2009 Mayıs Anneleri

Canım arkadaşlarım nasılsınız anladığım kadarı ile hepiniz iyisiniz.Şeker tahlilleri de iyi çıkmış çok sevindim benim yarın sabah 75 mg yapılacak şimdi saat 8 den bişey yiyip içmiyorum perhizdeyim sonuç iyi çıksa bari.Bu arada okuyabildiğim kadarı ile rahatsızlıklarınız azlmış çok sevindim.Hepinizi ve bebişleri öpüyorum.

Canım arkadaşlarım nasılsınız anladığım kadarı ile hepiniz iyisiniz.Şeker tahlilleri de iyi çıkmış çok sevindim benim yarın sabah 75 mg yapılacak şimdi saat 8 den bişey yiyip içmiyorum perhizdeyim sonuç iyi çıksa bari.Bu arada okuyabildiğim kadarı ile rahatsızlıklarınız azlmış çok sevindim.Hepinizi ve bebişleri öpüyorum.

hadi canim inşaAllah güzel haberlerle gelirsin ;) Allah yardimcin olsun..

"canim cok gecmis olsun..merak etme bebegin hareketlerini hissetmek en büyük teselli ve yolunda gttiginin işaretidir..inşaAllah mantardanda biran önce kurtulrsun.."

Haklisin canim, tek tesellim bu zaten. Birde son tahlillerimde mantardan kurtuldugumu ögrendim. Her ne kadar her an baslayacak diye tetikte olsamda...

iyi akşamlar herkese. öncelikle hasta arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Benim 2 gündür bebeğim hareket ederken alt tarafıma doğru bir sancı oluyor sanki. yani bebek orada hareket ediyor gibi. Daha 25. haftamdayım heralde doğum belirtisi olamaz. bir de belime doğru yani biraz arka tarafta hissediyorum hareketleri. İnşallah bir sorun yoktur. Böyle dir durumla karşılaşan var mı aranızda?

Ayni sorunu 2 haftadan beridir bende zaman yasiyorum Arkadasim. Bir baski oluyor ve panikliyordum gecen hafta. Hemen tuvalete kosuyordum. Doktora sordum, korkulacak bir durum olmadigini söyledi. Yatip dinlenmek iyi geliyor, tavsiye ederim.

günaydın kızlar... nasılsınız?
eşim işte yalnız basıma kahvaltı edeceğim birazdan.çamasır koydum önce yıknasın.diğerlerini astım.derken saat 11 olmus valla..öğleden sonra belki annemler kardeşlerimle cıkarız dısarı biraz.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr bizde kalktık oğluşlarla bütün gece çişe gidiyorum kızlar sersem gibiyim yaa

herkese iyi pazarlar :) mayıs anneleri ve bebekleri iyi mi ? :) biz de dışarıdaydık eşimle bi şeyler yedik dolaştık pazara gittik eve geldik o işe gitti ben de çok yoruldum ama önce sizlere bir bakayım dedim burada hava rüzgarlı hafif de yağmur var çok güzel bir gün

kızlar ben 27 haftalık hamıleyım ama daha hıc catlagım olmadı karnımda acaba hıc catlamadan doğuran olurmukı

oh ne güzel vallahi... olur tabi benim tanıdığım var hiç çatlağı olmadan doğum yapan ne yazık ki benim şimdiden bir sürü var :(

gunaydın gusel annişler....
iyi pazarlar hepinize....nasılsınız bakalım bebişlerimiz nasıl?biz miskinlik yaptık babamızla hep beraber..kahvaltı ortalık derken saat bu saat oluwermiş...pazar işleri işte,ütü süpürge falan var sırada...bı gozum kulaım sızde bacılar...oglusla bı yandan takıpteyızz...opuyoruz hepınızı...

tünaydın kızlar okudum şöyle bi baya iş yapanınız var valla ben hiç biş yapamıyorum sadece yavaş yavaş yemek yapıyorum o kadar yoksa aşırı sancı ağrı ve lekelenmem oluyo yatıyorum oturuyorum genelde böbrek agrımda geçmedi ilaç içtim artık parol o azalttı birazda öyle uyudum

tünaydın kızlar okudum şöyle bi baya iş yapanınız var valla ben hiç biş yapamıyorum sadece yavaş yavaş yemek yapıyorum o kadar yoksa aşırı sancı ağrı ve lekelenmem oluyo yatıyorum oturuyorum genelde böbrek agrımda geçmedi ilaç içtim artık parol o azalttı birazda öyle uyudum

boşver canım sen yapma yaa dinlen bol bol bebişimizden kıymetli mi :)

yapma zaten canım...yaparsan kızarım:oklava:yat dınlen bol bol ...bı yemek ona sukur demı ama.bende sole bı dolandım bıraz gecmişte...uzerımızdekı kara bulutlar hala dagılmadı...ama bız mayıs annelerııı gucluyuz.. atlatırız ..sag saglım alırız bebişlerimizi Allahın IZNIYLE KUCAKLARA...

YENI ANNE canım BURCUCUM ii olmana inan cok sevındım canım ya...olsun yat dınlen yatarak gecsede bı kac ay olsun oglusumuz ıı olsunda...warsın yatırsın annesını...ilaçlardan dır tatlım o unutkanlıın..canım benım...ne dıcemı bılmıorum..nerden cıktı bu ıltıhap nasıl oldu hala anlayamadım dogrusu..elımden geldıınce senı takıp etmeye calısıorum..marmarıs yakın olsa sole bodrum gıbı falan atlar gelırdım yanına..ıısın ya buna sukur..annişkonda yanında...kendıne cok ıı bak kardeşşşa.s.:nazar::nazar:

MUTAHHARA canım sende dıkkat et kendıne..yatın kızlar boswerın dınlenın bol bol...bebişler ii olsunda...ii bakın kendınıze...:nazar:
DIRIMKIZI sanada cok gecmiş olsun ...:nazar:

kızlarrrr şimdi eksiklerin listesini çıkardık
kayınvalidemde vardı nevresimlerini ve yorganlarını alayım dedi
birde mobilya için kapora vereyim dedim .....

merhaba kizlar a.s.

bugun gene doktora gittim..herşey ayni :( iltihap hala var..antibiotik içmeye devam..suyum idare edicek kadar..yatmaya devam..işin kötü tarfi geçen haftadan bu haftaya bebişim hiç kilo almamiş :(( ona moralim cok bozuldu..doktor cok normal dedi..bu hftalarda iniş cikişlar yaniltici olabilir dedi..haftaya gene gidicem :( sanirim artik doguma kadar böyle gidicem..napalim bebişler iyi olsun yeter ;)

arkadaslar benimde dünden beridir sağ kasıgım ve böbregimin oldugu yer agrı yapıyor özelllikle hareket ederken ayaga kalıp yatarken sizdede oluyomu geçmezse doktora gidicem

günaydınlarrrrrr kimseler yokkk benn taburcu oldum kızlar tirodimde sorun var ilaca başladık herhaftada gidip kontrol edilcek ne durumda diye ...haftaya hem ona gidecem hem şeker şüklemem olacak........

Merhaba kızlar,size haberlerim var yine,öncelikle çok çok şükür gelen bebeğin suyu değilmiş,su gelmesinden şüphelenen arkadaslar için testleri adları ile birlikte yazıyorum önce turnusol kağıtlı ped ile baktı doktor,onda turnusol kağıdı sonradan sarıya dönüştü buda idrar ile temes etmesi demekmiş,testin adı ALTEST,ama doktor garanti olsun diye bi test daha istedi onun adıda AMNİSURE,o testtede doktor yine muayeneye alıyor ve vajinal yoldan kendisi testi yapıyor,test 5 dk da kesin sonuç veriyor,oda negatif çıktı çok şükür

Şimdi kullandığım ilaçlar nidilat,enfexia,ve adını hatırlayamadığım şırıngalı bi vajinal krem,doktor ilaçları kullanmaya başladığımdan itibaren bebeğin hareketlerini çok yakından takip etmemi istemişti zaten ilaç özelliklede düşük önleyici nidilatın zararlı etkisine karşı,bebeğin hareketlerini takip ediyorum bende,inşallah ilaçlar etki ederde şu enfeksiyonlardan kurtuluruz oğluşumda bende,ilaçların zararı olur diye çok korkuyorum,

İlacın etkisindenmidir bilemiyorum aşırı unutkanlık başladı, 2 dk önce ilacı alıp almadığımı bile hatırlayamaz oldum annemler eşim hep ilaçlarımı takip ediyor bu yüzden,Allah razı olsun sürekli saat kurup ilaçları veriyolar,enfeksiyon ilaçları ile birlikte bi poset ilaç alıyorum,sabah ve aksam kan ilacı,sabah vitamin ve sabah aksam antibiyotik,basta 4 saatte bir sonra 6 saatte bir olmak üzere günde yaklasık 4 kez nidilat,gece yatmadan önce vajinal krem...bi çuval oldular,bol bol su içiyorum antibiyotikleri atmak için

Doktor ultrasonla yakın takibe aldı zaten sadece bu hafta 5 sefer ultrasona aldılar,sürekli bebeğin suyunda azalma varmı kontrol ediyorlar

Dün tetanos aşısının 2. dozunuda vuruldum,sonra bi kat aşağıya ultrasona girmek için indik,o sırada tansiyon yerlere düşmüş benim şükür eşim yanımdaydı hemen yatırdılar sandalyelerin üstüne hem baş dönmesi hem göz kararması derken dizlerimin bağı çözüldü sanki,neyse tekerlekli sandalyeyle götürdüler yine üst kata,pat diye geçti sonra anlayamadım demekki o sandalyeye oturmam gerekiyomuş:roflol:

Neyse eve geldik sonra bi uyumusum 3 saat sonra falan anca dinlenmişim,sanırım ilaçlar ağır geliyo bünyeme,neyse inş. 5 gün sonra tamamen biter bu ilaç macerası,
Doktor hep yatıcan dedi yine kalkmak yasak,bi wc ye o kadar

Kızlar her gece hem bebişim hemde kendim ve sizin bebişleriniz için dua ediyorum,inş. bu zamanlarıda atlatıp alıcaz bebişleri kucağımıza Allahın izniyle,Ben dünden beri daha rahatladım su olayı negatif olunca,ama doktor bide şöyle dedi,belki sadece o zaman su gelmiştir sonra kesilmişte olabilir dedi,inş. bi daha olmaz,

Şeker testimide yaptırdık açlık 79 tokluk 141 çıktı doktor tam sınırda yüksek sayılır dedi haftaya 100 lük yapılacakmış,inş. onda problem çıkmaz bide şeker çıkarsa tam olcak zaten Allah korusun

Off çok yazmışım ben kaptırdım kendimi galiba:CüvCüv:
Öpüyorum hepinizi ve tontişleriniziii

:nazar:

Kızlar hepinizi çok geçmiş olsun çok çok dikkat edin kendinize dualarım hep sizinle.Allahım en kısa zamanda şifa versin :Saruboceq:

Kızlar ben geldim.Nasılsınız ben iyiyim şimdi gönderdim görümcemleri.OOOOOOHHHHHHHH.
Bende kum döküyorum devamlı su içiyorum bu sebeple WC ve ben kanki olduk.Bu arada daha öncede söyledim WC de sıcak su kullanın ve ıspanak gibi kum ihtiva eden yiyecekleri daha az tüketin.Cerencim aman dikkat et Alsucum sende, bu dönemde çabuk iltihap yapar idrar yollarımız.Yeni Anne iyi olmana sevindim.
Dırımcım sana da sevindim dr da içine sinmiş geçmiş olsun.
Mutaharracım bazen bebekler bazı haftalar daha az gelişir bazende hızlı ilerler inşallah iyi olur.Moralini bozma.
Bende dünden beri inanılmaz yoruldum doğru dürüst oturamadım.Görümcemin oğlu sinirlerimi bozdu artık sabrım bitmişti.Yemek takımım bozuldu ve sandalyem kırıldı ve bilgisayarı zor kurtardım.Allahım mana vermek istemiyorum ama çocuk değil canavar.Kardeşi 1 yaşında kafasını koparacaktı bebeğin zor aldık elinden kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Gözünaydın canım bizdede var bitane görümcemin oğlu allahım yaka silkiyorum bu kadar yaramaz bi çocuk olamaz anneside müdahale etmiyo ya ona daha çok delleniyorum.Gerçi kınamamak lazımmış amannnnn allah başımıza vermesin kötükedihüso

iyi akşamlar herkese. öncelikle hasta arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Benim 2 gündür bebeğim hareket ederken alt tarafıma doğru bir sancı oluyor sanki. yani bebek orada hareket ediyor gibi. Daha 25. haftamdayım heralde doğum belirtisi olamaz. bir de belime doğru yani biraz arka tarafta hissediyorum hareketleri. İnşallah bir sorun yoktur. Böyle dir durumla karşılaşan var mı aranızda?

Bendede var canım mutahharanın dediği gibi sanırım ayakları orda ondan öle hissediyoruz:emir_bebek:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr bizde kalktık oğluşlarla bütün gece çişe gidiyorum kızlar sersem gibiyim yaa

Ben gece en az 6 kere kalkıyorum uykum çok bölünüyor sorma aynı dert bendede var Birsencim:bbo:

herkese iyi pazarlar :) mayıs anneleri ve bebekleri iyi mi ? :) biz de dışarıdaydık eşimle bi şeyler yedik dolaştık pazara gittik eve geldik o işe gitti ben de çok yoruldum ama önce sizlere bir bakayım dedim burada hava rüzgarlı hafif de yağmur var çok güzel bir gün

Canım burda acayip soğuk lodos var ve karla karışık yağmur yağıyor :1shok:

gunaydın gusel annişler....
iyi pazarlar hepinize....nasılsınız bakalım bebişlerimiz nasıl?biz miskinlik yaptık babamızla hep beraber..kahvaltı ortalık derken saat bu saat oluwermiş...pazar işleri işte,ütü süpürge falan var sırada...bı gozum kulaım sızde bacılar...oglusla bı yandan takıpteyızz...opuyoruz hepınızı...

Of işler hiç bitmiyoki allahtan kocam çok yardım ediyo çoğunu o yaptı bende mutfaktaydım acayip yoruldum mirmirmirmir

Dün alışveriş yaptım kızlar;

Tüm eksiklerimizi bitirdik çok şükür bir tek bebek arabamız kaldı.Biberon streriliztörüne kadar tamam. :teytey: Araba için fuarı bekliycez.
Bebek şekeri malzemelerimi,kapı süsümü,sepetimi aldım Eminönünden.Pijama çamaşır işide tamam.Havuzluhanı önermiştiniz hakkaten acayip uygun ve çok kaliteli şeyler var.Keşke önceden öğrenmiş olsaydım diyorum zaten ben çoğu şeyini almıştım çok bişey kalmamıştı.Haftaya cumartesi odamızda geliyo 1 ay havalanıcak artık 8.ay gelmiş olcak ozamanda yerleştirmeye başlarım artık yıkayıp.Ay heyecan bastı acayip :CüvCüv:
Öle böyle zaman akıp gidiyo bir bakmışız gğn sayıyoruz allah sağlıklı sıhhatli o günlere varmamızı nasip etsin.Bu arada geçmişi okudum bi günde amma çok yazmışsınız.Bebek şekerimi bitirince resmini koyarım.Hepinizi öpüyorum Şeniz

kızlar ben geldim.Bu sabah 75 gr lık şeker tahlilim vardı sabah 8 de gittim kan aldılar yarım saat sonra şekerli 3 bardak su verdiler sonra tekrar kan idrar aldılar damar yolu açtılar kan bozulmuş tekrar aldılar derken benim bebiş açlığa tepki verdi ve kustum şimdi
3 günlük yine diyet ve tahlil yapılacak eve geldim tansiyonum berbat tı biraz ekmek peynir yedim ama hala berbatım.2. denemem nasıl olacak sinir oldum.kafamçokkarıştı
Dırımcım sağlığın iyi sanırım hatta bu hızla mobilyalar falan iyi sevindim
Benisec cim benim de lekelenmeler devam ediyor hep yatıyorum bende az az kalkıyorum
Fulya Bengi Siribron sizzde iyisiniz sanırım.
Aysun bende de çatlak yok ama zaten çatlaklar son aylarda genelde çıkıyor.
Pınar bugün geziyor galiba.

kızlar ben geldim.Bu sabah 75 gr lık şeker tahlilim vardı sabah 8 de gittim kan aldılar yarım saat sonra şekerli 3 bardak su verdiler sonra tekrar kan idrar aldılar damar yolu açtılar kan bozulmuş tekrar aldılar derken benim bebiş açlığa tepki verdi ve kustum şimdi
3 günlük yine diyet ve tahlil yapılacak eve geldim tansiyonum berbat tı biraz ekmek peynir yedim ama hala berbatım.2. denemem nasıl olacak sinir oldum.kafamçokkarıştı
Dırımcım sağlığın iyi sanırım hatta bu hızla mobilyalar falan iyi sevindim
Benisec cim benim de lekelenmeler devam ediyor hep yatıyorum bende az az kalkıyorum
Fulya Bengi Siribron sizzde iyisiniz sanırım.
Aysun bende de çatlak yok ama zaten çatlaklar son aylarda genelde çıkıyor.
Pınar bugün geziyor galiba.

Kan nasıl bozuluyormuş cnm ya anlamadım valla o kadar uğraştırmışlar seni nerde yaptırdın yüklemeni

Sibikocum doğru söylüyorsun bu arada hayırlı olsun tüm ihtiyaçları almışsın.Ay ne güzeldir şimdi onlar.

Saolasın tutkuncum darısı başınıza valla sorma bakıp bakıp duruyorum :emir_bebek:

Back
X