2009 Mayıs Anneleri

Selam canım hoşgeldin... Bende YAĞIZ'ı çok severim...

canım 950 gr 35 cm olmuş ama bana dengeli kilo alcaksın bundan sonra kilo almak fazla yok dedi((

Oh maşallah kuzuma büyümüş yesin teyzesi onuuu

pınarcım ve ilgincim teşekkürler. canım dikkat ediyorum ama nasıl kilo alıyorum şaşıyorum.ekmek yemem tatlı hmur işi yok anlamadım bu işi:) neyse artık doktoru dinlicez.

Kızlar valla yorum çok az oldu hadiiiiii yardımcı olun.Kararsızlık çok kötü napıyım

Kayra-Yağız-Doruk ?

birsencim nasılsın hayatım prensler nasıl herşey yolundadır inşallah :))))))))))

kızlar bizde yemekten geldik herkese afiyet olsun

BİRSENCİM çok merak ettik seni nasıl oldun daha iyimisin bari?

TÜLAYCIM hoşgeldin maşallah bebişine çok sevindim.niye keltoş diyorsun.sonradan saçlarıyla utandırır seni annesiii hıııııııııı

selam mayıs annelerı nasılsınız ben doktora gıttım pazarttesı bır gun hastaneye yatırıp kan takıcaklar başka turlu yukselmez cok duşuk dedı hayırlısı artık

selam mayıs annelerı nasılsınız ben doktora gıttım pazarttesı bır gun hastaneye yatırıp kan takıcaklar başka turlu yukselmez cok duşuk dedı hayırlısı artık

selam canım hoşgeldin bitanem iyiyiz sen nasılsın hayırlısıyla kan sorununuda çözersin inşallah başta çözümü çok daha iyi yoksa Allah korusun benim gibi sezeryandan sonra iki tüp kan yemek zorunda kalırsın
bebişin nasıl fıstık:ecrin_bebek:

birsencim nasılsın hayatım prensler nasıl herşey yolundadır inşallah :))))))))))

kızlar bizde yemekten geldik herkese afiyet olsun

Afiyet olsun canım a.s.

Hoşgeldin seherim. Olsun canım. Allah beterinden saklasın. Yükselir inşallah hemencecik :Saruboceq:

DORUK olsun DORUK olsun DORUK olsunsositososito

Oooo yoğun baskı var kaydirigubbakcemile3

ojeli canım saol.ama sürekli kafasını gösterince doktorlada güldük keltoşunu gösteriyor diye:))) ya ban çekerse saçları heralde gür olur ama babasına çekerse erkenden beyazlar:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…