2009 Mayıs Anneleri

ilgin canım iyi akşamlar
kendine iyi bak.kızlar hepinize iyi akşamlar bizde toparlanıp çıkalım artık.öptüm hepinizi.

Öğleden sonra fena yoğundum. Hiç bakamadım size kızlar. Şimdide toparlanıyorum çıkacağım yavaş yavaş. Sabah görüşmek üzere. Hepinizi ve kuzularınızı öptüm kocaman a.s.

kizlar ne olur bana yardimci olun bisey soruam dun gece hic uyumadim midemde tuhaf bisey var
anlatamiyorum boyle birden midemden gogsume dogru bi balon sisiyo gibi bi heyecan basmasi gibi bisey oluyo o ara kalbimde guclu atiyo hemen geciyo ama sik araliklarla cok korkuyom ya ne bu boyle butun keyfim kaciyo yemek yiyemiyorum korkudan dahada artar diye ne olur boyle bisey yasayan varmi kizlar cevap yazin bende rahatlim opuyorum cok sagolun simdiden

uzunca bı aradan sonra herkese slm guzel mayıs anneleriiiia.s.
uzunca bı sure oglusumla gelemedık aranıza...gene grıp olduk ne yazıkkı..şukur ıyılestıkkk ama bu efere bıraz daha zor atlattık dogrusu...ıkı gun hastahanede yatmak zorunda kaldık,faranjıt oldum cunku...şukur ıyıyz şimdi....:CüvCüv:
umarım herkezler ıyıdır...bu arada ayrıntılı ultrasona da gırdık oglumla hıc bı sorun yok Allahıma bın sukur...bugunde seker yuklememızı olduk we oda temız çıktı teyzelerı...
tek dılegım sag saglım kucaklayalım ewlatlarımızı...Rabbım onları korusun...:Saruboceq:nasıl bakalım bızım mayıs tosunları ve prensesleriii...umarım kımsede bı yaramazlık yoktur...hepınızı cok sewıoruz we ozledık hanı tosunumla teyzelerını...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
BELQUQIE canım anlattıgın gıbı bışı hiç yasamadım..bole sureklı oluosa bı dr a gıtsene canım...belkı fazla kan basıncından meydana gelen bı carpıntı olabılır...gebelıkte kan basıncı artıo nede olsa...ama genede en ıyı dr bılır tatlım.

Canım merak etme Allahın izniyle atlatırsın.Ama lütfen yat dinlen.Bak biz 14. haftadan beri yatıyoruz 11 hafta geçti az kaldı 5 hafta daha sabır ondan sonrada dikkat edicez ama biraz daha ferahlıycaz.Sabır ve dikkat diyorum.Üzme kendin de bebişide dua ediyorum sizin içinde.

Aman canım dikkat.Sıcak su ile WC ye gir ilaçlarını kullan.

tülaycım evde olsam iyi olur aslında inan zor duruyorum ( bitanem dinlenmeye ihtiyacım var
Canım senin hem evde hemde işde dinlenmeye ihtiyacın var.Çok kızıyorum şu görümceneklava:

Kızlar ne yapıyorsunuz böyle artık bebişler ağırlaştı yatın dinlenin bak dikkat etmiyonuz kızıyorum haklava:

Hepimiz bu öykülerimizi paylaşıcaz inşallah ama dikkat lütfen

Dua ediyorum canım bende

Kız maşallah kocaman olmuş.

Biliyorsun bende de kum var su içiyorum WC ye girerken sıcak su alıyorum üşütmemek ve mikrop almamak lazım yoksa hep tuvLETİM VAR GİBİ.
Kızlar yemeğim anca bitti şimdi yicez.Yoruldum valla.cokacimcoook

canım afiyet olsun
evet ben de sıcak su alıyorum, yoksa hemen üşütürüm
zaten üşütmüşüm galiba, tuvaletten çıkıyorum yine var gibi

Canım o hep oluyor bebek büyüdükçe baskı yapıyor daha sonraları kaburgalarımız da baskılanıcak.Derin nefes al oturur gibi vaziyete gel arkana yastık al biraz rahatlarsın.

Canım hoşgeldin geçmiş olsun.Maşallah oğluşunada.

Ya kızlar noldu bize böyle mayıs anneleri olarak nazarmı değdi ya

Alsucum,Yeni_anne,Cherry ve diğer hasta mayıs anneleri hepinize çok çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize fırsat buldukça yatın dinlenin kızlar ve ılgıncım grip olanlardan uzak dur canım başkaları hap alıp geçiriyor ama olan bize oluyor hamileyken dahada zor aman dikkat edin kızlar yediğim iğneler yüzünden hala popomun üzerine oturamıyorum,işyerindede karşımda bir bayan var grip oldu hapşırıp duruyor günlerdir karşımda ve ağzını kapatmıyor ayyy kızlar deli oluyorum bigün yeter artık kapat şu ağzını diye bağırıcam :mymeka:çok zor duruyorum ne ayıp ya toplum içinde bide çok sinir oluyorum ya artık griplilerden köşe bucak kaçar oldum napıyım gene aynı şeyleri yaşıyacağım diye korkuyorum sizde çok dikkat edin kızlar

sağol canım. senle de görüşemiyoruz bikaç zamandır nerlerdesin? nasılsın?
canım afiyet olsun
evet ben de sıcak su alıyorum, yoksa hemen üşütürüm
zaten üşütmüşüm galiba, tuvaletten çıkıyorum yine var gibi
aynısı bende de oldu yarın idrar tahlili verecem,enfeksiyon filan değildir inşallahCADIARZU

canım çok dikkat et kendine bol c vitamini al ki bu anlayışsız insanlara karşı tedbirli ol.

bana gelince; bugün sonunda doğum yapacağım hastaneyi buldum:sm_cool: hemde annemlere de çok yakın kayınvalideye de. doktor da kafa birine benziyordu,uzun saçlı ağzında bir sakızşakkıdı bebişimi ilk defa bu kadar net gördüm kızlar yaaa harikaydı. kıpır kıpırdıdelikafadulden anneyle babaya şov yaptı resmen yaa aynı da bana benziyordu biliyor musunuz?kaydirigubbakcemile3 benim yüzüm yuvarlak, yanaklarım tombul. eşiminse ince uzun. oğluşum da aynı benimki gibiydi yuvarlak yüzlü tombiş yanaklı:lepi: çookk mutlu oldum yaaa!! bir hafta da 100gr. almış. geçen hafta 677gr idi, bugün 767 dedi tosunuma.

yarın sabah da idrar tahlili ve şeker yükleme yapılacak.
öpüyorum hepiniziiiiia.s.

Canım valla görüşemiyoruz bu ara eşim izinli hastane işleri yüzünden evde bilgisayarı alamıyorum ondan o uyuynca hemen kapıyorum bende yarın dr a gidiyorum.Ya şimdide ciğer kebap söylemiş heryer koktu bide dr mide fıtığın var dikkat et dedi kızıp duruyorum.Sende iyisin ve keyfin yerinde sevindim bebişede iyi bakmışsın.Oh Oh

MAYIS ANNELERİİİ noldu bole bıze yaaa...
sole bi geçmişi gezındımde...herkez bı hastalık bulmus:çok üzgünüm:yaaaa...YENI_ANNE,DIRIMKIZI,UGURNURIYE,ALSU.....vs kızlar hepınıze gecmiş olsun ...Allahım mınık meleklerımızı korusun....:Saruboceq:
YENI_ANNE canım ya cok uzuldum,okuyunca sookkk oldum tatlım ya...burcucum ılk senı tanıdım burda ne bılıım ya analatamam uzuntumu...:1no2:dualarım senınle :Saruboceqglumun arkadaswı sıkı sıkı tutunmustur annesıne...sen içini rahat tut canım ya we hiç bişi takmadan yat dınlen bol bol..hiç bi iş yapma..hem annende gelmiş yanına...bol bol ozlem gıderırsınız bu arada...aglayıp oglumuzuda kendınıde uzme emiii...hersey gusel olacak ve hayırlısıyla kucaklıycaz Allahın ıznıyle meleklerımızı...:Saruboceq:
TUTKUNcum saol bıtanem ya,Allahım daha beterınden korusun hepımızı.....nolmuş bole kızlara..şşok oldum ya:çok üzgünüm:

Valla biz mayıs anneleri nazlı çıktık galiba.Olsun ben inanıyorum hepimiz burda güzel haberlerimizi yazıcaz bebişlerimizin fotolarını çekicez ha gayret arkadaşlar.Şafalarımıza az kaldı
Hey uykucular olmuyor ama canım sıkılıyor benim yine uyuyorsunuz ben ve kızım yine ayaktayız

Son düzenleme:
Günaydın mayıs anneleri inş toparlanıcaz
cerencim maşallah canım benim oğluşuna ah bende gitmek istiyorum çabuk geçsin günler

günaydın canlarım buugün çok mutluyum yarın annem babam ve kardeşlerim bizi ziyarete istanbula geliyorlar şimdiden çok heyecanlıyım en son kurban bayramında gçörmüştüm ailemi şimdi ben anakaraya gidemiyorum diye onlar karar vermişler buraya gelmeye hafta sonum çok güzel geçicek bu akşamdan gidip hazırlıklara başlıycam ailesinden yarı olanları tez zamanda kavuştursun inş herkesi öpüyorum

defnemde çok iyi bu sabah serviste hep kıpır kıpırdı yalnız bu ara yeni bir şey öğrendi kuzum bir tarafıma toplanıyor orayı böyle yumruk gibi sert hale getiriyor inş en kısa zamanda daha net elllerini ayaklarınıda görürüz tüm arakadaşlarıma güzel bir gün diliyorum hepinizi seviyorum

Kızlar çok kötüyüm yarım saat önce wc gittim tam tuvalet kağıdıyla silerken su gibi bulanık bişey aktı elim ayağım tutmuyor ya sonra selpak koydum biraz bekledim sonra tekrar tuvalete gittim selpak kupkuruydu ama tuvaletim yine geldi böle tam sarıda değil bulanıkta değil hiçbişey anlamdım ağrım sızım hiç bişeyim yok kızımda tekme atıp duruyor ya işyerindeyim bide napıyım kızlar selpakta sonradan kuruydu acaba ben karıstırıyormuyum çok korkuyorum bebğimi kaybetmek istemiyorum akıntısı gelenler sizin nasıl olmuştu çokmu geldi ağrınız varmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…