2009 mayıs bebişlerının son halleri....

bozon saç bandı cidden çok yakışmış prensese maşallah

saol canım. biraz olsun kıza benzetmeye çalışıyom saç bantlarını takarak. saçlar kirpi gibi komik oluyor ama idare edcez artık.

eveeett biraz da spor yapalım!delikafadulden
maşallah kocaman olmuş çok tatlı melih kaan.
bizimde klasik gaz çıkarma duruşumuz bu. ayaklar havaya diktiği anda anlıyoruzki bi işler becermeye çalışıyor tontonumsırnaşık şey

buda saskınn uykulu yağızzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bı ben kaldım heralde acık resım yuklemeyı bılmeyen banada öğretiinnnnnnnnnnn kıslarrrrrkaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $efe 002.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 34
minik yagızın buyuk pisipisisiiiiiiikaydirigubbakcemile3 en cok sewdiği oyuncagıyla sewişmesiiiii:kedi:

Eklentiler

• $efe.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 40

bı ben kaldım heralde acık resım yuklemeyı bılmeyen banada öğretiinnnnnnnnnnn kıslarrrrrkaydirigubbakcemile2

canim google dan imageshack.us a giriyorsun. orada browse diye bir secenek var oraya tiklayip gonderecegin resmi secip start upload dugmesine basiyorsun.1-2 dk sonra orada yeni bir sayfa aciliyor ve sana bir yazi geliyor. http resminin adi yazan.
onu kopyalayip yazi yazdigimiz yerdeki grafik ekle dugmesine (dag sekli olan)basinca cikan pencereye yapistiriyorsun.
bu kadar.
eger resim buyukse resmin ustune sag tusla basip birlikte ac deyip pointle ac ve ctrl w yap ve oradaki boyutlari 50 ye indir. hala buyukse birdaha ayni islemi yapabilirsin. sonra yukardaki islemleri yap
bende bilmiyordum saolsun arkadaslar soyledi. boyle yapiyorum bende.umarim aciklayici olmustur

maşallah hepsine çok tatlılarrrrrrrr
hele durunun kirazlı haline bişttim ısırırım ben onuu

Kağanımın mavi gözlerine hayranım zaten kuzum benim

kiraz duru:)))))

Hepsi çok tatlılar allah nazarlardan saklasın.

tesekkur ederım canım gayet acıklayıcı yazmıssın bı deneyım bakıımmm...
opuyorumnanaktan

SIBEL TEYZESI TESEKKUR EDERIZZopuyorumnanaktan

herkeze slm kızlarrr biz geldikkk bugun kızımla gezmelere gittikkk :lepi::lepi:

ve 5 tepsi baklava açtık evimize döndükkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Siribron, ilgin, bozon, s.hayal,yeni anne, pınar, cerenn, tylon, dırım,meleğimsin,civciv kızlar hepsi birbirinden tatlılar maşallah ne zamandır buraya girmediğim için birikmiş valla alıntı yapsam 2-3 sayfa sürerdi.
Kızların şu tülbentli fotolarına bayıldım bende çekicem en kısa zamanda.Dırımcım cimbomlu yapıyosun doğuştan fanatik olacaklar valla daha ne diyim güzel annelerin güzel bebekleri Allah hepsine sağlıklı uzun ve mutlu ömür versin öpüyorum hepsini

Miniman kağan:hulya:

Spiderman kağan:hulya:

Melih Kaan'ım ellerinizi öpüyor teyzeleri! Bayramınız mübarek olsuna.s.

kiraz duru:)))))

herkeze slm kızlarrr biz geldikkk bugun kızımla gezmelere gittikkk :lepi::lepi:

ve 5 tepsi baklava açtık evimize döndükkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hepsine kocaman bi maşallah Allah nazarlardan saklasın kuzularımızı a.s.

a.s. a.s. a.s.

[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

ay cok seker ya maasALLAH ne de hamaratmis bu kiz. yerim seni ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…