2009 mayıs bebişlerinin ve annelerinin beraber fotoları :)))

Kuzularımada annişlerinede kcaman bi maşallah :)
Aysuncum çok güzel çıkmışsınız cnma.s., recebimde büyümüş maş., üzerindeki hırkanın aynısını annemde örmüştü aynı yünden hemde :)))) çok yakışmış kuzucuma , motorsikletçimi olcak ne :)))

[/URL][/IMG]

buda kızımla biz yanımdakide küçük cimcimem yeğenim

Semra'cım maşallah canım harika çıkmışsınız. Begüm'de ne güzel bakmış öyle kara kara Şeniz

Sanırım diş buğdayınızdan bi resim. Ama devamını da merak ediyorum ya ekle mutlaka a.s.

aysuncum semracım cok guzelsınız kızlarrrr
rabbım kuzularımızı hıcc ayırmasın yanımızdan koynumuzdan :Saruboceq:

semracım Aysuncum çok güzel görünüyorsunuz miniklerinizle birliktea.s.

Semra'cım maşallah canım harika çıkmışsınız. Begüm'de ne güzel bakmış öyle kara kara Şeniz

Sanırım diş buğdayınızdan bi resim. Ama devamını da merak ediyorum ya ekle mutlaka a.s.

aysuncum semracım cok guzelsınız kızlarrrr
rabbım kuzularımızı hıcc ayırmasın yanımızdan koynumuzdan :Saruboceq:

MAŞALLAH CANIM ÇOK TATLISINIZ ...

Teşekkür ederiz kızlar o sizin güzelliğinizopuyorumnanaktan evet pınarcım diş buğdayından birsürü resim varda ahh brde ben eklemeyi becerebilsem boyutları büyük oluyor falan eşim yardım etti söylene söylene

pınar buara defnenın yenı resımlerını goremez oldukkk şekerımm

Bu aralar pek poz vermeyi sevmiyor bizim zilli tatlım. Hergün düzenli olarak çekiyorum mutlaka ama pek afişelik pozlar değil yerimseniben Dur kız iyi hatırlattın bakayım da aralarında iyi pozlar buşursam ekleyeyim a.s.

Canım ben sana yardım edeyim a.s.

ImageShack® - Online Media Hosting bu adrese gir. Browse kısmından istediğin resmi bul. Yükleme Seçenekleri / Yeniden boyutlandır resim >> kısmını seç. Resim yeniden boyutlandır: bölümünden 640x480 olanı seç. Şimdi yükle de. Açılan sayfada forum kodu yazan yerin karşısındaki linki kopyalayıp yapıştır direk buraya. Küçük resim olarak çıkar. Biz üstünü tıklayınca büyür. Sorunda çözülmüş olur a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…