2009 Mayıs bebeklerine kardeş geliyorr :))

firuze-1524

Bal kız & Bal oğlan
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
7.686
12
358
Bursa
Merhabalar,akşam aklıma geldi bu konuyu açmak,ilk doğum yapacak ben olunca konuyu açmak bana yakışır diye düşündüm.Hayırlısıyla gelsin 2.bebekler inşopuyorumnanaktan

Hadi bakalım Özlem'cim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Mehmet kuzumuzu. Ayyy canım ya Zeynom büyüdü de abla olacak inşallah bikaç güne. Dualarımız seninle canım a.s.

hadi hayırlısı özlemcimmm... allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin.. darısı isteuen herkese inşallah.

oooo 2009 mayıs beblerin kardeşi mehmet paşa dünyaya merhaba dedi bugün

hoşgeldinnnnnnnn:teytey::teytey:

Ay konuştum akşam üzeri Özlem'le. Sesi pek iyi geliyodu maşallah. Mehmet Paşa'da antibiyotik tedavisine başlamış. İnşallah sağlıkla kucağına alıp çıkacak kuzumuzu. Hayırlı olsun tekrar Özlem'cim a.s.

çok iyi düşünmüşsün ölemcim..

şu saatlerde doğumu yaptın,Mehmedine kavuştun bile..Gözlerin aydın cnm,dilerim bir an evvel sağlıkla çıkarsınız hastaneden...a.s.

gözün aydın özlemim
aramıza hoşgeldim mehmet paşa
aman kocaman abla oldu zeynep kuzu

hadi darısı digerlerimizin basına

çok duygulandım burayı gorunce:5: ozlem mehmetı yenı dogurdugunda yazılmıs en son onun uzerıne esen'in ömer'i,tülay'ın Tolga'sı oldu:nazar:pınar ve nuranda hamıleee:nazar: ayy nıce guzel gunlerımızı görürüz inşallah bacılarrrr:16:

ne kadar uzun zaman olmuş şifremi bile unutmuşum herkes ikinci bebek telaşında Allah diğer isteyen lerede nasip etsin o güzel günlerimizi ve dostluğumuzu unutamam hoş hala devam ediyor ama burası da bir başkaydı tüm büyüyen kuzularımızı ve yeni bebişlerimizi öpüyorum darısı bana kızlaaaaaaaaaaaar:1:

Back
X