2009 Mayıs Anneleri

Herkese günaydınlarrrr bacılar... Ay herkeste bir uyku hali :bbo:

Gece 1'de gitti misafiler. Yatmam 1,30 oldu. Sabahta 5,30'da kalkınca tabi şu anda resmen içim uyuyor. Birde güzel uyku havası var ki. Şakır şakır yağmur. Ohhhh evde olucaksın mis gibi uyuyacaksın :bbo: :bbo:

GECE 1,5 TA YATIP SABAH 5,5 TA MI KALKTIN PINAR.:oklava:ALLAH NE DİYİM. BEN 11 DE YATTIM. SABAHLARI DA 6,5 TA KALKARIM HEP. 7,5 SAAT UYDUM AMA SABAH KALKARKEN AĞLAYACAKTIM YİNE.

Günaydın tatlım,ayol senin durum benden betermiş ben en azından 5.5 saat falan uyumuşumdur

:nazar:

GECE 1,5 TA YATIP SABAH 5,5 TA MI KALKTIN PINAR.:oklava:ALLAH NE DİYİM. BEN 11 DE YATTIM. SABAHLARI DA 6,5 TA KALKARIM HEP. 7,5 SAAT UYDUM AMA SABAH KALKARKEN AĞLAYACAKTIM YİNE.

Ay sormayın valla. Yemek hazırla, ye, otur film izle derken 1 olmuş saat. Misafirler de 1'de gidince ortalık toparla derken 1,5 oldu. Sabah ofise gelince de normalde kafasını koyunca uyuyan bana bi haller oldu. Uykum var ama uyuyamadım. Dengem bozuldu heralde. Akşam olsa da valla hazır yemeğimde var. Yiyip hemen 8,5 dedim mi yatacağım :bbo:

kızlar gunaydın anlaşılan havanın puslu olması herkezı etkılemışşş artık izin zamanımız gelmiş anlaşılan ben zor gelıyorum işee belliki tüm çalısan arkadaslarda aynı allah yardımcımız olsun ne dıyelım bıraz daha sabırrrrrrrrr

Ay sormayın valla. Yemek hazırla, ye, otur film izle derken 1 olmuş saat. Misafirler de 1'de gidince ortalık toparla derken 1,5 oldu. Sabah ofise gelince de normalde kafasını koyunca uyuyan bana bi haller oldu. Uykum var ama uyuyamadım. Dengem bozuldu heralde. Akşam olsa da valla hazır yemeğimde var. Yiyip hemen 8,5 dedim mi yatacağım :bbo:

Çok iyi bilirim ben o uyuyamamayı bi kere uyanınca ölsem uykusuzluktan dalamam bi türlüüüüüüü:1hug:

kızlar günaydın.anlaşılan herkesin uykusu var benimde aynen öyle.ama benim uyku düzenime bir haller oldu saat 4 e kadar kesinlikle uyuyamıyorum ne yapsam fayda etmedi.sonrada kalk işe gel sersem gibiyim ya hafta sonu gelsede dinlensek hepimizde...

kızlar gunaydın anlaşılan havanın puslu olması herkezı etkılemışşş artık izin zamanımız gelmiş anlaşılan ben zor gelıyorum işee belliki tüm çalısan arkadaslarda aynı allah yardımcımız olsun ne dıyelım bıraz daha sabırrrrrrrrr

Günaydın canım. Haklsıın valla. Bu sabah daha iyi anladım. Eşim haklı çık biran önce demekle :a015:

Çok iyi bilirim ben o uyuyamamayı bi kere uyanınca ölsem uykusuzluktan dalamam bi türlüüüüüüü:1hug:

Ben öyle değilim bacım. Kafamı hangi saat nereye koysam uyurum. Ama bu sabah bi haller oldu. Şimdi tabi ofise herkes geldi. Uyuyacak halde değilim. Şimdi şöyle masaya koysam kafayı küt diye giderim valla a.s.

kızlar günaydın a.s.
maşallah sizlere geç saatlere kadar dayanabiliyorsunuz
ama bebişlere de uyku lazım :oklava:
ben hiç duramam, derler ya tatar onda yatar diye, dün tam 10da yattım naniknanik
sağ göğsümden yine biraz sıvı akmış
ay tutkuncum inşallah senin dediğin gibi olur da sütüm bol olur :CüvCüv:
benimki de sabahtan beri kıpır kıpır içte hıçkırıyormu ne hihoyyyt

kızlar günaydın.anlaşılan herkesin uykusu var benimde aynen öyle.ama benim uyku düzenime bir haller oldu saat 4 e kadar kesinlikle uyuyamıyorum ne yapsam fayda etmedi.sonrada kalk işe gel sersem gibiyim ya hafta sonu gelsede dinlensek hepimizde...

Tülay günaydın canım. Benim sorunum da uykum var ama uyuyacak vakit bulamıyorum kafamçokkarıştı

kızlar günaydın a.s.
maşallah sizlere geç saatlere kadar dayanabiliyorsunuz
ama bebişlere de uyku lazım :oklava:
ben hiç duramam, derler ya tatar onda yatar diye, dün tam 10da yattım naniknanik
sağ göğsümden yine biraz sıvı akmış
ay tutkuncum inşallah senin dediğin gibi olur da sütüm bol olur :CüvCüv:
benimki de sabahtan beri kıpır kıpır içte hıçkırıyormu ne hihoyyyt

Bacım günaydın. Beni de bıraksan saat 9'da koltukta uyurum ama gelen giden olunca mecbur oturuyorum valla :1no2:

pınarcım güldüm valla sabah sabah.senin misafirlerde geç kallkmışlar.hafta içi gelen misafirler erken gitmeli bence eğer her iki kişide çalışıyorsa.

Tülay günaydın canım. Benim sorunum da uykum var ama uyuyacak vakit bulamıyorum kafamçokkarıştı

Bacım günaydın. Beni de bıraksan saat 9'da koltukta uyurum ama gelen giden olunca mecbur oturuyorum valla :1no2:

canım haklısın tabi ki misafir olunca olmuyor, benim eşimin tarafı da pek sever gelip gitmeyi ama ben çalıştığım için fazla gelmiyorlar süprizzzzz

günaydın kızlar. bugün yeniden bir hastane ve doktor denemem var. umarım bu doktor pislik yapmaz da memnun kalırım.
size bişey soracam bu arada kızlar. ÇINAR ismi kulağa nasıl geliyor? dün sanırım ocak annelerinde gördüm. çok hoşuma gitti ama insanlar yadırgar mı acaba? pek duyulmuş bir isim değil ne de olsa? fikriniz benim için önemli. aileme söylemeden bir de size ddanışmak istedim??:uhm:

pınarcım güldüm valla sabah sabah.senin misafirlerde geç kallkmışlar.hafta içi gelen misafirler erken gitmeli bence eğer her iki kişide çalışıyorsa.

Vakitte nasıl geçiyor gırgır şamata farketmiyoruz valla canım ya delikafadulden

canım haklısın tabi ki misafir olunca olmuyor, benim eşimin tarafı da pek sever gelip gitmeyi ama ben çalıştığım için fazla gelmiyorlar süprizzzzz

Bizimde akrabalardan kimsenin geldiği yok. Hepsi arkadaşlarımız canım...

günaydın kızlar. bugün yeniden bir hastane ve doktor denemem var. umarım bu doktor pislik yapmaz da memnun kalırım.
size bişey soracam bu arada kızlar. ÇINAR ismi kulağa nasıl geliyor? dün sanırım ocak annelerinde gördüm. çok hoşuma gitti ama insanlar yadırgar mı acaba? pek duyulmuş bir isim değil ne de olsa? fikriniz benim için önemli. aileme söylemeden bir de size ddanışmak istedim??:uhm:

Canım günaydın. Hadi inşallah bu sefer iyi bi doktordur. Benim küçük patronumun adı Çınar. Çok da severim valla...

günaydın güzel anne adayları
nasılsınız bakalım
çok şükür kavuştum sizlere
3 haftadır pc bozuktu
nete giremiyordum valla
idareten bir pc bulduk sonunda
neler oldu bakalım ben yokken
herşey yolundadır umarım
hepinizi öpüyorum

kızlar duymuşsunuzdur Pınar Altuğ doğum yaprı salı günü
ay çok sevindim, herkes yavaş yavaş doğuruyor
darısı başımıza inşallah

evet alsucum 47 cm 2,900 bir kız bebek...darısı b,izim başımıza inşallah.... ben artık zaman geçsin istiyorum ya...

kızlar merhaba dün ilk defa eşimle bebeğimiz doğunca ona kimin bakacagıyla ılgılı konustuk ben 5aylık olduktan sonra işe geri dönmeyı planlıyorum aılelerımızde baska sehırde yasıyolar ben bebegı 1 yasına kadar görümcem annem kızkardesımden yardım alarak evde buyutme taraftarıyım eşimde kımsenın düzenını bozmayalım böle bıseyı ben kabul edemem diyo ee yuvalarda 600 700 cıvarı para ıstıyolarmıs yanı benım maaşımın yarısı kadar:( ee ben ortada ev iş bebek derken yıprandıgımla kalıcam

eşimde bırak işi evde bebege sen bakarsın ozaman dıyo ama evde olursam depresyona gırerım dıye düşünüyorum çalısırken kafam dagılıyor kaç senede calısmaya alısmıs bırı olarak ev bebek agır gelır dıye düşünüyorum morelım cok bozuk o yuzden maglum pıyasada cok bozuk işi bıraksam nasıl yenıden baslıcam offf off baya kotuyum bugun:(

benim eşimde tutturdu mirza olsun diye.çok seviyormuşmuş da. bende hiç sevmiyorum. çocuğu mirza diye sevemiyorum bile.sizce nasıl bir isim.kulağa nasıl geliyor.
bende berke mirza olsun diyorum. ikimizin dediği olsun diye. bakalım inşallah koydurabilirim.

canımya berke daha güzel değilmi ama...benim eşimde bengü olsun istiyor ama ben istemiyorum başka isim bul dedim bakalım ne bulacak:))

benim eşimde tutturdu mirza olsun diye.çok seviyormuşmuş da. bende hiç sevmiyorum. çocuğu mirza diye sevemiyorum bile.sizce nasıl bir isim.kulağa nasıl geliyor.
bende berke mirza olsun diyorum. ikimizin dediği olsun diye. bakalım inşallah koydurabilirim.

canım yanlış anlama mirzaya göre berke mirza kulağa daha hoş geliyor daha iyi bence kaydirigubbakcemile5

Back
X