bacımm ayy bende geleyım :))))
canım gercekten guzel dusunmuşsun ılk dogumgunlerınde hep bırarada olmak cok guzel olur hemde unutulmayacak bır dogumgunu olarak hatıra kalır kuzularımıza
ıstanbulda olsun denılırse onada varım ıyı ve rahat edebılecegımız bır yer ayarlarsak cokta guzel olur bence
ama sızın yazlıkta olması rahat etmemız acısında daha ıyı gıbı dışarda bır yerdense bır ev ortamı cok daha rahat olur... ama yınede herturlusune varım dıyorum ıstanbul veya yalova yeterkı bırlıkte olalım ayy simdiden heyecanlandım :))))
bence de güzel bişe olabilir ilk doğumgününü çok önemsiyorum ben
bende ikisine de gelebilirim diye düşünüyorum tabi önce tufan beyden izin koparmak lazım:)))
biz de resimlerinize bakarız((
gülhan teklifin gerçekten çok güzel, hem ev ortamı hem bizi alacak olman teklifi gerçekten çok ince..
çok güzel düşünmüşsün zaten buluşamamızın nedenlerinden biride yer problemi herkes rahat gidip gelme ve rahat etme sorunundan dolayı buluşamıyorduk bi türlü..
bu teklif güzel feribottada rahat gider geliriz diye düşünüyorum..
diger türlü trafik sorunu ve yer bulma konusu sorun olabilir ama bu türlü olmaz..
valla kızlar bu teklifede bi bahane bulursanız pes dogrusuklava: herkes şimdiden ayarlasın popolarını güzel bi an yaşayalım...
yolava okeylenirse taihi belirleyelim ben mayıs 20 den sonra olsun diyorum
hem bebişlerinin de d.günü tarihine denk gelmesin çogumuz başlarında dogurduk hatta nisanda:)
havalarad ısınmış olur...
ayyy ben eşime daha bişi sormadım ama gülhan teklif süper hayır diyemedim....
bu akşam konuşurum şimdiden başlarsam ikna olur eminim:teytey:
Sağol canım.Bence bu sefer erkenden organıze olalım.Eslerde bı gun rahat bıraksın canım ne var kı.
sositosositosositosositosositosositokamber olmasa ne düğün olur ne doğum günü dimii sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Günhancım gerçekten teklifin süper ..bende her iki durumada uyarım ama mekan konusunda armut un sapı üzümün çöpü derken sorun çıkacak eminim buna...yazlık a gelirken hepimiz elimizden gelen pasta börek çörek olayını yaparız ...
Allah izin verirse ben varım bacım tarih te fark etmez benim için ..
yanlız merak ettiğim eşlerde olcak mı bu partide???
zemuszemuszemuszemus
çok güzel düşünülmüş gerçekten bende her ikisinde de olabilirim farketmez ama bende merak ettim şimdi eşlerde olacakmı bu partide
bende bu başlığı bekliyordum
ben kocamla konuştum ok. dedi..
çok güzel olacağına inanıyorum ben
hülyanın dediği gibi herkes bi tepsi bişi kaptımı süper olur
ben annemle geleceğim malum
tarihi bekliyorummm
heeee benim koca gelmez ve bir c.tesi günü olsun lütfennn
Gülhancım nazik teklifin için teşekkürler cnm iyi düşünmüşsün süper bi organizasyon olur bencede, çok isterim aslında ama eşim asla tek göndermez...:gitme:
süpersin Gülhancım,konuşmaya gerek yok Allahtan bişey olmazsa ben gelirim muhakkak..
Ama bence eşlerde gelsin diyorum ben yani benimki zaten gelir yalnız nasıl gelelim dimi??
Kimse olmazsa da Alple takılırlar artık cnm ,eşine söyle hazırlıklı olsun
Pasta börek olayıda kolay tabi hallederiz..
Benimde bi teklifim var,eğer herkes isterse o günü profesyonel bi elde ölümsüzleştirelim,benim doğum fotoğrafçısıyla konuşuyum,fiyat alıyım,o gün o da katılsın aramıza..ve inanın süper olur,harika pozlar çıkar ..
Eğer herkes kabul ediyorsa arayıp konuşabilirim ben!!
Cevap bekliyorum kızlar..
Ayyyy bende bekliyordum bunu a.s.
Gülhan'cım harikasın tatlım. Çok ince bi düşünce. Teklif etmen bile çok güzel. Hemen kabul ediyorum teklifini kaydirigubbakcemile3
Eşimle konuştum dün. Eğer o zaman bi mani çıkmazsa götürürüm dedi. Yada Anadolu yakası kızları olarak buluşur hep birlikte gidersek onun gelmesine bile gerek kalmaz alkisalkisalkis
Herkes bişeyler yapar getirir. Afiyetle yeriz hepimiz. Ortak para toplayıp yine üzerinde tüm kuzuların resminin kolajı olduğu kocaman bi pasta yaptırırız. Ferda'nın dediği gibi fotoğrafçıda uygun fiyat verirse bol bol resim çektiririz. Harika olur ya. Heyecan yaptım şimdiden :lepi:
Burcu sende kızların dediği gibi annene gelsende ordan kaçarsın annişinle. Eğer aynı gün Tekirdağ'a nasıl döneriz falan diye düşünürsen ben seve seve misafir ederim sizi bilgin olsun a.s.
Ayşe'cim sende gelmek istersen , kalacak yer sorun olur dersen her zaman başımın üstünde yeriniz var a.s.
Kızlar süper olur bende varım.
Daha kocişle konuşmadım ama bişey diyeceğini sanmıyorum.
Bencede Anadolu yakasındaki kızlarla toplanıp gideriz.Ayşecim&Burcucum;Pınarım'ın da yazdığı gibi sizi ağırlamaktan zevk duyarım.Bir şansınızı zorlasanız.
Yiyecek olayınıda organize eder bölüşür hepimiz bişey yaparız. Pastayıda ortak sipariş veririz.
Ferda'nın teklifinede bayıldım resimler harika olacak.Hatta hepsini bir albüm yaptırıp saklayadabiliriz.
Hakkaten içime bir kıpırtılar dolduki anlatamam.
Umarım süper bir organizasyon olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?