2009 mayıs bebişlerının son halleri....

cerennn kızz öle acıtacak şekilde ısırmadım

tenleri çok hassas ondan kızardııı

oyyyyyyyyyyyyy kuzulara bakk be ısırırım ben bunlarııııııııııııııııııı maşAllahhh hepsineee :)

Alişime ömerime bakınıss yavv boncuklarım benim ayy pek tatlı oldu bu kuzular maş. maş. 41 kere :)))

Cerencim cnm spidermanli külotlu çorabı annem almış tekirdağda bi bebek mağazasından erkek külotlu çorabı deyince bi kaç model çıkarmışlar bunu beğenmiş :)) hem ben bi külotlu çorap daha aldım arabalı :)) çekip koyarım onuda yakında

ülenn bu kaana bitiyom ben yaaa maşallahhhhhhhhhh

maşallah boncuk boncukkkkk

ilgin knk yeni anne siribron maşallah kuzularımıza çok tatlılar ve büyüdüler valla sıra 2.3. lere geldimi ne

maşallah kağanımın gözlerine:)) kız siz hala donla mı geziyorsunuz?? ooo biz yorganın içine battaniye örtmeye başladık(

maşallah ya çok büyüdü bizim mayıs kuzularııııı :) çok tatlılar çooooookkk öpüyorum kokuyorum hepsiniiii

Teşekkürler tetelerimiz :)))

knk maşallah defneye cok tatlı...
ılgın o ne gusellık yafs maşallah kırkbınkere duruya...
burcu kagan buyudukce pek bı yakısıklı oluyo yafs maşallahhhhhh
yeyım ben bu kuzularıııııııııııııııııııııı:)))
tutkun kıs ne ıkıncısı ucuncusu abooooooo benım fena gozum korktu valla yagızdan sora bebk falan dusuncek yerım kalmadıııııı:)

KIZ ZATEN ZORDA HAYALİ BİLEM GÜZEL

işte en mutlu olduğu an popooo açıkkkkkkkkkkkkkk

hee o kızarıklıkk ben ısırdımmmmm heheee
aLLAH SENİ YA YERİM BEN OO POPİŞİ MAŞALLAH KIZ SENİN AFACANLAR PC YİDE ELE GEÇİRMİŞ.

sağol bitanem

birsencim maşallah yerim ben paşayı

ahsen maşallah yiyenim benim saçlarını gözlerini yerim kuzumun ben Allah nazarlardan korusun mayıs bebişlerimizi

ayşecim arkası yarın bekliyoruz maşallah çok tatlı afiyet olsun kendide yemeğini yermiş fıstığım

ay yerim ben bu veletleri ya çok tatlılar birsencim oğluşun şimdiden kapmış pc yi onu dötünü ısırırım maşallah çok tatlılar

şu topu bir yakalayabilsem!!!

balkon sefasıı, ohhh içim açıldı

bak dişsiz dişsiz ne güzel sırıtıyorum:))

ya bu annem zorla yemek yediriyor bana yaaa, açmıcam işte ağzımı aç-mı-cam!!

gel gız şöyle yamacıma!!:jeyyar::jeyyar: accuk kelim ama türk erkeğiyiz ne de olsa!sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab (gazelim bu foto benden sana:jeyyar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…