-2009 Mayis Annelerininin Portreleri-

evet cnm esenle çok benziyor hikayemiz,Allah razı olsun güzel dileklerin için...Eşime aşık olduğum kesin,onsuz bi hayat düşünemiyorum,Rabbim yaşatmasın,,
Ve mutlu son...Keyifle okudum canim ve dilerim bir ömür boyu ayirmaz Allah sizi...

Tamam Tuba'cigim, Dorugu uyuttum, zamanim var su anda. Az sonra yazmaya baslayacagim.zemuszemus
Amin cnm çok sağol...

cnm sendende böyle bi hikaye çıkardı zaten,ne zorluklar çekmişsin,allahım yaşatmasın bidaha,eşinle ömür boyu hep mutlu ol...

Kızlar yaa bu saatte hem guldum hem gözlerım doldu.Her turlu duyguyu yasattınız bana.Herkesın ne kadar farklı hıkayelerı var.Sevdıklerınızle bır ömur boyu mutluluklar dılerım....

ay filiz yaaa..film izler gibi oldum ya..neyseki sonu güzel bitti..

zor bi sürec yasamissiniz..ama diyorum ya bunlar sevgiyi dahada bi güclendiriyor sanirim..

mutlulugunuz sevginiz sayginiz daim olsun canim :)

Tesekkürler canim. Aynen sizde hep böyle mutlu kalin.a.s.

ay filiz yaaa..film izler gibi oldum ya..neyseki sonu güzel bitti..

zor bi sürec yasamissiniz..ama diyorum ya bunlar sevgiyi dahada bi güclendiriyor sanirim..

mutlulugunuz sevginiz sayginiz daim olsun canim :)

Mutlu sonlu hikayelere bayiliyorum canim...kaydirigubbakcemile3

allah mutlulugunuzu bozmnasın fılızcım her guzel seye kolay ulaşılamıyor ıste hayatın cılvesı olsa gerek:)
vallahı bı solukta okuyorum hıkayelerıa.s.

ferda sızınkıde ılgınc yaz askı daghanla devam edıyor allah agzıınızın tadını bozmasın:1hug:

esencım senınkıde baya mucadeleyle gecmıs zor gunlerı ahsen unutturmuş gıtmişşş allah tez zamanda ıkıncı yavrunuza suprız olarak kavusmayı nasıp etsın ınsallaha.s.

ay gülşahim arada bir nokta koysaydin be anacim :)) amma heyecanlandin askinizdan bahsederken p

canim Rabbim iki cihanda da mutlulugunuzu daim kilsin inşaAllah :) kötü bi zamanda güzel bir ask dogmus :)

canım benim yaaa ağzından bal damlıyor sanki o ne güzel duaaa AMİİİİİİİİİNNNN

canım benim bir ömür mutlu olun Rabbim sevginizi her gün daha da artırsın canıma.s.

kıslarrr hepinizin hikayelerini ayrı ayrı okudum..Hepsi kendince özel, hepsi film seneryolarına taş çıkarır nitelikte..gördümki bazı filmlerde inanmadığımız sahnelerin daha abartılıı halleri normalde yaşanıyor..kendi çevremde bazı insanların hayat hikayeleri de dahil buna...

Filiz gerçekten inanılmaz şeyley yaşamışsın cnm..ama bu yaşananlar karşışındaki duruşun takdire şayan..Babanla yşananlara karşın aileni kurtarma çaban..takdir ediyorm seni..
Aşk hikayense tam bir fim konusu...Başta ilk aşkına hala bişeyler hissediyormuşsun gibi algıladım ve eşi görse ne hisseder diye düşündümm açıkçası..ama eşin de görmüş..sadece o yıllardaki düşücelerinmiş bunlarr neyseki...
Allah mutluluğunuzu daim etin cnmm..çok etkilndim..

Ferda aşkınız çok imtihanlardan geçmiş cnm neyseki hepsini aşmışsınız..demekki çok gerçek bir aşkmış bu..neticede mutlu son zaten..çok yakışıyorsunuzz Allah daim etsin cnmm..

Esen aşk iki kişiliktir..kimse duygularınızı siz kadar bilemez..kimseyi dinlememişsin kendi doğrularına inanmışsın bravo..mutlu sonn.Allah ayırmasın sizi de cnmm.

Gülşah bir şerden hayr doğmuş size de..kötü zamanlar geçirmşsinz..Allh bi daha yaşatmasın cnmm..mutluluklar dilerm eşin ve sanaa.s.

Tubiş çok güldüm hikayene...Gülhan ve senin eşler başta epey romantiklermiş sonra sizin tabirle odun olmuşlar:)

Burcu epey zorlamışsın sen de eşini ama haketmiş:)

Pınar o kadar normal akmış ki hikayeniz defneden sonra anca anladınız sanırım evli olduğunuzu..aşkın çok uzakta değilmiş meğer yanında imiş..sanırım bu nedenle çok hızlı gelişmş herşey:)

Birsen eşini başka birine ayarlama çalışmana çok güldüm..neye niyet neye kısmett..dimi...
bi de lafı bilem var acı patlıcanı kırağı çalmaz(bu da abiye kuzudan..herşeye uyar bu söz diyodu:)

Başka kim vardı geri dönüp bakıyım bi..

Ayşecim varmış bi de... amma naz yapmışsın adama kızz ama başta olmasada sonra çok sevmişsin anlaşılıyor..Allah bozmasın inş...

Son düzenleme:
ay gülşahim arada bir nokta koysaydin be anacim :)) amma heyecanlandin askinizdan bahsederken p

canim Rabbim iki cihanda da mutlulugunuzu daim kilsin inşaAllah :) kötü bi zamanda güzel bir ask dogmus :)

:smiley-cool:şeker aceleyle işyerinden kaçamak aşk hıkayenı yazmaya çalışırsan böle oluyo maleseff idare ediverin anacım gelenden gıdenden bukadar anlatabıldım hızlı hızlı:teytey::teytey::teytey:

amın buarada tugbacıma.s.

Eren uyurken ben de accuk kendümden bahsedeyim size..

Mantıklı ve realist olmak benim önceliklerimdir her zaman...Gerçek neyse ona göre davranmayı dürüst yaşamayı severim..Yaşadım herşeyde bir anlam ararım..Öyle hemen herşeye atlamam..Önce ölçer biçer sonra olaya girerim..insanlara yaklaşım tarzımda böyledir..Ama kimseye önyargılı davranmak istemem..hep iyi niyetle yaklaşırım.. sonrasında karşımdakinden aldığım elektriğe göre davranışlarım şekil alır..böylece vicdanımı rahat tutmaya çalışırım..Ben ii başlamıştım ama senin bu tavrına karşılık böyle davranmayı uygun gördüm demek hakkımı kullanırım böylece...Bu durumlarda da mesafemi koyarım ama asla kötü olmak istemem kimseyle..sadece amacım uyuşabileceğim kişilerle birlikte olmak kendimi onlarla mutlu hissetmektir...Öte yanda ise sevdiklerim için yapmayacağım fedakarlık yoktur..ölümüne giderim ve kolay kolay da bırakmam sevdiklerimi..
Aslında çok arkadaşım vardır hepsiyle çok ii beraberliğimiz de vardır ama eşim benim en ii dostum canım sırdaşımdır..herşeyimi ona rahatlıkla anlatabilirim..çünkü hiçbir artniyet hissetmem ona karşı..onunda bana karşı aynı duyguları hissettiğine eminimdir

Bazı zıtlıkları da severim ben ..mesela gülmeyi çok sevrim..eğlence ,şaka espirili insanlar hepsi birarada olsun isterim..bazen de aksi; hayat hep kakaka ikikiki değil..ne durumlar var hayat dört dörtlük değil derim sorumluluklarımı düşünürüm ..Bu durumdada huzurlu hissederim kendimi..
Yalnızlığı da severim çok kalabalığı da...her durumun ayrı getirilerini götürülerini var ..bilirim..

mutlu bir çocukluk geçirdim ben..yaşıtım çok arkadaş vardı sokağımızda yapmadığımız çocukluk kalmamıştı..biraraya geldiğimizde aynı şeyleri defalarca anlatamamıza karşın hala daha gülerizz...Programlar yapardık o bücürük halimizle inglizce bilmeden ing. kursu verirdik cocuklara ve gelen kişilerde daima olurdu:)tipitip sakızları vardı bilirsiniz onun kağıtlarından sergi açmıştıkk..karşımızda bir çimenlik vardı doyasıya oynardıkk ...daha neler neler ..bunları anlatmak ayrı bir konu olur zaten:)
sonra okuldada söylemesi ayıp hep 1. idim..öğretmenim bana öyle bir gaz vermiştirtir kii..kendime güvenimi asla kaybetmem sayesinde..o zamanlar öyle idimse demekki boş değilim derim..ilkokul öğretmeni çok önemli derler yaa..ben de de öyle işte..hiç unutmam onu...herşeyde beni görevlendirirdi..her şeyde beni ileri atardı vs..
Ama ilerisinde sınavla girdiğim ortaokulda durum biraz değşti..çünkü en yüksek puan alanları bir sınıfa toplamışlardı..kendine hiç toz kondurmayan herşeyi çok bildiğini sanan ben e bir şok oldu bu..çünkü çok çalışkan arkadaşlarım vardı..herbiri bir cevherdi...yani bu sıralarda kendine sonsuz güvenen ben biraz başkalarınıın da mükemmel olabileceğini öğrenmiştim...(kendime mükemmel demiyorum ama o sıralarda öyle sanıyordum kendimi:)o inatçı oğlak burcu tavırlarımı biraz terbiye etmeye bu dönemde başladım hafiften..)
neyse burda bir gurup oluşturduk ortaokul lise ayrılmadık..olgun,kaliteli insanlardı bunlar..tabi bu sırada sokak arkadaşlıklarım devam ediyor..onlar da bir o kadar zıpır ve çılgınlıklar yapabilecek insanlarr...ben okulda olgun ruhumu sokakta ise içimdeki çılgın çocuğu dışarı çıkarıyordumm..
okulda kitplar okuyup,programlar yapıp,kültürel etkiniklerde bulunurken, eve gelip arkadaşlarla telefon işletmeleri (ki bunlar çok komikti anlatır anlatır güleriz hala daha..şimdi olsa tabi ki yapmam)kar yağınca akşam deli gibi oynamak kara kendi izimizi çıkarmak..vs.(yine anlatacak çok şey var bu konuda ama başlık yetmez:)
yani hertürlü şeye doydum aslında ben arkadaşlarr..çocukluğumu ve gençliğimi dolu dolu yaşadım..içimde kalmasın herşey diyordum bu zamnaları düşünerek..
nitekim ki..şimdi biraz daha dingin sakin huzurlu bir hayatım var..tam önceden ilerdeki -ben-i düşündüğüm gibi..Şimdi maneviyat benim için daha değerlidir..Eskiye göre daha olgun ve büyümüş hissediyorum kendimi...Öyle herşey mutlu etmiyor beni..basit kalıyor bazı şeyler..eskiden ufacık birşeye büyük anlamlar yüklüyormuşum ..şimdi hayat bu kadar değerli değil bunu anladım..sonsuzluğu istiyorum sanırım ben...dünya biraz daha boş geliyor bana..ama tüm bunlara rağmen yaşama sevincim yerinde tabi ki...En büyük hayalim olan ii bir eş ve tatlı bir çocuk kısmına kavuştum çok şkrrr..şimdi bir de küçük ve şirin de olsa bir yuva -kreş açmayı hayal ediyorum sadece...inş bu dileğim de gerçekleşir...olmazsa da sağlık olsun..Zaten en büyük hazinem ailem Allah onlardan ayırmasın da inş..gerisi hikaye...oğlum ve kocişim için dünyaları veririm ben..dünya bir yana onlar diğer yana..çookk severim onları ben...Ve onlarda yaşadığım huzur mutluluk tüm dünyaya bedel...bi tek bu sevgi beni doyuruyor buna inandım...

Son düzenleme:
başlığın ilk konusuna döndüm biraz kendimi anlattım...aşk hikayemizi de yazacağım ama sonra:asigim:

hikayen çok güzel filizcim çok mutlu olun bir ömür canıma.s.

Sagol canim benim.a.s.

Evet, o yüzden zor ulasilan daha degerlidir bence canim.a.s.

Her iyinin icinde bir kötülük, her kötülügün icinde de bir iyilik felsefesi var uzakdoguda ve ben bu felsefeyi cok dogru buluyorum Gülsah. Hikayen bana bu felsefeyi animsatti. Bir ömür boyu mutlu olun...opuyorumnanaktan

Hayatta hersey degisiyor, dönüsüyor ama yok olmuyor canim. Ve hersey birbirine zincirleme bagli...16-17 yasimda asik oldum ilk kez. Ve 30 yasindayim su anda. O zamanki duygularimla, simdiki duygularim asla ayniyet gösteremez. O ask, hayatimda bir basamak, bir güzellik oldugu icin anlattim. Biraz yanlis anlamaya meyil verdim sanirim, anlattigimida pisman oldum bu nedenle.

Cok begendim hayat felsefeni canim. Senin mutlulugu aramana gerek yok, mutlulugu icinde bulmus ve yesertmissin zaten. Ömrün boyunca böyle kalman ve mutlu olman dilegiyle...a.s.

hadi ordan numaraci heyecanlandim elim ayagama dolaşti noktanin yerini bulamadim demiyorda neler diyor bizde yedik :)))))

canim mutlu ol inşaAllah herzaman..yorum yapmak icin erken :) uzun zaman oldu tanişali..ama gercekten tanimaya yeni basliyoruz :)

ay hanifeden sonra dikkatimi cekti hakketen basligi aşk hikayemiz basligi yaptik iyice :))) hadi bakayimb basa dönüp herkes kendini anlatsin dimi ama :)))

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnmm..inş...tabi ya insanları tanımak zordur..öle hemen olmaz.ama yorum yap yine de sen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…