2009 Mayıs Anneleri

Ohh ne güzel canım. Zaten bebekler kaç kere giyiyorlar ki eskisin? Giyemeden büyüyorlar. Bizde illa vereceğiz birilerine...

Bu arada şeker için doktorum aradı. Sonuçlar çok iyi çıkmış. Şeker 102'ymiş. Kan sayımı da normalmiş. Kiloya dikkat ediyoruz ama dedi. Neyse iyi bi haber aldım sonunda a.s

oh oh sevindim gözünaydın. hemde benimkiyle aynı çıkmış. benimkide 102 çıkmıştı kıs pınar..hihoyyyt

evet kızlar süt gibi bir şey ama o kadar beyaz değil
sabah kalkıyorum inşallah bugün akmamıştır diyorum ama baş parmak büyüklüğünde ya da biraz daha büyük yer sepsert sıvıyla kurumuş oluyor :1no2:
en korktuğum şey doğumu tetikliyor olması (öyle duydum kızlar)
hani kendi kendine aksa neyse :sm_confused:

bende eğer sıkarsan doğumu tetiklediğini okumuştum cannım. hiç dokunma bence ama yinede sen bi druna sor.

pınarcım çok sevindim sonuçlara... inşallah bana da yapılacak yani doktorum bi şey söylemedi ama yarın randevum var arasam mı acaba? aç mı gitmeliyim ki?

alsu öyle kötü şeyler getirme aklına doktoruna danıştınmı canım o ne diyor

bengicim özeline yazdım

bozon aynı dert bendede var canım çok kilo aldım bakalım ne olcak

bengicim ben kuveti netten aldım 18 ytl ydi üstelik filesi hediye markası flipper dı gelince çok beğendim ben daha küçük bir şey bekliyordum baya büyük ve plastiğide kaliteli ayrıca file kaliteli tutacakları sağlam tek başımıza bile yıkayabiliriz böylece

Valla fiyat süper. Ben dün mothercare'den alıcaktım. İçinde yıkama süngeri, kesesi falan vardı. Set olarak. Bide onlar da file yok. Bebek şeklinde bir sünger var. Ona yatırıp yıkıyormuşsun. 96.-TL dediler.Ama filesiz pek kolay yıkanır gibi gelmedi almadım o yüzden...

Günaydın mayıs anişleri ve bebişleri herkezin yi olması güsel oluşumla bizde süperiz randevumuza 1 hafta kaldı bakalım doğum iznini felan konuşucam doktorla acaba bu haftamı gitsem diyorum ikilemde kaldım özledim oğluşumu ama sabredicem çünkü 28 haftada kan uyuşmazlığı testi yapacaklar ilki gayet iyi çıkmıştı birde 28 hafdada yapıcaz dedi doktorumuz
yatan annilerimize allah sabır versin 1 hafta yattım mafolmuştum feci bir şey

Hoşgeldin canım... Oh bir hafta kalmış ne güzel. benim daha 3 haftam var...

evet kızlar süt gibi bir şey ama o kadar beyaz değil
sabah kalkıyorum inşallah bugün akmamıştır diyorum ama baş parmak büyüklüğünde ya da biraz daha büyük yer sepsert sıvıyla kurumuş oluyor :1no2:
en korktuğum şey doğumu tetikliyor olması (öyle duydum kızlar)
hani kendi kendine aksa neyse :sm_confused:

Canım seninki kendi akıyormuş. Doğumu tetikleyen durumlar bildiğim kadarıyla sen göğsünü sıkarsan oluyor. Üzme kendini. Bişey olmaz merak etme...

pınar çok sevindim test sonucuna gözün aydın canım darısı başıma

kızlar havuzlu hanı bilen yokmu

Sağolasın canım... İnşallah seninkide iyi çıkar a.s.

pınarcım şeker testinin iyi çıkmasına sevindim. böyle sorunsuz devam eder inşallah. benim dr da kiloya dikkat et dedi ama ne mümkün evde öyle bi eşim varki herşeyi alıyor ve bende dayanamıyorum yiyorum walladelikafadulden

Sağol bitanem. Ay bende ne görsem canım istiyor valla. Eşimde dayanamıyor. Yürüyüşte yapamıyoruz. Ne olacak halim bilmiyorum delikafadulden

oh oh sevindim gözünaydın. hemde benimkiyle aynı çıkmış. benimkide 102 çıkmıştı kıs pınar..hihoyyyt

Sağol canım. Evetaynı çıkmış ne güzel herkesin böyle sorunsuz çıkar inşallah sonuçları a.s.

pınarcım çok sevindim sonuçlara... inşallah bana da yapılacak yani doktorum bi şey söylemedi ama yarın randevum var arasam mı acaba? aç mı gitmeliyim ki?

Sağolasın canım. Valla bana özellikle aç gel dedi. Bazı arkadaşlar da farketmez demişler. Sen yine de bir danış canım a.s.

alsu öyle kötü şeyler getirme aklına doktoruna danıştınmı canım o ne diyor

bengicim özeline yazdım

bozon aynı dert bendede var canım çok kilo aldım bakalım ne olcak
canım çok teşekkür ederim hemen bakacağım o siteye
Valla fiyat süper. Ben dün mothercare'den alıcaktım. İçinde yıkama süngeri, kesesi falan vardı. Set olarak. Bide onlar da file yok. Bebek şeklinde bir sünger var. Ona yatırıp yıkıyormuşsun. 96.-TL dediler.Ama filesiz pek kolay yıkanır gibi gelmedi almadım o yüzden...

Hoşgeldin canım... Oh bir hafta kalmış ne güzel. benim daha 3 haftam var...

Canım seninki kendi akıyormuş. Doğumu tetikleyen durumlar bildiğim kadarıyla sen göğsünü sıkarsan oluyor. Üzme kendini. Bişey olmaz merak etme...

Sağolasın canım... İnşallah seninkide iyi çıkar a.s.

Sağol bitanem. Ay bende ne görsem canım istiyor valla. Eşimde dayanamıyor. Yürüyüşte yapamıyoruz. Ne olacak halim bilmiyorum delikafadulden

Sağol canım. Evetaynı çıkmış ne güzel herkesin böyle sorunsuz çıkar inşallah sonuçları a.s.

o yıkama süngerinden ben de gördüm ama çok mantıklı gelmedi bana...
bu arada bebişimi çok merak ediyorum benimki bir hafta geriden geliyordu inşallah toparlamıştır kendini inşallah yarın iyi habverlerle gelirim kızlar ya . yarın öğlen 1' de randevum. dua edin de gelişim geriliği falan çıkmasın ya

kızlar şeker testi 50 lilik yapılacaksa tok farketmiyor ama 100 lük yapılacakasa aç olması gerekiyor nette araştırdım öle yazıyor ben şimdi cuma gidicem ama doktor bana herhangi bir şey söylemedi ne yapsam acabaa

aRKADAŞLAR ZATEN DOKTORUNUZ DERDİ SİZE AÇ GELİN DİYE AÇ OLMANIZ GEREKLİYSE. BENCE SİZ ARAMAYIN.SİZ BİLİRSİNİZ YİNEDE AMA SONUÇTA ONLAR BİZDEN DAHA BİLİYORLAR. BENİMKİDE 50 LİKTİ MESELA BEN HİÇ SORMADAN GİTTİM.DOKTORUMDA AÇ GEL FİLAN DEMEMİŞTİ.BEN ŞEKER TESTİ YAPACAĞINI BİLE BİLMİYORDUM.GİTTİĞİMDE TOK KARNA YAPTI.

bengicim öyle şeyler düşünme hem bu ultrason ölçümleri yaklaşık bir değer yani bir hafta geri gibi görünmesi gelişme geriliği anlamına gelmez öyle bir teşhis için baya bir hafta geri ölçülüyor olması gerekir

bengicim öyle şeyler düşünme hem bu ultrason ölçümleri yaklaşık bir değer yani bir hafta geri gibi görünmesi gelişme geriliği anlamına gelmez öyle bir teşhis için baya bir hafta geri ölçülüyor olması gerekir

canım ya düşünmemeye çalışıyorum kötü şeyler ama zaman zaman aklıma gelince korkuyorum bakıcaz yarın artık

canım çok teşekkür ederim hemen bakacağım o siteye

o yıkama süngerinden ben de gördüm ama çok mantıklı gelmedi bana...
bu arada bebişimi çok merak ediyorum benimki bir hafta geriden geliyordu inşallah toparlamıştır kendini inşallah yarın iyi habverlerle gelirim kızlar ya . yarın öğlen 1' de randevum. dua edin de gelişim geriliği falan çıkmasın ya

Evet canım banada pek mantıklı gelmedi sünger. En güzeli fileli bence.

Ay saçmalama ne geriliği. Her bebeğin 15 güne kadar geriden yada ileriden gitme olasılığı varmış. Bu birşeyi değiştirmez dedi doktorum. Benimki de 1 hafta hatta 10 gün ileride gözüküyor. İleri zeka mı olacak yani? Kızlar gözünüzü seveyim getirmeyin aklınıza böyle şeyleri. Boşuna stres yapmayın kendinize :oklava: a.s.

kızlar şeker testi 50 lilik yapılacaksa tok farketmiyor ama 100 lük yapılacakasa aç olması gerekiyor nette araştırdım öle yazıyor ben şimdi cuma gidicem ama doktor bana herhangi bir şey söylemedi ne yapsam acabaa

aRKADAŞLAR ZATEN DOKTORUNUZ DERDİ SİZE AÇ GELİN DİYE AÇ OLMANIZ GEREKLİYSE. BENCE SİZ ARAMAYIN.SİZ BİLİRSİNİZ YİNEDE AMA SONUÇTA ONLAR BİZDEN DAHA BİLİYORLAR. BENİMKİDE 50 LİKTİ MESELA BEN HİÇ SORMADAN GİTTİM.DOKTORUMDA AÇ GEL FİLAN DEMEMİŞTİ.BEN ŞEKER TESTİ YAPACAĞINI BİLE BİLMİYORDUM.GİTTİĞİMDE TOK KARNA YAPTI.

Evet sanırım 100 gr olduğu için aç dedi bana doktorum. 50 gr'lık olanlar da farketmemiş çünkü...

Kızımın cicilerini eklicem şimdi a.s.

yükleme için gitmeden aç doktoruna telefonla sor ben tok gıtmıstım olmaz dedıler aksam 10dan sonra yemeyı bırak sabah 9da gel demişlerdi boşuna ıkı gun ugrasma bı ara sor yınedesengözlerimebaksanab

Evet canım banada pek mantıklı gelmedi sünger. En güzeli fileli bence.

Ay saçmalama ne geriliği. Her bebeğin 15 güne kadar geriden yada ileriden gitme olasılığı varmış. Bu birşeyi değiştirmez dedi doktorum. Benimki de 1 hafta hatta 10 gün ileride gözüküyor. İleri zeka mı olacak yani? Kızlar gözünüzü seveyim getirmeyin aklınıza böyle şeyleri. Boşuna stres yapmayın kendinize :oklava: a.s.

Evet sanırım 100 gr olduğu için aç dedi bana doktorum. 50 gr'lık olanlar da farketmemiş çünkü...

Kızımın cicilerini eklicem şimdi a.s.

canım evham yapmamaya çalışıyorum ama aklıma geliyor işte arada sonra kocaman birkaç tekme yiyorum ufaklıktan diyorum bu kadar güçlü vurduğuna göre büyümüştür herhalde :Saruboceq: :Saruboceq:

bana doktorum aç yaptırmıştı, laboratuardan da açmısın diye tekrar sormuşlardı 1 saat sürüyor bence aç gitmende pek sakınca yok çok zorlanmıyorsun sonuçta.

alsucum benimde bazen göğsüm acıyor ama çok nadiren oluyor hatta sızlama gibi bir şey

nasıl bir sıvı canım ya göğsünden mi geliyor

Benden sıvı gelmiyor ama acayip kaşınıyor ona ne çözüm bulcam bilmiyorum bepantene de kar etmedi kafamçokkarıştı

pınarcım hadi gözünaydın sevindim sonuçlarına.bu arada dün arkadaşım nişanı vardı.iş arkadaşı hamile aramızda 1 ay var ben öndeyim.ama kız hamile gibi değil çok şaşırdik herkez hamilemi eminmisiniz dedi. dümdüz karın. hiç bişey yok sadece yüz kilo almış:)) ama bide öyle zıplaya zıplaya oynadı ki şaşırdım kaldım.sanki bebek taşımıyormuşcasına

Ay büyüme değilde bende hiç hamile değimişim gibi koşuruyorum merdivenleri koşa koşa iniyorum herkes kızıyor bana :roflol: napıyım şurda 1 haftaya kadar hiç hamile gibi hissetmiyordum kendimi.

pınar çok sevindim test sonucuna gözün aydın canım darısı başıma

kızlar havuzlu hanı bilen yokmu

Canım bende çok sordum ama artık gidicem mahmutpaşaya yokuştan aşağıya inerken herkese sorcam bakalım illa birisi tarif eder bu haftasonu gitceksen karşılaşabiliriz ben bu cumartesi gidicem kaydirigubbakcemile5

Canım sen yinede sor banada sölememişti ben tekrar arayıp sordum aç gel dedi.:uhm:

pınarcım çok sevindim gözün aydın darısı bizlerin başına:)))

tülaycım bende merdivenlerden inip çıkarken çok hızlı hareket ediyorum hala:))

Back
X