Herkese merhaba kızlar...hihoyyyt
Canım ben Doruk ismine bayılıyorum eğer oğlum olsaydı kesin kesin DORUK olurdu ama Yağızıda çok beğeniyorum oda eşimin abisinin oğlunu adı olduğu için ben hiç aklıma getirmiyorum ama Yağızda çok güzel bence ikisi arasında karar ver
canım 950 gr 35 cm olmuş ama bana dengeli kilo alcaksın bundan sonra kilo almak fazla yok dedi((
kızlar biz yemeğe çıkıyoruz herkese afiyet olsun sonrada biraz çarşıda dolaşıcaz kızımla ::))
kızlar hastanedeyim iyi dileklerinizi okudum sağlun
kızlar hastanedeyim iyi dileklerinizi okudum sağlun
kızlar biz yemeğe çıkıyoruz herkese afiyet olsun sonrada biraz çarşıda dolaşıcaz kızımla ::))
Kızlar valla yorum çok az oldu hadiiiiii yardımcı olun.Kararsızlık çok kötü napıyım
Kayra-Yağız-Doruk ?
Kızlar valla yorum çok az oldu hadiiiiii yardımcı olun.Kararsızlık çok kötü napıyım
Kayra-Yağız-Doruk ?
selam mayıs annelerı nasılsınız ben doktora gıttım pazarttesı bır gun hastaneye yatırıp kan takıcaklar başka turlu yukselmez cok duşuk dedı hayırlısı artık
selam mayıs annelerı nasılsınız ben doktora gıttım pazarttesı bır gun hastaneye yatırıp kan takıcaklar başka turlu yukselmez cok duşuk dedı hayırlısı artık
birsencim nasılsın hayatım prensler nasıl herşey yolundadır inşallah :))))))))))
kızlar bizde yemekten geldik herkese afiyet olsun
DORUK olsun DORUK olsun DORUK olsunsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?