2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

pınar,gülhan,sibel kızlar çok naziksiniz. çok isterim hem sizlerle tanışmayı hemde böyle bir organizasyona katılmayı. ama eşim hadi gidin dese, okul var, devlet baba göndermez. okudukça bile heyecanlandım :)) eminim çok güzel olur:çok üzgünüm: acaba 19 mayısın haftası olsaa diye geçti bir an aklımdan,amaa:çok üzgünüm: sanırım yine olmaz:gitme:

gülhaaan süper bifikir bu ben dünden razıyım hemen kabul ediyorum bu daveti çok heycan yaptım bak şimdi hemen mayıs gelsin noluuur...

Eeee cnm 19 mayıs haftası olur sen yeterki he dekaydirigubbakcemile5

ya ben de çok isterim gelmek ama çok uzağım size. Burcuu izmirde buluşsak eşin yine de yollamaz mı :))

ya kızlar dün gece aklıma bişi geldi kılık kıyafet konusunda bu boncuklara özel dikim bişi yaptırsak nasıl olur hepsi aynı giyinse :))
mesela ..

mevlüt kıyafetleri gibi beyazlar içinde ...
yada ..
yöresel kıyafet gibi bişiler ...

hepsini aynı yerde yaptırırız beden ölçülerini ve ücretini yaptıracak olan arkadaşa ulaştırırz eger uygun bişi bulursak ...

ne dersiniz???

superrrr bı fıkırrrrr..tabı bız resımlere bakarızzz ancaaa cok uzagız cokkkkk offf yaaa sole bı hayal edıorumdaaaa ne gusel olacakk ya cocuklar içinde anneler içinde superrrr bişiiiii..gulhancımm muthişsinnn ama bu organızasona katılamamak coookkk sınır bozucuuuuu offf yaaaaaaaaaaaaa(((((((((((((

aslında iyi fikir kızlar melek erkeklerde efe falan olur:)))

ama ben kızıma dogumgününde peri yapacaktım o kostümü giydiririm diyordum..

bide ucuz yollu bişi bulursak gözden çıkarırız okadarını heralde:uhm:

Kızlar selam ,,

Ben Esra'yla konuştum bugün,yani fotoğrafçıyla..Olabilir,gelebilirim dedi,yaklaşık olarak bi sayı istedi bende tahmini 10-15 civarı olur dedim,bence sizde bi fikir verin yaklaşık kaç kişi oluruz??Sonra albüm olmaz heralde çünkü o zaman biraz daha pahalı olur dedi,cd ye aktarıcak resimleri herkese bi cd vericek,artık isteyen istediği kadar çıkarsın,tabiio da kendinden 5-10 artık neyse basıp vericekk..Sonra ortam nasıl olacak dedi yani açık alan mı kapalımı açık dedim daha iyi olur dedi..şimdi bi fiyat çıkarıcak beni arıcak o zaman ben yine yazarım sizlere,çok güzel olacak...

Giysi konusunda da bence herkes ayrı takılsın ama mesela herkesin çocuğuna yakıştırdığı bi isim vardır mesela ben uğurböceğim derim hep Dağhan'a o yüzden bi uğur böceği kostümü olabilir...

Sizde fikirlerinizi söyleyin tabiiki çoğunluğada uyarızz...

ferda cd de olur canim isteyn cd den en begendigini cikarttirir
hehe isme gore kiyafet giydirilirse benim kizim nasil mercimek olucak:))))

ayy bu topıklerı en son ben goruyorum yıne kacırıyodum organızasyonuaklinialirimsmile
neyse buaksamdan ıtıbaren kocama işveye cılveye baslıyım bakalım bende heveslendım
bızım hafta sonlarımız hiç boş olmuyor kocişinde rızasını alalım du ben bı konusayım bı kac gune sölerım gelıp gelemıcegımıa.s.

baya katılan olucak gıbı gozukuyo,zaman yaklastıkca bu sayı azalır ama umarım katılım çok olur teşekkürler gülhan ınce teklıfın içina.s.

selam kızlar..

Bugün Esra aradı beni.. Fiyata konusunda bilgi verdi...

10 kişi civarı kişi başı 150 tl olur dedi...Cd çekimi ypıcak ve 50-100 arası resim olacak içinde..Siz ne düşünürsünüz bilmiyorum,Herkes fikrini söylesin ona göre tekrar konuşucaz..

öptüm hepinizi..

böcek cnm resim işi çok pahalı yani bana göre cnm
ben o kadar veremem ..çok güzel bir düşünce ama .. çok üzgünüm ((

böcek cnm resim işi çok pahalı yani bana göre cnm
ben o kadar veremem ..çok güzel bir düşünce ama .. çok üzgünüm ((
cnm sen ne kadar ayırabilirsin,zaten birimiz bile katılamasak o iş olmaz.Herkes verebileceği tutarı söylesin de bende ona göre konuşuyum kızla..

Bende Mayis'da kardesimin dügünü icin Istanbul'da olacagim ve katilmayi cok istiyorum. Esim sorun cikartmazda umarim o yogunlukta bir günde olsa kaytarma firsati bulurum.

cnm sen ne kadar ayırabilirsin,zaten birimiz bile katılamasak o iş olmaz.Herkes verebileceği tutarı söylesin de bende ona göre konuşuyum kızla..

cnm ne kadar azami olursa o kadar iyi ben bi fiyat biçememki sonuçta bu işi bilmem
o yüzden bişey demeyim
en azemi olabileceği desin .....
kızlar kabul edermi bide onlara sor

KIyafet konusunda herkes ayrı olsun derim ben. Ama herkes ayrı istediği kostüm falan olursa güzel olur. Bi düşünelim bunu :uhm:

Ferda'cım sağolasın canım konuşmuşsun arkadaşınla ama banada çok geldi 150 ya nasıl yapsak ki :uhm:

ferdacım malesef banada çokk o rakam ...nihayetinde bi çoğumuzda fotoğraf makinası var şahsen ben gereksiz buluyorum....

kıyafette sanırım çoğunluk free takılmak istiyor bu konuda hal olmuş oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…