2009 mayıs bebişlerının son halleri....

bu ne lan buuu

bu msjları nasıl silicem biri anlatsın..

topik e verdigim rahatsızlıktan dolayı özür dilerimmmm

Fazlanmı vaaaaaaaaaarrrlmaz: aysun gözüne gözükmeklava:

[B]Cerencim,aslıcım,banucum,nurtencim tü tü tü aşallah bebişlerimize :)))) Cerencim gözü çok çok normal canım hiçte üzüldüğün kadar bariz bişi yok maşallahı var tosunumun[/B]

o nasıl bi güzellik maşaallah barekallah...gözler masmaviii yaaa... allah sağlıklı uzun ömürler versin inş yavrularımıza...

ilgin knk yeni anne siribron maşallah kuzularımıza çok tatlılar ve büyüdüler valla sıra 2.3. lere geldimi ne

Son düzenleme:
maşallah kağanımın gözlerine:)) kız siz hala donla mı geziyorsunuz?? ooo biz yorganın içine battaniye örtmeye başladık(

maşallah ya çok büyüdü bizim mayıs kuzularııııı :) çok tatlılar çooooookkk öpüyorum kokuyorum hepsiniiii

işte en mutlu olduğu an popooo açıkkkkkkkkkkkkkk

hee o kızarıklıkk ben ısırdımmmmm heheee

Son düzenleme:
kız birsen allah iyiliğini versin nasıl kıydın o güzel popoya seni acımasız anneeee

çok sağol burcucum evet çok şükür ilk zamanlardaki gibi değil.büyüdükçe gözüde büyüdü.
senin kaanında maviş gözlerini yiyecem ben valla baktıkça bakasım geliyor canım ya maşallah maşallahhhh

yaw burcucum bu spiderman li çorabı nerden buldun ayyyy çok tatlıymış...ben burda hiç görmedim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…