2009 mayıs bebişlerının son halleri....

çok tşk ederiz teyzoşlarr...bütün bebekler çok şeker ya Allah hepsini bağışlasın ...maşAllahhhhhhhhhhhhhh hepsine :)

herkeze slm kızlarrr biz geldikkk bugun kızımla gezmelere gittikkk :lepi::lepi:

ve 5 tepsi baklava açtık evimize döndükkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Maşallah kuzularıma.

Gazele ayrı maşallah şimdiden hamarat olacağı çok belli kız Pınar senin kızda hiç hareket yok ben öle elinden iş gelmeyen gelin istemem kaydirigubbakcemile3

herkeze slm kızlarrr biz geldikkk bugun kızımla gezmelere gittikkk :lepi::lepi:

ve 5 tepsi baklava açtık evimize döndükkk kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah çok tatlı. hele gözlere bittim canım. çok canlar yakacak annesi fıstığın.
salıncağım ve ben çok mutluyuz.

maşallah canım oğluşuna. gerçekten çok eğleneliyo görünüyo salıcığında.

Aysuuuuuuuun o sarı mikrobu yerim ben :))) kız ben bu hızla kilo almaya devam edersem yakında beni bölseler senden 2 tane çıkacak he :))) ayy utandım kendimden :)))

Son düzenleme:
Aysuuuuuuuun o sarı mikrobu yerim ben :))) kız ben bu hızla kilo almaya devam edersem yakında beni bölseler senden 2 tane çıkacak he :))) ayy utandım kendimden :)))

cnm benım yıyebılırsın ama bı sartla bende mavıs kaganı yıyecem
burcum bende zayıflayamayanlardanım 10 kılom var fazla 69um 59a dusmem lazım 67ye kadar dusmustum aldım sanırım emzırenler veremıyor kıloları

Pınar senin kızda hiç hareket yok ben öle elinden iş gelmeyen gelin istemem kaydirigubbakcemile3

Bak seeennnn hain kaynana klava: Gözüne başka gelin mi kestirdin yoksa lmaz:

hehe bu arabayla ben çok kız tavlarım.atlayın kıslar arabama .

MAşallah pek havalı a.s

cok sevımlıler kuzular masallah.

a.s.

oglumla oturup sohbet ederken

Oooo maşallah delikanlı oldu da annesiyle sohbet mi edermiş a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…