http://img402.imageshack.us/img402/2616/resim117.jpg
ee maLum kıS qeLdi havaLar SÒqudu arTık :)
Ey maşallah kuzularıma beee oyyyyy yerim onları bennn a.s.
aysuncum çok tatlı olmuş maşallah yakışmış berede atkıda güle güle kullanın canım
tesekkürler pınarcım ....defnosada her baktıımda birde kızım olsun istiyorum :)
maşallah kuzulara Allah nazarlardan saklasın
aysuncum maşallah prens çok yakışıklı olmuş
kocaman maşaAllah tüm kuzularaaa :) bende uzun zamandir buraya resim koymadim ya :) bugun bi ara koyayim
yaw maşallah kuzulara ya allahım hepside birbirinden tatlılar valla tek tek baktım inanın resimlere topluca yazayım dedim.
hepsinede yüzbinkere maşallah...
Ey maşallah kuzularıma beee oyyyyy yerim onları bennn a.s.
bozon06 canım maşşallah kuzucunaa tam ısrmalık valla
kocaman maşaAllah tüm kuzularaaa :) bende uzun zamandir buraya resim koymadim ya :) bugun bi ara koyayim
İlk iki resim az önceki halleri kuzumun. Uykudan uyandı , mamasını yedi, altı da değişince çok mutlu oldu Şeniz
maşşşşallah kız bu prensese yerim ben seni ya. valla şu an yanımda olsaydınızda şu kuzuyu defnoşu bir yalayıp yutsaydım.....
bu arada hakkaten nasıl inmiş ya. allah korumuş valla...
resimlerden de anlaşıldığı üzere pınarcım 2-3 ay sonra Defnoşun peşinde koşmaktan iki kat daha hızlı gidecek senin kilolar. çok zıpır olacak senin kuzu çook. ele avuca sığmayan cınsten. Allah nazarlardan korusun. Maşallah.
maşallah kızlara bak yaa ne tatlılar ahsene ne kadarda yakısmıs tülbent ööle:)pınarcım defnosun resimlerine oglumla bakıyoruz ve oglum nasıl gülüyo anlatamam neden acaba :):)pekde beyeniyoruz kızınızı ailecek ama neyse sahibi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?