bozon saç bandı cidden çok yakışmış prensese maşallah
kiraz duru:)))))
buda saskınn uykulu yağızzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bı ben kaldım heralde acık resım yuklemeyı bılmeyen banada öğretiinnnnnnnnnnn kıslarrrrrkaydirigubbakcemile2
bı ben kaldım heralde acık resım yuklemeyı bılmeyen banada öğretiinnnnnnnnnnn kıslarrrrrkaydirigubbakcemile2
canim google dan imageshack.us a giriyorsun. orada browse diye bir secenek var oraya tiklayip gonderecegin resmi secip start upload dugmesine basiyorsun.1-2 dk sonra orada yeni bir sayfa aciliyor ve sana bir yazi geliyor. http resminin adi yazan.
onu kopyalayip yazi yazdigimiz yerdeki grafik ekle dugmesine (dag sekli olan)basinca cikan pencereye yapistiriyorsun.
bu kadar.
eger resim buyukse resmin ustune sag tusla basip birlikte ac deyip pointle ac ve ctrl w yap ve oradaki boyutlari 50 ye indir. hala buyukse birdaha ayni islemi yapabilirsin. sonra yukardaki islemleri yap
bende bilmiyordum saolsun arkadaslar soyledi. boyle yapiyorum bende.umarim aciklayici olmustur
Siribron, ilgin, bozon, s.hayal,yeni anne, pınar, cerenn, tylon, dırım,meleğimsin,civciv kızlar hepsi birbirinden tatlılar maşallah ne zamandır buraya girmediğim için birikmiş valla alıntı yapsam 2-3 sayfa sürerdi.
Kızların şu tülbentli fotolarına bayıldım bende çekicem en kısa zamanda.Dırımcım cimbomlu yapıyosun doğuştan fanatik olacaklar valla daha ne diyim güzel annelerin güzel bebekleri Allah hepsine sağlıklı uzun ve mutlu ömür versin öpüyorum hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?