2009 mayıs bebişlerının son halleri....

falla bılmıom burcu kıslar kaynanalrıda pek sewmez ama bakıcez artık kım kapcak oğluşlarıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aslıyı kullanıom burcu ama işyerınde herkez melek dıe bılıo beni sadece işyerınde kullanıom melgı oda aslı 5 taneydı zamanında ayırmak için bizi bana melek dedılerrr

aslıcım masallah yagıza cok tatlı
banucum kocaman olmus bu durucuk masallah

saol bıdenem...recebımınde majşşalahı var annesiiii cokı seker cokkkkkkkk cok duru bakıyooooo

sağol burcu aysun durucuk büyüyor valla burcum tam foto çekiyordum duru hanım elbisesinin tüllerinle oynamaya başladı

alın size melih kaan!! uyumadan önceki son çırpınışlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:)))) kuzuuuuuuuum :)) maş., ne çabuk büyüdüler bunlar yaa

tmm cnm :))

Recebimm özledik seniiiiiiiiiiii hoşgeldinnnn maş.

Ben girmeyeli çok kuzumun resmi eklenmiş. Şimdi hepsini alıntı yapıp sayfaları doldurmayyaım. Hepsine kocaman kocaman maşallah diyorum büyüdükçe güzelleşiyolar yaaa

Bunlarda benim kuzumun son halleri a.s. Son resim az önce çekildi. Çok özlemiş bilgisayarımızı kaydirigubbakcemile3

maşallah kuzucuma pınarcım görmeyeli epey değişmişş onu benim yerime mıncıkla ve öp canımm..

Pınar kız maş. prensese ,saçları bile uzamış kuzumun tokalık olmuşkaydirigubbakcemile3

masallah recebe ççok tatlı sanki daha kilolu gibi geldi bana allah allahh:uhm:

esencım saol cnm resımlerde yuzunu sekılde sekıle sokuyor herkes oyle dıyor tombıs dıyede daha dun asısı vardı tartıldık 6750 dı saglıklı olsunda kılo alır daha ıns

maşallah kuzucuma pınarcım görmeyeli epey değişmişş onu benim yerime mıncıkla ve öp canımm..

pınarcım defnos cok tatlı olmus yerım onu ben

Pınar kız maş. prensese ,saçları bile uzamış kuzumun tokalık olmuşkaydirigubbakcemile3

Sağolasınız canlarım. Büyüdü kuzularımız valla ya. Öperim sizin yerinize. Saçlarada ne toka taktırıyor ne şapka. Anında çıkarıyor cadım benim :) Tam kurtlu kurabiye ya :)

oglusumun bugunku halı

Maşllah canım Recep'e. Bana da daha kilolu gibi geldi. Hiç sıkma canını. Sağlıklı olsunda gerisi boş a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…