pınarcım çok sağol ama benim burda iyice kafam karıştı özel mesaj atacaktım
dosya yükle yerini bulamadım
afiyet olsun hepinize
Oh yemeğimizi yedik karnımız doydu çok şükür herkeze afiyet olsun pınarcım neten az önce baktım 90 80 100 en düşük 60 ytl çok geldi bana çarşıdan bakıcam onada
kıslar hepinize günaydınlar diliyorum.herkes için güzel birgün olur inşallah. Ben birazcık yoğun sayılırım. Sabahtan beri yeni girebildim. Herkes iyi umarım.
Ne oldu anlatayım hemen. Teyzeleri bizim digital fotograf makinamız yoktu. Istanbulda kaynım var. Yarın buraya geliyorlar. K.valdem demişki cerengilin fotograf mak. Yok. Bebek doğunca ne yapacaklar sende varsa getirsen olurmu demiş oda bende varda ben onlara yenisini alır getiririm demiş. (kaynımın durumu çok iyi bize çok yardım ederde) ne kadar sevindim yaaa anlatamam.o dertten de kurtuldum.yoksa gidip foto mak. Alacaktım kredi kartından.
oğlum maşallah çok kısmetli çokkk inşallah hep böyle gider.
Evet ya benimkide içeride dönüyor galiba KIZLAR GECELİK ALANLARINIZ VARMI NETTE BAKTIM ACAYİP UÇUKLAR
aslım ben aldım eminönünden 2 adet pijama 2 adet gecelik birde sabahlık toplam 200 lira tuttu.emzirme özelliği olanlardan düğmeli değil yani.üzerinde pileleri var yana çekince açıklık var öyle kullanılıyor.beğenerek aldım sizce pahalımı 5 parça için?
Kızlar beğendiğim oda takımını anlatmıştım. Beyaz diye. Şimdi netten o mağazanın sitesine girdim de modelin aynısı fakat mavili olanını buldum. Bi fikir versenize. Benim beğendiğim aynı modelin bembeyaz ve parlak mobilya olanıydı. İç tekstilleri de lilaydı. Bu mobilyanın bembeyazı ve iç tekstilleri pembeli olanını düşünün. Nasıl güzel mi sizce? Bu hafta sonu karar vereceğiz de. Pembe perdeler ve duvar kağıdıyla falan düşünün. Yerde de bembeyaz pamuk gibi bir halı? Sizden de fikir alayım dedim?
Kızlar beğendiğim oda takımını anlatmıştım. Beyaz diye. Şimdi netten o mağazanın sitesine girdim de modelin aynısı fakat mavili olanını buldum. Bi fikir versenize. Benim beğendiğim aynı modelin bembeyaz ve parlak mobilya olanıydı. İç tekstilleri de lilaydı. Bu mobilyanın bembeyazı ve iç tekstilleri pembeli olanını düşünün. Nasıl güzel mi sizce? Bu hafta sonu karar vereceğiz de. Pembe perdeler ve duvar kağıdıyla falan düşünün. Yerde de bembeyaz pamuk gibi bir halı? Sizden de fikir alayım dedim?
pınarcım valla çok güzelmiş bayıldım odaya. Darısı bize inşallah. Bizde birkaç yer gezdik ama bulamadık güzel birşey.
Canım fiyatı ne kadar bunun?
cnm bence çok güzel bir takım... özellikle beyaz bebek mobilyasında çok güzel duruyor... şimdiden hayırlı olsun diyeyim... iyi günlerde kullanın inşallah...
Pınarcım modokodan aldınız dimi çünkü bizim mobilyamızı aldığımız mağazada bu ürünü eşim çok beğenmişti.Eğer aynı mağaza ise ve tüm ürünlere baktıysanız bu ürünün çaprazında deniz konseptli bir ürün vardı bizde onu aldık güle güle kullansın canım çokkkk güzel.
Sağolasınız kızlar. Allah kuzularımıza herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Ojelim bu model normalde vadeli 2.500.-TL. Ama benim beğendiğim parlak boya olduğu için 2.800.-TL vadeli, 2.500._TL peşin dedi satıcı adam. Ama biz burdan almayacağız. Eşimin kuzeni Linea Decor mutfakta çalışıyor. Çok iyi bir mobilya ustası. Bizim evimizin mutfağını ve fortmantosunu da o yapmıştı. İstediğimiz modeli ona göstereceğiz o bize en sağlam ve kaliteli mobilyadan yapacak. Bende tekstillerini alacağım hazır olarak. Oda sanırım 2.000.-TL gibi bi fiyata yapacak bize. Birde ekstra ince uzun oyuncak dolabı gibi bişeyde mi yaptırsam acabadiyorum?
evet cnm hepimizinkine nasip etsin allah en güzellerini.
eğer 2000 tl ise valla fiyat iyi. bende birkaç yere sordum 2,500 filan dediler.bende onu alamadım.1500-2000 arası bulursam inşallah o civar birşey alacam. uzun ince birşey değilde benim nacizane fikrim, gezdiğim odalarda gördüm hep. yatağının ayak ucu tarafına kapaklı sandık gibi birşey yaptırabilirsin.yani çok büyük değilde.anladın sanırım sen.hep gittiğim mobilyacılarda öyleydi.ayak ucuna koyman şart ta değil. şöyle güzel biryere koyabilirsin.çocuk sandık gibi olunca kapağı üste kaldırıp kendisi oyuncağı alıp yada toplayabiliyor.
kızlar bir elimde mendil bir elimde iş(( valla yoruldum sizler neler yapıyorsunuz süt molası verdik bebişimle ben içiyorum prensesim tekmeliyor:)))
pınarcım oda çok güzel ben çok beğendim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?