiç çekilmiyor hamişken bebişimde maşallah sabahtan hareketli :))))))))))))

günaydın kızlar!
alsucum inşallah kötü bişey demez drun. bizi haberdar etmeyi unutma.
ilgin çok geçmiş olsun canım. kendini fazla yorma işte.
kızlar gece hiç uyuyamadım ve şimdi resmen ayakta uyuyorum. yatak odası sitenin otaparkına bakan tarafta ve kimin arabası ise alarmı mı bozuk neydi bütün gece aralıklarla çaldı susmadı:jeyyar: ben tam uykuya dalayım diyorum bi daha başlıyor. sabah en son işe gelirken ötüyodu.

Amin canım hepimize inşallah a.s.

kızlar benim takvimim 1 hafta geriden gidiyo neden böyle ya

Arada yapıyor canım öyle. Tekrar yeni bir takvim oluştur...

olmadı kızlar ya boyutu çok büyükmüş
eşim halleder belki akşam

İstersen bana yolla resmi canım. Ben küçültüp geri yollayayım sana...

kızlar ben daha olmadın tetanoz aşısını ayın 16 sı gibi olacağım ilk hamileliğimde olduğum için şimdi sadece iki doz vurulacak bir daha vurulmayacak

Zaten ilk vurulan 2 atne doğum için, sonraki 3 tane ömür boyu korusun diyeymiş canım...

pınarcım gelmemeyi çok isterdim bugün ama yerime bakacak kimse yok ( dakikada bir ararlar birşeyler sormak için offffff
hastalıkta hiç çekilmiyor hamişken bebişimde maşallah sabahtan hareketli :))))))))))))

Evet canım ya bende öyleyim. Hasta olmayayım da şu ayı tamamlayayım diye bakıyorum valla. Yoksa hastada olsam mecbur geliyorum işe...

Günaydın canım hoşgeldin... Ay ne gıcıktır o alarm sesleri ya uyuz oluyorum bende klava:

günaydın kızlaar... biz geldik...keyfimiz yerinde oğluşum kıpır kıpır ama hep alt tarafa vuruyo... çıkmak istiyor galiba:))

ilgincim çok geçmiş olsun...
alsucum kötü bişi yoktur inşallah sıkma canını ...

Günaydın canım hoşgeldin. Bebişlerimizin maşallahı var bu sabah. Hepsi kıpır kıpır kaydirigubbakcemile3

26. gebelik haftası:
Rahiminizde bu haftalardan itibaren zaman zaman ortaya çıkan ani kasılma ve gevşemeler hissederseniz korkmayın. Bunlar Braxton-Hicks kasılmaları adı verilen ağrısız, adet krampları gibi ve düzensiz aralıklarla gelen kasılmalardır. Rahiminiz gerçek doğum sancıları için antrenman yapmaktadır. Çoğu anne adayında bu tür kasılmalar 30. haftadan sonra belirginleşmeye başlasa da bazı anne adaylarında bu haftalarda "antrenman kasılmaları" başlayabilir.

Evet ya benimkide içeride dönüyor galiba KIZLAR GECELİK ALANLARINIZ VARMI NETTE BAKTIM ACAYİP UÇUKLAR

kızlar bu arada ıslak mendil yada bez almaya başladınız mı

Ben daha henüz bez almadım ama ıslak mendili doktorumun önerisiyle uni baby aldım yenidoğan sadece saf su ve pamuk 3lü paket aldım 9 lira

Canım çok dikkat et kendine bizide habersiz bırakma dualarımız seninle:Saruboceq:

kızlar çok yorgunum eklem yerlerim ağrıyor ve burnum tıkanık ((

Bende aynı haldeyim ilgincim bendemi grip olucam acaba

selam kızlar. 2 gündür giremedim, geçmişi de okuyamadım. bi tek ALSU'yu gördüm. canım inşallah bir problem yoktur. habersiz bırakma bizi.
bende bugece rüyamda DIRIMKIZI'nı gördüm:1shok: beraber doğuruyorduk. daha doğrusu ikimizde sancıyla hastaneye gidiyorduk,o doğuruyordu ama benim sancılarım geri bitiyordu. doğuramıyordum. 7 aylıktı bebişlerimiz. onun bebişleri maşallah kocamandı çok sağlıklıydı. eve giderken bana emanet ediyordu. çok enteresan bir rüyaydı. Hayır olsun inşallah!hihoyyyt

Evet ya benimkide içeride dönüyor galiba KIZLAR GECELİK ALANLARINIZ VARMI NETTE BAKTIM ACAYİP UÇUKLAR

Yok canım bakmadım henüz hiç. Ne kadar mesela?

Selam Ceren'cim hoşgeldin. Nasılsın canım?

Allah hayırlara çıkarsın inşallah. İlginç rüyaymış hakikaten :uhm:

Ay çok acıktım dakikaları sayar oldum ya

Koş bacım koş afiyet olsun kaydirigubbakcemile3

bende çok acıktım ama bizim işyerinin yemeklerinin tadı kaçtı. hiç güzel olmuyor.süreklide dışardan da lahmacun, dürüm, pide çeşitleri filan yemek istemiyorum.kilo yapıyorlar. bugünde patates yemeğiyle bulgur pilavı varmış.güzel yapsalar severim aslında ama ne yapalım.arkadaş yine kötü yapmışlar dedi yiyemedi ama ben inip bugün mecbur yiyeyim bari.

Afiyet olsun canım ya. Bizde ya evden getiriyoruz yada dışarıdan söylüyoruz. bende sürekli kebap türüşeylerden sıkıldım. Şimdi bi zeytinyağlılar ve ev yemekleri yapan bi yer bulduk. Temizde biyer. İstiyoruz ordan getiriyolar. Bende ne yesem diye düşünüyorum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…