2009 Mayıs Anneleri

ben geldim kızlar... gecmişi okudum anca ..
birsencim cnm cabuk iyileşirsin inşallah..
burcu cnm sende cnm sıkma canını..
bende yarın gideceğim tekrar tahlile.bebeğin suyumu değil mi diye bakacaklar.iç çamasırım b
nemli çünkü pazardan beri.kendimle beraber hepinize dua ediyorum.

mrb ben geldim. hastanedeydim. akdeniz anemimden dolayı hemoglobin seviyem 7,5 a düşmüş. bir gece yattım hastanede serum ve kan yedim. Bir de idrarımda mikroorganizma çıktı. çok kötü ve yorucu 2 gün geçirdim. Allah beterinden esirgesin. ama berbattı yani. neyse ki kızım iyi. 906 gr olmuşuz. 24+6 günlüğüz. sizden hiç idrar tahlili sonucunda mikroorganizma çıkan oldu mu neler yapıldı.ben antibiyotik yedim inşallah bebeğime zararı olmaz.herkese selam.

cnm cok gecmiş olsun..zor günler gecirmişssin tatlım.iyileşirsin inşallah cnm en kısa zamanda.

canım çok geçmiş olsun canım benimde idrarımda biraz iltihap vardı canım doktorum antibiyotik verdi onu kullanıyorum bir zararı olsa vermezler tatlım

iLGİNCİM GEÇMİŞ OLSUN GRİP Mİ OLDUN YOKSA BOL BOL C VİTAMİNİ AL.EN KÖTÜ ŞEY HERHALDE HAMİLELİKTE GRİP OLMAK...

uĞURNURİYE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SANADA CANIM.ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN.

canım benim geçmiş olsun ama bak kocaman olmuş maşallah bebeğin

inşallah bebeğin suyu değildir canım rahat tut içini

evet tatlım yaa görümce oldu grip sonra bana bulaştı akşamda pişkin pişkin neyin var hastamısın diyor bende neye benziyorum grip oldum dedim
gerçektende çok zor okadar kendime dikkat etmeme rağmen bir kere evde tiksindim ondan hemen bende oldum bol c vitamini alıyorum dinlensem atlatırım ama işten nerde bitanem
sen nasılsın fıstık:))))))9 bebiş nasıl benim bebişim bugün az hareket etti annesi hastaya ondan mı acaba

allah allah aynı evde grip olursan herhalde bulaşır dimi...ne anlayışsız hakkaten senin görümcen tam dayaklık vallaklava:
limonlu sıcak su iç bol bol. taze portakal suyu iç özellikle sabahları.faydası olur eminim.
bende iyiyim çok şükür iş güç uğraşıyoruz. eltimgil geldi istanbuldan bu sabah uçakla akşama k.valdemlere gitcez bizde.acaba oğluşa ciciler getirdimi genelde birşeyler alırda bakalım artık merak ediyorum bende..
hastasınya ondan olabilir annesi.gerçi benimkininde günü gününü tutmuyor.3 gün maşallah fıldır fıldır hiç durmuyordu. bugün arada oynuyor.

Ojeli maşşal bebişne ya nekadar net çıkmış parmaklara bak
bende çektirmiştim her dkk öpüyordum

Canım çok üzüldüm biz 6 yıldır aynı dertle uğraşıyoruz.Diyalize almamışlar mı arkadaşını acil durumda hemen diyalize alırlar beklemeden.Çünkü bu hayatı bu şekilde yaşamanın tek yolu diyaliz.Söyle moral çok önemli kendini bırakmasın.Ailede sanırım bizim gibi böbrek verende yok.Çok üzüldüm Allah kısa zamanda şifasını verir inşallah.
Bu arada kızlar selam yemek yapıp gelicem eşim evde şimdi beraber yemek yapıcaz.Öpüyorum sizleri

kızlar merhaba
hastaneye gittim, kum döküyormuşum doktor bol bol su içeceksin dedi, yat demedi çalışabilirsin dedi
beterin beteri var diyorlar, çok şükür erken doğumla ilgili değil
tetanoz aşımı da oldum 2. dozunu
bu arada fotolarım geldi, çoktandır yüklemek istiyordum, fotoğraf makinemiz çalınmıştı ama bebişim doğmadan alacağım bir tane
akşam yükleyeceğim kızlar göbüşümü
öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…