2009 mayıs bebişlerının son halleri....

Bende baya olmuş girmeyeli nerdeyse 15 sayfa birden baktım.Tüm kuzularımı allah nazarlardan saklasın.

Mayıs kuzuları bir başka yawwwww.
En kısa zamanda yağızdan seçmeler bu forumda kaydirigubbakcemile3

doruk ne kadar büyümüş maşallah
kağana dda maşalah diğer sayfada görmüştüm Allah nazarlardan saklasın

Teşekkürler kızlar hadi sizdende bekliyoruz büyümüştur kuzuşlar :)))

yeni anne canım sana özelden msj atamadım ya yeni üye olduğum için msj sayım azmış off dünyanın şeyini yazmıştım halbuki.kafamçokkarıştı

teşekkür ederiz teyzeleria.s.
ayşecim nurten teyzesi onun adını mercimek koydu öyle de kaldı canım aslında pek mercimek te değil artık koca kız oldu zillii

teşekkürederiz dünürüm gittikçe ballaşıyor bunlar yaa öpünce doyuyorum saqnkii

kızlar ne çok resim eklenmiş valla maşallah kuzularımıza çok tatlılar hepsi birbirinden sıpacıkkkk

Defnoşum babanesinin evinde banyo ve bahçe keyfi yaparken zemuszemus

Bu resimde yat fuarına giderken. Hangisini alsam diye düşünüyor kaydirigubbakcemile3

Yatları beğenmedi arkasındaki botu aldı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kuzucuklarıma maşallah çok tatlı oldu bunlar yaaaaa hepsi sanki kendi çocuğum sımsıkı sarılıp öpesim geliyooooo

maşaAllah subhanAllah hepsine yaaa :) bu mayis veletleri gercekten cok tatli be yoksa bizemi öyle geliyor kaydirigubbakcemile3

Pınarcım defneye bayıldım kız nasılda tombiklemiş öyle kuzum maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…