2009 Mayıs Anneleri

merhaba kızlar,
Akman canım geçmiş olsun inşallah sağ-salim kavuşursun bebeğine
kalbini ferah tut, her şey yolunda olacak inşallah
Allaha sığın
kızlar ağırlaşıyorum yavaş yavaş, kilo da almaya başladım :CüvCüv:
merdivenneri de zor çıkıyorum artık, uykuya gelsek uyku düzenim de bozulmaya başladı,
bir bu yana dön, bir o yana, yok tuvalete kalk, yorgan da ağır, eşim de üstüme geliyor gibi ya kafamçokkarıştı
neyse bunlar olsun da daha beterinden saklasın Allahım :nazar:

ahhhhh cnm ben şimdiden öleyim sabah iyiyim öğlen kötü
gece desen tuvalete kalk yat kalk yat fenalık geliyorrrr sağdan sola zor dönüyorum
yorgan ağır geliyor ateş basıyor sanırım ilerleyen haftalara ikikişilk yatakda tek yatacamm

ahhhhh cnm ben şimdiden öleyim sabah iyiyim öğlen kötü
gece desen tuvalete kalk yat kalk yat fenalık geliyorrrr sağdan sola zor dönüyorum
yorgan ağır geliyor ateş basıyor sanırım ilerleyen haftalara ikikişilk yatakda tek yatacamm

aynen öyle canım :CüvCüv:
hayırlısı bakalım

fish amniyosentezin 3 gün içinde çıkan genetik sonucu tamamı 3 haftada çıkıyo fish temizmiş ama güvenilmez bütün sonucu bekleyelim dedi dr

Akmancım bence başka bir dr a da git birde 23-24.haftalarda daha net ayrıntılıda sonuç alırsın.Özellikle 23. haftada gözle ilgil gelişim tamamlanıyor neredeyse şimdi kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama bir kez daha git derim ben.Allah bebeğine sağlık sıhat versin 6 parmak çok önemli değil şimdi estetik ve teknolojik tıp ilerledi önemli olan diğer organlarının gelişimi ve senin kararların.Bebeğine sıkı sarıl derim ben.Dualarım sizinle.:nazar:

merhaba kızlar,
Akman canım geçmiş olsun inşallah sağ-salim kavuşursun bebeğine
kalbini ferah tut, her şey yolunda olacak inşallah
Allaha sığın
kızlar ağırlaşıyorum yavaş yavaş, kilo da almaya başladım :CüvCüv:
merdivenneri de zor çıkıyorum artık, uykuya gelsek uyku düzenim de bozulmaya başladı,
bir bu yana dön, bir o yana, yok tuvalete kalk, yorgan da ağır, eşim de üstüme geliyor gibi ya kafamçokkarıştı
neyse bunlar olsun da daha beterinden saklasın Allahım :nazar:

Hoşgeldin canım,bende şişiyom bu aralar yavs,uyku desen onu hiç sormaaa

:nazar:

eyüp ekiciya gittim lütfi önderoğluna gittim herşey normal sadece sağ göze göre sol göz küçük belkide yapısı öyle ama amniyosentezde çıkar dediler.6 parmak eşimin ailede varmış onun için rahatız ama gözünden korkuyorum yoksa organları ense kalınlığı beyin kafa el kol herşey normal kilosu bile maşallah çok iyi kızımın tek sorun gözde işte allahıma yalvarıyorum yavrumu sağlıklı sıhhatli bize bağışlasın tek dileğimiz bu

eyüp ekiciya gittim lütfi önderoğluna gittim herşey normal sadece sağ göze göre sol göz küçük belkide yapısı öyle ama amniyosentezde çıkar dediler.6 parmak eşimin ailede varmış onun için rahatız ama gözünden korkuyorum yoksa organları ense kalınlığı beyin kafa el kol herşey normal kilosu bile maşallah çok iyi kızımın tek sorun gözde işte allahıma yalvarıyorum yavrumu sağlıklı sıhhatli bize bağışlasın tek dileğimiz bu

cnm içini ferah tut iyi düşün ki iyi olsun inşallah... çok üzüldüm yazdıklarını okurken, dualarımız seninle...

canım inşallah her şey istediğiniz gibi olur
bebeğinizi kucağına sağ-salim alacaksın inşallah
dualarımız seninle :Saruboceq::teselli:
:nazar:

canım dualarımız seninle kalbini ferah tut bu sitede doktorun sorunlu diyipte herşeyiyle sağlıklı doğan bir sürü bebek var canını sıkma lütfen

inşallah bizde öyle düşünüyoruz benim akrabama hamileyken bebeğine sakat demişlerdi belden aşağısı yaratığa benziyo insanla alakası yok demişlerdi.oğlu şimdi 3 yaşında ve gayette sağlıklı.inşallah yaradanımdan tek dileğimiz yavrumuzu bize bağışlasın inşallah.ben bebeğimi 5 senedir bekliyorum 4.aşılamada oldu çünki

akmancım tatlım herşey gönlüne göre olsun hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah bebişini kucağına
kızlar herkese iyi tatiller bol bol dinlenin güzel anneler hepinizi öptümmmm ve yiyenlerimide tabi:))

Kızlar ne oldu herkes burda ama kimseden çıt yok.Yoksa bebişler mi uyuyor?Şiiişşşşşşşş:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

tutkuncum valla haklısın sohbet bir anda kesildi demekki bebişler uyudu :)))) kendine iyi bak şekercim öptümmmmm

haklısın canım benimki de uykuya daldı herhalde tık yok
uyusun da büyüsün paşam benim :ecrin_bebek:
iyi akşamlar kızlar
iyi hafta sonları hihoyyyta.s.

cnm iyi düşün üzülme.dua ederiz tabii.allahın izniyle güzel çıkar sonucların inşallah.

Bende öpüyorum canım
HUUUUUUUUUUUUUU kadınlar kulübü sakinleri iyi tatiller hepinizi öpüyoruz kızımla.a.s.a.s.

yaa kusuyorum ben cok acıktım ama midem bulanıyoooo.sana da iyi tatiller cnm öpücükler

Back
X