2009 Mayıs Anneleri

gunaydin kizlar. biraz once dogum yapacagim hastaneden geldik. doguma kadar kendi doktorum haricinde 4-5 kere daha hastaneye gidecegim bilgi amacli. bu gidicim 2.ydi. ben 27+2 gunluk hamileyim hep istedigim epeduralli normal dogumdu. burda dogum oykuleri bolumundede normal dogumda epeduralin ne kadar ise yaradigini okuyordum. ama maalesefki dogum yapacagim hastane epedural kullanmiyormus. o hastaneyi istememin nedeni cok guzel bi dogum evi olmasi ve ebelerin hep kadin olmasi. doktor yok cok acil bi durum olmassa gelmiyorlar. benimde istedigim sadece bayanlarin olmasi ve hastanenin 5 yldizli otel gibi temiz ve ciddi olmasiydi. ama epedural olmadigini ogrendigimden beri yaklasik 3 saattir ve sanirim doguma kadar surecek olan bi korku kapladi icimi. ama ebe eger epedural istersem beni istedigim baska bi hastaneye yonlendirebileceklerini soylediler. ne yapacagimi bilemiyorum. bu konuda bana fikir verebilecek olan var mi. siz hangi secenegi kullanirdiniz.

gunaydin kizlar benide dogum korkusu sardi valla ama allah yardimcimiz olsun;sibiko sana bisey daha sorcam sana yine oluyomu o dedigim sey yani sik mi oluyo araliklimi yada gectimi merak ettim simdiden sagol

günaydın herkese hayırlı cumalar kızlar nasılsınız :))))))))))))

Günaydınlar herkese hayırlı cumalar.

gunaydin kizlar benide dogum korkusu sardi valla ama allah yardimcimiz olsun;sibiko sana bisey daha sorcam sana yine oluyomu o dedigim sey yani sik mi oluyo araliklimi yada gectimi merak ettim simdiden sagol

Aralıklı oluyor yani 2 günde bir gibi bide yatarken başım çok aşağıdaysada öle oluyor.

gÜNYADIN GÜZEL MAYIS ANNELERİİİİİİİİ...............
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN CUMA. BİR YARINIMIZ KALDI BİZİM OĞLUŞLA.HERKESE HAYIRLI CUMALAR

günaydın kızlar herkes iyi inş

drıımkızı ve yeni anne mutahhara bekliyoruz haberlerinizi
ben bugün çok uykusuzum malum dediydim annemler gelcrk diye akşam bir gittim kendimi mutfağa bir attım 10.30 da ancak çıkabildim içli köfte ve zeytinyağlı yaparak sarmasını ancak yapabildim börek ve yemek bu akşama kaldı ve evin toparlanamsı tabi eşimde sağolsun alışverişi yapıp geldi

bugün başımız çok ağrıyr teyzeleri kızımda çok heyecanlı valal anneannesi ve dedesi gelicek diye

aslıcım günaydın valla kızlar benim şu cinsiyet olayına yorum yapmadınız yorumlarınız bekliyorum

Günaydınlar herkese hayırlı cumalar.

Aralıklı oluyor yani 2 günde bir gibi bide yatarken başım çok aşağıdaysada öle oluyor.

günaydın canım nasılsın

marlyın ojefıstığım aslım nasılsınız:))

ben griple boğuşuyorum kızlar hafta sonu dinlenirim artık

Ay canım ya olsun tatlı yorgunluklar bunlar aileni görünce hepsini unutursun

günaydın canım nasılsın

Nasıl olalım cnm ya sıkıcı bir iş günü daha :1shok:

günaydın ılgıncım bende sabahtan beri hapşuruyorum hadi hayırlısı artık

tatlım çok zor ilaçta kullanamıyoruz o kadar da dikkat ettim kendime ama yinede hastalandım evde görümcem gripti sürekli hapşuruyor burnunu çekiyordu tabi banada geçti(((((
aman canım dikkat et kendine ilerlemeden bol c vitamini al bitanem

kızlar bu arada ben mi çok safım millet mi çok uyanık anlamadım valla dün yıllarımı verdiğim eşim bana kardeşim için görüştüm sen doğum yapınca izne ayrılacak 15-20 gün dedi bende eee sonra tekrar mı işe başlayacak dedim oda sessiz kaldı bu ne demek yaaa kızlar ben sanırım kurtulamayacağım canım çok sıkkın eşimede güvenmiyorum artıkklava:

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var;

Biz isim konusunda kararsız kaldık.Mobilyası gelecek ve biz isimliğini bile yazdırmadık yarın söylememiz gerekiyor.Aklımızda üç isim var.Kayra-Yağız-Doruk sizce hangisi.

Tüm isimlere çok yakınız en çok hangisi beğenilirse onu koyucaz arkadaşlarımızada sorduk.Ne dersiniz sizce hangisi daha güzel...

gÜNYADIN GÜZEL MAYIS ANNELERİİİİİİİİ...............
ÇOK ŞÜKÜR BUGÜN CUMA. BİR YARINIMIZ KALDI BİZİM OĞLUŞLA.HERKESE HAYIRLI CUMALAR

valla canım bu haftada bitti sen yarım gün çalışıyorsun yarın dimi inş oda çabucak geçer ve tatile başlarsın

günaydın canım nasılsın

ılgıncım geçmedi dimi hala.. çok geçmiş olsun canım tekrardan biraz dinlenebilsen keşke evde durumlar nasıl umarım herşey yolundadır.

günaydın ılgıncım bende sabahtan beri hapşuruyorum hadi hayırlısı artık

geçmiş olsun canım kızlar size tavsiyem bende yataklık olmuştum iki hafta önce kabuğu ile limon yedim ve iki güne ilaçsız toparladım tabi limonlu şehriye çorbası ama bolca limon sıkın sıcak sıcak için

marlyıncim valla dinlensem geçecek ama şansıma iki haftadır çok yoğun çalıştım hastalığıma denk geldi inan masaya uzanıp uyuyacağım utanmasam çok halsizim valla

evde durumlar aynı değişen birşey yok evde bir yabancı ve ona alışamayan ben düzenimi değiştirdi tamamen canımı zaten sıkıyor tatlım birde dün planlı danışıklı dövüş yapmaları iyice canımı sıktı tatlım

canım bana sorarsan yağız derim yağız bir delikanlı olsun yetişkinliğinede en uygun bana o geldi

ya valla zaten canım eşin ona yol vercek olan ama niyeti yok gibi eşinle kararlı bir şekilde konuşma zamanın geldi ona istmediğini çok açık bir şekilde anlat

ya eşin anladığım kadarı ile kalmasını istiyor, bence eşine rest çek artık çünkü hak ediyor sen ona görümcenin sizde kalması ile ilgili bir söz falan vermedin o şekilde onunla evlenmedin keşke başında kabul etmeseydin ama geç değil hem doğumdan sonra senin ona ihtiyacın yokki zaten ailen yanında

canım başta keşke iyi niyetli olmasaydım diyorum tüm düzenim değişti eşime karşı çok sinirliyim valla bana iki üç gün doğumdan sonra bakacak diye ben dokuz ay stres mi çekeceğim dedim ama anlayana kızlarklava:

İLGİNCİM valla eşine diyecek söz bulamıyorum ne diyim.iyice dayaklıklar ha 2 kardeş bu ne canım böyle...

SİBİKOCUM bence DORUK koyun. ben çok seviyorum bu ismi. tabi son söz size kalmış.

Kızlar herkese günaydınlar. Keyifle geldim ofise ama sinirim çok bozuldu. İş arkadaşımın 4 yaşında kızı var. Bu sabah annesini işe göndermemek için kendini yerlere atmış. Kızın kollarına , paçalarına yapışmış bırakmıyomuş. Annecim mama istemiyorum, oyuncak istemiyorum, gezme istemiyorum, yalvarırım işe gitme diyomuş Kız geldi şimdi sinirleri bozulmuş nasıl ağlıyor. İşi bırakacak durumları da yok. Ay Allah'ım sen yardımcı ol bu annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…