2009 Mayıs Anneleri

kuru incir 12 adet, süt şeker ,ceviz içi

12 adet inciri 1 su bardağı ılık yada sıcak sütle ıslatıp 1-2 saat bekletiyoruz.
incirlerin saplarını kesmeden yan tarafından küçük parmakla delik açıyorsun fazla inciri delik deşik etmeden:)) daha sonra iri dövülmüş cevizleri ( ben içine tarçın ve kuru üzümde koyuyorum) incirlerin için bolca dolduruyoruz.daha sonra borcam yada incirlere göre tepsiye dizilerek üzerine hazırladığımz şekerlü sütü döküyoruz.incirlerin yarısını aşacak şekilde süt olacak eğer azsa süt ekleyebilirsin. daha sonra 150 derece fırında sütü çekene kadar pişirilir.süt kabın dibinde bir sos gibi yoğun ve az kalıcak şekilde olucak şekilde pişirmeye devam edilir.servis yaparken tabağa sosundan mutlaka koy çok lezzetli oluyor.
malzemeleri kendine göre ayarlıyablirsin suylada yapılıyor ama lezzetli olmuyor.süt ayrı bir tat veriyor.afiyet olsun canım... bide açık renk yemiş tercih edersen daha iyi olur.
TYULAYCIM ın dıllerıne saglık şimdiden...benim her okuyusta agzım sulanıyor valla...:jeyyar:yapıp ta yemek için sabırsızlanıyorum...cokacimcoook

slm kızlar..bugun sabahtan beri doktor tahlil yok kültür alındı uğrasıp duruyorum.geldim yemek yedim gecmişi okudum..p.tesi çıkacak sonuclar.ama kültür alımından nefret ettim..o sandalyeye yatıosun kürtajdaki gibi.çok fena oldum zaten yalnız gitmiştim.neyse bitti.inşallah iyi çıksında..

Canım çok geçmiş olsun. Çok sinir bişeydir biliyorum. Bende bekarken bi kere çok akıntım var diye doktor mecbur kültür almıştı. Ay ne sinir bir durumdu varya. Birde bana soruyodu salak kadın. Hiç ilişkiye girdin mi? Niye zarın bu kadar geniş diye. Tövbe tövbe. Neyse geçmiş gitmiş. İnşallah sonuçların da temiz çıkar canım...

kuru incir 12 adet, süt şeker ,ceviz içi

12 adet inciri 1 su bardağı ılık yada sıcak sütle ıslatıp 1-2 saat bekletiyoruz.
incirlerin saplarını kesmeden yan tarafından küçük parmakla delik açıyorsun fazla inciri delik deşik etmeden:)) daha sonra iri dövülmüş cevizleri ( ben içine tarçın ve kuru üzümde koyuyorum) incirlerin için bolca dolduruyoruz.daha sonra borcam yada incirlere göre tepsiye dizilerek üzerine hazırladığımz şekerlü sütü döküyoruz.incirlerin yarısını aşacak şekilde süt olacak eğer azsa süt ekleyebilirsin. daha sonra 150 derece fırında sütü çekene kadar pişirilir.süt kabın dibinde bir sos gibi yoğun ve az kalıcak şekilde olucak şekilde pişirmeye devam edilir.servis yaparken tabağa sosundan mutlaka koy çok lezzetli oluyor.
malzemeleri kendine göre ayarlıyablirsin suylada yapılıyor ama lezzetli olmuyor.süt ayrı bir tat veriyor.afiyet olsun canım... bide açık renk yemiş tercih edersen daha iyi olur.
TYULAYCIM ın dıllerıne saglık şimdiden...benim her okuyusta agzım sulanıyor valla...:jeyyar:yapıp ta yemek için sabırsızlanıyorum...cokacimcoook

Oooo süper bişeye benziyo canım ya. Sütlü tatlıları severim. Deneyeyim bende yerimseniben

Bu arada giden tüm arkadaşlarıma iyi akşamlar. Kuzularınıza ve kendinize iyi bakın a.s.

$-154045775.webp

$-1443106651.webp

$-1459917670.webp

$-775660399.webp

kızlar aldıklarım bunlar daha 50 tana bebek biblosuda evde var birde kapı süslemesi için 10m tül aldım onun resmini bulamadım hepsi evdekilerde 70 ytl şekermi koysam diye düşünüyorum şeker koyarsam bozuluk diye hemen yapamam bir yandanda diyorumki lavantamı koysam nasılsa şekerler açılıp yenmicek

fulyacım epey yorulmuşsun.hayırlısıyla sonuçlarında temiz çıkar canım.

teşekkür ederim cnm..amin sağol cnm..

aY CANIM YA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN:çok üzgünüm:HAYIRLISI İLE TEMİZ ÇIKAR İNŞ. SONUÇLARINDA.
NEDEN YALNIZ GİTTİNKİ CANIM KİMSE YOKMUYDU YANINDA GELECEK?
CANIN ACIDIMI YAPARLARKEN ?

yok güzelim acımıyor ama ben daha önce düşük yapmıstım ve kürtajdan sonra ilk defa o sandalyeye yatmak falan moralimi bozdu.yoksa 1 dakikalık bişey.. :(

geçmiş olsun o sandalyeye bende sinir oluyorum inş.sonuclarında temız cıkar hayırlısıyla
bu kültür alımı ne için oluyo hiç duymadımdaa

pazardan beri iç çamasırım nemli.su gibi bişey.bakteri falan var sanırım ona bakacaklar kesin sonuc için.
bilmem ne bakterisine bakçakmıs adını unuttum o olmasın inşallah dedi.keseyi patlatırmıs o.çok garip korktum zateeen..
ay neler neler çıkıyo valla..

FULYACIM canım cok gecmiş olsun canım ya..sonuclar iyi cıkar inşallah canım...
ay efet o pisikolojı manyak bişi oluo..neysekı gecmiş bitmiş.keske bı arkadasınla falan gıtseymışın ama nerden bılcen..neyse canım gecmiş olsun tekrardan

sağol güzelim çok teşekkür ederim..

Canım çok çemiş olsun banada yapmışlardı çok kolaydı çabucacık bitti çok şükür bende yanlız gitmiştim hiç canını sıkma inşallah sonucun temiz çıkar.:Saruboceq:

Eşim geldi çıkıyorum arkadaşlar ya görüşürüz Fulya cım inşallah iyi çıkar sonuçların normalde bu aylarda alttan sakıncalı değilmi aman hemen yat ayaklarını dik dinlen canım
evdekiler yapsın işleri falan öpüyorum herkesi

Fulyacım inş sonuçların iyi çıkar marylin iyi akşamlar tülaycım hayırlı haberlerle gel

sağolun arkadaşlar..iyi kiii varsınız kızlar valla :)a.s.

aslın canım çok güzeller internettenmi aldın bunları. eğer öyleyse özelden adresini banada yazarmısın canım.

kızlar eşim gelecek az sonra doktora gidiyoruz yarın bebişimle ilgili haberleri ayzraım.hepinizi öpüyorum bebişleride.kendinize iyi bakın.fulyacım yat dinlen biraz.

Canım çok geçmiş olsun. Çok sinir bişeydir biliyorum. Bende bekarken bi kere çok akıntım var diye doktor mecbur kültür almıştı. Ay ne sinir bir durumdu varya. Birde bana soruyodu salak kadın. Hiç ilişkiye girdin mi? Niye zarın bu kadar geniş diye. Tövbe tövbe. Neyse geçmiş gitmiş. İnşallah sonuçların da temiz çıkar canım...

Oooo süper bişeye benziyo canım ya. Sütlü tatlıları severim. Deneyeyim bende yerimseniben

Bu arada giden tüm arkadaşlarıma iyi akşamlar. Kuzularınıza ve kendinize iyi bakın a.s.

sağol cnm benim...aynen öyle..kötü tecbüreliyim zaten bu konuda..

Eki Görüntüle 9298

Eki Görüntüle 9299

Eki Görüntüle 9300

Eki Görüntüle 9301

kızlar aldıklarım bunlar daha 50 tana bebek biblosuda evde var birde kapı süslemesi için 10m tül aldım onun resmini bulamadım hepsi evdekilerde 70 ytl şekermi koysam diye düşünüyorum şeker koyarsam bozuluk diye hemen yapamam bir yandanda diyorumki lavantamı koysam nasılsa şekerler açılıp yenmicek

Ooo ne güzel. Hadi yapta biran önce görelim bacım :) Ya ben lavanta sevmiyorum. Mevlüt şekeri diyinceşeker konulur içine diye düşünüyorum. Sen bilirsin canım yinede a.s.

canım benim dusunmen yeter...yapmış kadar oldun zaten:1rolleyes:
pınar vallaa bu tarıfı okuyupta denemek elde deıl hele bıde ben gıbı ıncırı cok sewıyorsan hiç durma yani....

İncirden çok hoşlanmam sade olarak canım ama tatlıda güzel olur heralde :)

pınardım hoşçakal sende kendine vebebişine iyi bak

Ben burdayım bacım daha 6'ya kadar a.s.

kızlar eşim gelecek az sonra doktora gidiyoruz yarın bebişimle ilgili haberleri ayzraım.hepinizi öpüyorum bebişleride.kendinize iyi bakın.fulyacım yat dinlen biraz.

Güle güle canım a.s.

sağol cnm benim...aynen öyle..kötü tecbüreliyim zaten bu konuda..

Boşver canım. Düşünme geçti gitti. Sonuçlarında güzel çıkınca hepsini unut gitsin yerimseniben

Back
X