2009 Mayıs Anneleri

pınarcım çok sağol ama benim burda iyice kafam karıştı özel mesaj atacaktım
dosya yükle yerini bulamadım
afiyet olsun hepinize

Oh yemeğimizi yedik karnımız doydu çok şükür herkeze afiyet olsun pınarcım neten az önce baktım 90 80 100 en düşük 60 ytl çok geldi bana çarşıdan bakıcam onada

pınarcım çok sağol ama benim burda iyice kafam karıştı özel mesaj atacaktım
dosya yükle yerini bulamadım
afiyet olsun hepinize

O zaman şöyle yap canım. ImageShack® - Image Hosting Bu adrese gir. Gözattan resmi seçtikten sonra resize image? kısmından 100x75 avatar kısmını seç, kutucuğuda işaretle. host it!'e bas. Yüklemeyi yaptıktan sonra açılan sayfada en altta + Show Advanced Linking yazan yeri tıkla. Orda çıkan linki kopyala canım. Sonra kullanıcı panelinde avatar değiştir bölümüne gel. Resmin URL adresini yazınız ksımına kopyaladığın adresi yapıştır. Değişiklikleri kaydet de olacak canım...

Oh yemeğimizi yedik karnımız doydu çok şükür herkeze afiyet olsun pınarcım neten az önce baktım 90 80 100 en düşük 60 ytl çok geldi bana çarşıdan bakıcam onada

Afiyet olsun canım... Valla ben hiç araştırmadığım için bişey diyemiyorum canım. Ama iyi bişey istiyorsan bu civarlardadır heralde diye düşünüyorum CADIARZU

Güle güle kullanın canım bizimde yok bu akşam bende kocama sevgililer günü için alıcam bitane bu arada sevgililer gününde bi planınız varmı kızlar fikir verin ya

Sağol pınarcım
biz sevgililer gününde oğlumuzu görmeye gidicez başka bir plan yok çıkıştada yemek yeriz yeter:)

Evet ya benimkide içeride dönüyor galiba KIZLAR GECELİK ALANLARINIZ VARMI NETTE BAKTIM ACAYİP UÇUKLAR

Aslım ben aldım eminönünden 2 adet pijama 2 adet gecelik birde sabahlık toplam 200 lira tuttu.Emzirme özelliği olanlardan düğmeli değil yani.Üzerinde pileleri var yana çekince açıklık var öyle kullanılıyor.Beğenerek aldım sizce pahalımı 5 parça için?

arkadaslar uzun zamandır girmiyodum nasılsınız?bende dün oğluşumla gezdik çok ve park yatak aldık çok hoş bişey sizlerden alan oldumu genelde tahta yatakalrı kimse önermiyor o yüzden park yatak tercih ettik mutlaka herkesin bi bildigi vardır dedik ama eminim pişman olmıycaz şimdiden o kadar özelligi varki iyice hoşumuza gitti eve kurunca:))allh sağlıcakla yatırmayı nasip etsin amin..

pence çok iyi 5 parça şey int 1tanesi 100 var pahalıydı bende eminönünden alayım daha mantıklı

Kızlar beğendiğim oda takımını anlatmıştım. Beyaz diye. Şimdi netten o mağazanın sitesine girdim de modelin aynısı fakat mavili olanını buldum. Bi fikir versenize. Benim beğendiğim aynı modelin bembeyaz ve parlak mobilya olanıydı. İç tekstilleri de lilaydı. Bu mobilyanın bembeyazı ve iç tekstilleri pembeli olanını düşünün. Nasıl güzel mi sizce? Bu hafta sonu karar vereceğiz de. Pembe perdeler ve duvar kağıdıyla falan düşünün. Yerde de bembeyaz pamuk gibi bir halı? Sizden de fikir alayım dedim?

pınarcım valla çok güzelmiş bayıldım odaya. Darısı bize inşallah. Bizde birkaç yer gezdik ama bulamadık güzel birşey.
Canım fiyatı ne kadar bunun?

cnm bence çok güzel bir takım... özellikle beyaz bebek mobilyasında çok güzel duruyor... şimdiden hayırlı olsun diyeyim... iyi günlerde kullanın inşallah...

Pınarcım modokodan aldınız dimi çünkü bizim mobilyamızı aldığımız mağazada bu ürünü eşim çok beğenmişti.Eğer aynı mağaza ise ve tüm ürünlere baktıysanız bu ürünün çaprazında deniz konseptli bir ürün vardı bizde onu aldık güle güle kullansın canım çokkkk güzel.

pınarcım valla çok güzelmiş bayıldım odaya. Darısı bize inşallah. Bizde birkaç yer gezdik ama bulamadık güzel birşey.
Canım fiyatı ne kadar bunun?

cnm bence çok güzel bir takım... özellikle beyaz bebek mobilyasında çok güzel duruyor... şimdiden hayırlı olsun diyeyim... iyi günlerde kullanın inşallah...

Sağolasınız kızlar. Allah kuzularımıza herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Ojelim bu model normalde vadeli 2.500.-TL. Ama benim beğendiğim parlak boya olduğu için 2.800.-TL vadeli, 2.500._TL peşin dedi satıcı adam. Ama biz burdan almayacağız. Eşimin kuzeni Linea Decor mutfakta çalışıyor. Çok iyi bir mobilya ustası. Bizim evimizin mutfağını ve fortmantosunu da o yapmıştı. İstediğimiz modeli ona göstereceğiz o bize en sağlam ve kaliteli mobilyadan yapacak. Bende tekstillerini alacağım hazır olarak. Oda sanırım 2.000.-TL gibi bi fiyata yapacak bize. Birde ekstra ince uzun oyuncak dolabı gibi bişeyde mi yaptırsam acabadiyorum?

Evet canım Modoko'dan baktık. Ama almadık henüz. Bu hafta sonuna kadar kesinleştirip eşimin kuzenine yaptıracağız. Fikir almak istedim sizden...

O mobilyayı hatırlıyorum. Erkek olsaydı bizde deniz konseptli istiyoduk. Eşim çok beğenmişti onu. Sizde güzel günlerde kullanın inşallah a.s.

evet cnm hepimizinkine nasip etsin allah en güzellerini.
eğer 2000 tl ise valla fiyat iyi. bende birkaç yere sordum 2,500 filan dediler.bende onu alamadım.1500-2000 arası bulursam inşallah o civar birşey alacam. uzun ince birşey değilde benim nacizane fikrim, gezdiğim odalarda gördüm hep. yatağının ayak ucu tarafına kapaklı sandık gibi birşey yaptırabilirsin.yani çok büyük değilde.anladın sanırım sen.hep gittiğim mobilyacılarda öyleydi.ayak ucuna koyman şart ta değil. şöyle güzel biryere koyabilirsin.çocuk sandık gibi olunca kapağı üste kaldırıp kendisi oyuncağı alıp yada toplayabiliyor.

kızlar bir elimde mendil bir elimde iş (( valla yoruldum sizler neler yapıyorsunuz süt molası verdik bebişimle ben içiyorum prensesim tekmeliyor:)))

pınarcım oda çok güzel ben çok beğendim tatlım

Evet canım mobilyalar modeller çok güzel ama fiyatları hep yüksek tutuyolar. Bide genelde insanlar taksitle alıyo diye üstüne ekleyip duruyolar. Bizim bi şansımız eşimin kuzeninin mobilyacı olması. Mutfağımızı falan o yaptığı için nasıl bir iş çıkardığını da iyi biliyorum yani...

Aaa bak sandık fikri daha iyi bacım. Odamızda 11 m2 zaten. Yerimiz var yani. Rahatlıkla koyabilirim. Süpersin sen a.s.

kızlar bir elimde mendil bir elimde iş (( valla yoruldum sizler neler yapıyorsunuz süt molası verdik bebişimle ben içiyorum prensesim tekmeliyor:)))

pınarcım oda çok güzel ben çok beğendim tatlım

Afiyet olsun canım. Bende hem yemek yiyip hem fikirlerinizi okuyorum.

Sağolasın bitanem a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…