günaydın herkese hayırlı cumalar kızlar nasılsınız :))))))))))))
gunaydin kizlar benide dogum korkusu sardi valla ama allah yardimcimiz olsun;sibiko sana bisey daha sorcam sana yine oluyomu o dedigim sey yani sik mi oluyo araliklimi yada gectimi merak ettim simdiden sagol
Günaydınlar herkese hayırlı cumalar.
Aralıklı oluyor yani 2 günde bir gibi bide yatarken başım çok aşağıdaysada öle oluyor.
günaydın kızlar herkes iyi inş
drıımkızı ve yeni anne mutahhara bekliyoruz haberlerinizi
ben bugün çok uykusuzum malum dediydim annemler gelcrk diye akşam bir gittim kendimi mutfağa bir attım 10.30 da ancak çıkabildim içli köfte ve zeytinyağlı yaparak sarmasını ancak yapabildim börek ve yemek bu akşama kaldı ve evin toparlanamsı tabi eşimde sağolsun alışverişi yapıp geldi
bugün başımız çok ağrıyr teyzeleri kızımda çok heyecanlı valal anneannesi ve dedesi gelicek diye
aslıcım günaydın valla kızlar benim şu cinsiyet olayına yorum yapmadınız yorumlarınız bekliyorum
günaydın canım nasılsın
marlyın ojefıstığım aslım nasılsınız:))
ben griple boğuşuyorum kızlar hafta sonu dinlenirim artık
günaydın ılgıncım bende sabahtan beri hapşuruyorum hadi hayırlısı artık
gÜNYADIN GÜZEL MAYIS ANNELERİİİİİİİİ...............
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN CUMA. BİR YARINIMIZ KALDI BİZİM OĞLUŞLA.HERKESE HAYIRLI CUMALAR
günaydın canım nasılsın
marlyın ojefıstığım aslım nasılsınız:))
ben griple boğuşuyorum kızlar hafta sonu dinlenirim artık
günaydın ılgıncım bende sabahtan beri hapşuruyorum hadi hayırlısı artık
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var;
Biz isim konusunda kararsız kaldık.Mobilyası gelecek ve biz isimliğini bile yazdırmadık yarın söylememiz gerekiyor.Aklımızda üç isim var.Kayra-Yağız-Doruk sizce hangisi.
Tüm isimlere çok yakınız en çok hangisi beğenilirse onu koyucaz arkadaşlarımızada sorduk.Ne dersiniz sizce hangisi daha güzel...
tatlım çok zor ilaçta kullanamıyoruz o kadar da dikkat ettim kendime ama yinede hastalandım evde görümcem gripti sürekli hapşuruyor burnunu çekiyordu tabi banada geçti(((((
aman canım dikkat et kendine ilerlemeden bol c vitamini al bitanem
kızlar bu arada ben mi çok safım millet mi çok uyanık anlamadım valla dün yıllarımı verdiğim eşim bana kardeşim için görüştüm sen doğum yapınca izne ayrılacak 15-20 gün dedi bende eee sonra tekrar mı işe başlayacak dedim oda sessiz kaldı bu ne demek yaaa kızlar ben sanırım kurtulamayacağım canım çok sıkkın eşimede güvenmiyorum artıkklava:
marlyıncim valla dinlensem geçecek ama şansıma iki haftadır çok yoğun çalıştım hastalığıma denk geldi inan masaya uzanıp uyuyacağım utanmasam çok halsizim valla
evde durumlar aynı değişen birşey yok evde bir yabancı ve ona alışamayan ben düzenimi değiştirdi tamamen canımı zaten sıkıyor tatlım birde dün planlı danışıklı dövüş yapmaları iyice canımı sıktı tatlım
ya eşin anladığım kadarı ile kalmasını istiyor, bence eşine rest çek artık çünkü hak ediyor sen ona görümcenin sizde kalması ile ilgili bir söz falan vermedin o şekilde onunla evlenmedin keşke başında kabul etmeseydin ama geç değil hem doğumdan sonra senin ona ihtiyacın yokki zaten ailen yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?