2009 mayıs bebişlerının son halleri....

aysuncum çok tatlı olmuş maşallah yakışmış berede atkıda güle güle kullanın canım

kocaman maşaAllah tüm kuzularaaa :) bende uzun zamandir buraya resim koymadim ya :) bugun bi ara koyayim

yaw maşallah kuzulara ya allahım hepside birbirinden tatlılar valla tek tek baktım inanın resimlere topluca yazayım dedim.
hepsinede yüzbinkere maşallah...

maşallah kuzulara Allah nazarlardan saklasın

aysuncum maşallah prens çok yakışıklı olmuş

kocaman maşaAllah tüm kuzularaaa :) bende uzun zamandir buraya resim koymadim ya :) bugun bi ara koyayim

yaw maşallah kuzulara ya allahım hepside birbirinden tatlılar valla tek tek baktım inanın resimlere topluca yazayım dedim.
hepsinede yüzbinkere maşallah...

kızlar hepınıze tesekkurleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan rabbım hepımızın kuzularını nazarlardan korusun

esencım masallah ahsene bas ortusude pek yakısmıss

İlk iki resim az önceki halleri kuzumun. Uykudan uyandı , mamasını yedi, altı da değişince çok mutlu oldu Şeniz

Bu kendini koltuktan atmaya çalışırken lmaz:

Buda pazartesi günü ben duştayken annem koltuğa koymuş. Mutfağa gitmiş ve 1 dk sonra geldiğinde bu halde bulmuş. Nasıl inmiş hala anlayabilmiş değiliz :uhm:

maşşşşallah kız bu prensese yerim ben seni ya. valla şu an yanımda olsaydınızda şu kuzuyu defnoşu bir yalayıp yutsaydım.....
bu arada hakkaten nasıl inmiş ya. allah korumuş valla...

Ey maşallah kuzularıma beee oyyyyy yerim onları bennn a.s.

bozon06 canım maşşallah kuzucunaa tam ısrmalık valla

teşekkürler teyzeleri. bide açık resim koymayı öğrensem daha iyi olcak ama bu kadarına da şükür.

maşallah bu şirinelik böyle çok yakışmış Ahsene. kuzulara ne giydirsen ne takarsan güzel oluyorlar.

oglusum yurutecınde oynarken

maşallah pek bi yakışıklı olmuş oğlun aysuncum.

İlk iki resim az önceki halleri kuzumun. Uykudan uyandı , mamasını yedi, altı da değişince çok mutlu oldu Şeniz

resimlerden de anlaşıldığı üzere pınarcım 2-3 ay sonra Defnoşun peşinde koşmaktan iki kat daha hızlı gidecek senin kilolar. çok zıpır olacak senin kuzu çook. ele avuca sığmayan cınsten. Allah nazarlardan korusun. Maşallah.

maşallah kızlara bak yaa ne tatlılar ahsene ne kadarda yakısmıs tülbent ööle:)pınarcım defnosun resimlerine oglumla bakıyoruz ve oglum nasıl gülüyo anlatamam neden acaba :):)pekde beyeniyoruz kızınızı ailecek ama neyse sahibi var

maşşşşallah kız bu prensese yerim ben seni ya. valla şu an yanımda olsaydınızda şu kuzuyu defnoşu bir yalayıp yutsaydım.....
bu arada hakkaten nasıl inmiş ya. allah korumuş valla...

Tşk ederiz teyzoşlarımız. Evet benim kız doğduğundan beri hiç öyle bıraktığın yerde duran bi bebek olmadı. Hep bi hareket hep bi çırpınma. Yanımdayken bile saniyede atıyor kendini bi yerlere. Bozon'unda ediği gibi bu bi ayaklansın yandım ben yandım kaydirigubbakcemile3

Şirine'cim Yağız paşa duymasın kaydirigubbakcemile3

Ay cok olmuş buraya bakmayalı.Ne kadar cabuk buyudu bu kuzular ya.Nasıl da guzel ve yakısıklılar.Kocaman masallah hepsine.....

pınar kız o nasıl inmiş oraya öyle biryerii çarpmamış belli suratından zilli yaaa:))) maşallahh

teşekkür ederiz teyzeleriii:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…