2009 Mayıs Anneleri

tutkuncum benim eşimde sen çok bakımsız oldun diyor benim saçalrım sarı röfle olduğu için şu an boyatamıyorum aslında serbest ama yinede ben huzursuz olurum.heralde ondan diyo bana allahtan kaş arada bir fön yaptırıyorum yoksa yüzüme bakmıcakhehehe:)))))

tülay kız senin saçlarının gürlüğü yeter beee hem doğğall halilyle daha güzel senin saçlarr boşver ne anlar kocişlerr, onlar önce kendilerine baksınlar he he hedelikafadulden

kızlar bu arada hepinizi allah kurtarsın bir avazda inşaalllaahhh doğuruveririsiniz melekleriniziii o kadar güzel bir şey ki evlat sahibi olmakkk allaah isteyen herkese nasip etsin.

Selam canım. D&R'da varmış evet...

Ohhhh ne hızlısın kız. Hemen boytamışsın ne güzel. bende mobilya siparişini verince hemen 2 duvarı beyaz kağıt tek duvarı ise mobilyaya uygun desenli bir kağıt kaplatacağım...[/QUOTE]

evet canım ya boyacıyı görünce yaptırayım dedim bende tek duvara yatağını koyacağım yere çizgi yada ekoseli sade bir kağıtla kaplatıcam

hEMEN BAKIYORUZ CANIM.
Ya mis gibi kokuyodur şimdi orası içim ferahladı valla.İyi ve akıllıca yapmışsın valla.

sağol canım iyi oldu valla hepimizin evleri mis gibi kokucak yakında bebekler eve girince bir başka oluyor ya

kızlar yarım saat sonra çıkıcam akşamada misafirim var yarın görüşürüz inşallah hepinize iyi akşamlarhihoyyyt

iyi akşamlar canım kolay gelsin

kızlar yarım saat sonra çıkıcam akşamada misafirim var yarın görüşürüz inşallah hepinize iyi akşamlarhihoyyyt
iyi akşamlar canım hoşça kal hihoyyyt
kızlar bu arada hepinizi allah kurtarsın bir avazda inşaalllaahhh doğuruveririsiniz melekleriniziii o kadar güzel bir şey ki evlat sahibi olmakkk allaah isteyen herkese nasip etsin.

sağol ya inşallah bizler de yaşarız o duyguyu :Saruboceq:

tutkuncum benim eşimde sen çok bakımsız oldun diyor benim saçalrım sarı röfle olduğu için şu an boyatamıyorum aslında serbest ama yinede ben huzursuz olurum.heralde ondan diyo bana allahtan kaş arada bir fön yaptırıyorum yoksa yüzüme bakmıcakhehehe:)))))
Kız ben hakettim ya aslında.Benimde saçlar sarı 1.5 aydır evde yatıyorum alışık değil adam çalışırken hep makyaj yok fön dalgalı falan öyle gördü şimdi evde eşofman yatak battaniye kaşlar çıktı banyomda seyrekleşti tabi korkudan sık sık giremiyorum kilo aldım hep yatan bi kadın düşünsene.Bide bugün yerleri falan sildi evi temizledi yoruldu bide ben hadi gezelim deyince çıldırdı söylemesede zaten şimdide markete gitti gelince ayaklarımı uzatıp oturucam diyor.Yani yoruldum ne diyon diyor.

tülayyyyyyyyyyy duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Eveeettttt Bebeğimin İlk Yılları kitabı geldi. Çok güzel kızlar ya. Bayıldım valla...

Nette gözüktüğünden daha da güzel...

Akşam fotolarını çekicem. Yarın eklerim. Ama mutlaka hepiniz almalısınız...

aytencimm güzel dileklerin için saoll inş.senin oğluşun gibi güzel bebişimiz olur yerimm ben onu:)))) mavişimi

Eveeettttt Bebeğimin İlk Yılları kitabı geldi. Çok güzel kızlar ya. Bayıldım valla...

Hadi hep güzel günler görsün inşallah.Güzel hatıralarla mutlu bir çocuk olsun:asigim::asigim:

güle güle kullan canım.iyi günlerde inşallah...hayırlı uğurlu olsun bebişimize:nazar:...

kızlar herkese iyi akşamlar bugün fazla giremedim birazdan çıkacağım öptüm hepinizi

iyi akşamlar bizde seni öpüyoruz.hihoyyyt

hep güzel şeyleri yazmak nasip etsin inşallah. güle güle kullan canım.

kızlar herkese iyi akşamlar bugün fazla giremedim birazdan çıkacağım öptüm hepinizi

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.

antalyanın güzel anneleri sizlerede iyi akşamlar. kendinize ve bebişlerinize dikkat edin.

hadi gözün aydın ben de eşime gösterdim mavisini alırız dedi izmir'den hihoyyyt hihoyyyt çok sevindim:)

kızlar bende çıkıyorum hepinize iyi akşamlar.hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.

İyi akşamlar canım. Bende öptüm seni ve bebişiniiii a.s.

hep güzel şeyleri yazmak nasip etsin inşallah. güle güle kullan canım.

antalyanın güzel anneleri sizlerede iyi akşamlar. kendinize ve bebişlerinize dikkat edin.

Amin canım hepimize inşallah a.s.

Back
X