2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

Kızlar eşimle konuştuk, o dönem ist. yakınlarında olma ihtimalimiz var, eğer olabilirsek gideriz dedi, Gülhancım eşimde alple takılır eğer kabul edersen :)))
Pınar ve sibel kızlar davetiniz için teşekkürler :)
Kostüm meselesi aslında güzel olur ama sıcak havada bunalmazmı çocuklar o kostümlerle, bi düşünmek lazım ama fotolarda güzel çıkar eminim
ve ferda cnm senin fotolar güzeldi gerçekten ama sırf foto için giden 150 tl ye acırım ben....eğer 20 lira civarı bişi deseydi düşünmeye değerdi şu durumda kimsede olur yazmamış zaten gereği yok boşver dijital makinalarla bol bol foto çekeriz isteyen istediğini bastırır :)

Kızlarrrr bende varımmmmhihoyyythihoyyyt hem yalova bana yakın Gülhancım çok güzel düşünmüşsün teşekkür ederizopuyorumnanaktan kızlar bir ara 20 mayıstann sonra olsun demişsizniz tabi sizin veletler erken geldi benim kızım 22 mayıs doğumlu ogüne denk gelirse gelememde ama ondan önce sonra nezaman isterseniz yaparım boğçamı böreğimi gelirimhihoyyyt

burcu hadi hayırlısı diyelim canımcım inş. şu iş olur...

semracım kimsenin d.gününe denk getirmek istemiyos zaten sende gel muhahkak..

ferdacım 150 tl hakkaten çokmuş :) burcunun dedigi gibi 20-30 gözden çıkarırdıkta 150 çok demiş..
sen bidaha bi sorsan bu çekim fazla zor olamayacak başka bi çekim planı yapsın.. tek bebeleri çekse ve toplu bi poz olsa ortak bişiler ödesek ama onun içinde oralara gelirmi bilmiyorumyerimseniben

ferdacım malesef banada çokk o rakam ...nihayetinde bi çoğumuzda fotoğraf makinası var şahsen ben gereksiz buluyorum....

kıyafette sanırım çoğunluk free takılmak istiyor bu konuda hal olmuş oldu :)

Tekrar konuşurum ama kızlar 20'ye filan bu iş asla olmaz,çok emek veriyo çünkü ben kendi fotoğraflarımdan biliyorum ve öyle bizim kendi çektiğimiz resimler gibi de ollmuyor..O zaman yatsın fotoğraf işi isteyen kendi doğumgünlerinde yaptırır artık...

Herkesin kendine özgü birşeyler giydirmesi daha hoş olur sanki

Canım 150 lira iyi para aslında ama kadın neticede profesyonel bunun altına ne kadar düşer onuda bilemiyorum.Ben duruma uyarım.50-100 arası falanda olsa sanırım hepimiz bu rakamı çıkamıycaz.Ay çok güzel olurdu aslında ama nasıl yapsakki başka kişilerede baksakmı acaba?

Canım senin fotografçının internet sitesi varmı daha önce çektiği fotolarada bi göz atmak istedim

Canım eğer fotografçı gelirse isteyenlerinkikni çekebilir bence, sen uyarım demişsin e ferdada var, pınar falanda ister belki
CADIARZU

Cnm inş olur bende pendikte kalmanın bahanesi ile sizleri görmüş olurum bi tanışalım bakalım ama artık zamanıdır dimi :)))
opuyorumnanaktan

Canım eğer fotografçı gelirse isteyenlerinkikni çekebilir bence, sen uyarım demişsin e ferdada var, pınar falanda ister belki
CADIARZU

Öyle olmaz anca beraber kanca beraber...opuyorumnanaktan

Cnm inş olur bende pendikte kalmanın bahanesi ile sizleri görmüş olurum bi tanışalım bakalım ama artık zamanıdır dimi :)))
opuyorumnanaktan

Bu arada sen pendiğe geliyomuşsun bende kartalda oturuyorum tatlım.Burada pendiğe 10 dk istersen senin için araştırabilirim.

süper şeyler düşünmüşsünüz de ben çalışıyorum orda olmak isterdim ama tatile temmuzda giriyoruz bizim yerimize de eğlenin

canım resim olayıda çok iyi fikir ama 150 de çokmuş gerçekten en azami oluru ne acaba? bide 50-100 arası değilde biraz daha az resim çekse fiyatı düşürsek kişi başı 50 tl olsa:)) okadarını verebilir herkes galiba,genede siz bilirsiniz,profesyonel çekim eminim çok güzel olur hatıra kalırdı herkese,tabi çeken kişi fiyatı kabul ederse,

Birde arkadaşlar hangi tarihte buluşucaz,cumartesimi olucak pazarmı?

evet cnm iyi olacaktıda şimdi ben kıza 20 filan dersem ayıp olur,başka bildiğiniz varsa sizde bakın ama zannetmem daha hesaplı fiyat verecek olan biri yoktur...
Canım senin fotografçının internet sitesi varmı daha önce çektiği fotolarada bi göz atmak istedim
tabi cnm esra altan diye gir çıkıyor...

CADIARZU
yok öyle olmaz bencede anca beraber kanca beraber,

bakalım cnm tekrar son fiyatı alıcam kaç derse söylerim artık!!

Fotolarına baktım demin cidden güzelmiş yavs, ama çok para diyor, inş uygun bişiler söylerde orta yolu bulabiliriz

Öyle olmaz anca beraber kanca beraber...opuyorumnanaktan

Bu arada sen pendiğe geliyomuşsun bende kartalda oturuyorum tatlım.Burada pendiğe 10 dk istersen senin için araştırabilirim.

Sağol cnm, istedim şey pendik ve civarında merkezi bi yerde arabasız yaşama uygun mahalle veya semtleri öğrenmek, oralarda olup olmayacağımız mart 15ten sonra belirlenecek bakalım hayırlısı diyelim, bu konu hakkında bilgi verebilirsen memnun olurum

slm kizlar a.s.

inşaAllah bende katilicam bu organizasyona :) gerçi gülhani haberi vardi ama bide burda yazayim :))

fotograf parasi banada cok geldi acikcasi..kizlar bende profesyonel fotograf makinesi var..o makinayla istesende cirkin cekemiyorsun zaten :))) elbet esra hanimin cektigi gibi olmaz ama normal makinelerden de iyi cikacagina eminim zaten muhim olan birlikte olmak ve ogune ait elimizde bi hatira kalmasi :)

hülyacim kostum fikrini bende tutmadim cicim :) oldum olasi hiç sevmem kostumleri :) cok dandik kumaslardan yapiyorlar..tamamen naylon oluyor vs..gicigim var yani

ay fotoğraf süper olurdu da çok deiş beaaaa azıcık 50 falan olsa bir derece de 150 çok olmuş

burcucum sende mi geliyon süper yaaa baya güzel bişi olacak zannımca
ay ben daha sormadım eşime dur güzel bir zamanını kolluyorumm

he he tubişh de geliyo kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bide şu profosyenel makina işini çok sevdim getir bacım getirr...

SELAAAMMMM,,,

Ooooo lıste kabarıyo sanırım.Çok güsel olucak bence ayy heyecan yaptım.

Kızlar şımdı bı takvım karıştırıp gün koyalım derim.Şöyle bişey var sanırım bazı eşlerde gelicek.Bizim mayısın 20 sı gıbı galıba tam tarıhı öğrenırım.ıstanbulda tekstıl fuarımız var.Eğer o tarıhlere denk gelırse Alp olamaz.Hoş olmaması benım için sorun deil sadece eşleriniz yanlız kalmasın derim.Ama Alp olmasa bıle bahçede onlara ayrı bıyer hazırlarız.Yanı bana tum gunler uyar.

Bıde bışey sız oralardan gelip yıyıcek seyle sakın taşımayın.Hepimiz çoçukluyuz canta olucak zaten yanınızda.Ben tuzluların hepsını halledıcem.Pastayı zaten sıparış vericez.Bıtek Hulya bacısına gelınce kısır yaptırırız.Cok gusel yapıyo cunku.

Foto içinde bakalım son fıyat ne olucak.Uymazsa Tuba o işi sana devredıcez.

gülhancım olurmu tatlım ya 1 çanta fazladan ne olacakmış!!

sana çok yük oluruz ben kabul etmem!!

herkes elinden geleni yapar ve kimseninde 1 çantadan gocuncagını sanmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…