2009 mayıs bebişlerinin ve annelerinin beraber fotoları :)))

Kuzumla bugün İkea'daydık a.s.

pınarcım bu resimde çok güzel çıkmışsın defne gölgede kalmışbayanssulusmile maş.. diyelim :)
aysun canım çok cici çıkmışınız kız kayak merkezinde kısa kollumu duruyon sen???
:sm_cool::sm_cool:
ayyy ben bu kızı çok sevdimŞeniz sen nisan annelerindesin dimi??

Çokkkk güzelsiiz annişler ve bebişler hepinize maş

teşekkür ederim canım sağolun evet nisan annesiyim ama benim kız 30 nisan doğumlu olduğu için ben mayıs anneside sayılırım:))))

pınarcım aysuncum maşallah çok güzel çıkmışssınız.hayriela canım sizde çok şekersiniz.çakırlar kahvaltı keyfi süper oluyor ya):

Canım çok şeker çıkmışsınız maşallah ikinize de
çok sağolasın cnm..

ayy keşke haberim olsaydı gelirdim bende çok yakınız bizde ıkeaya,hatta cumartesi günü ordaydık bizde,tühh.. çok tatlısınız bu arada maşallah..
maşallah çok güzelsiniz ikinizde..dayımda görev yaptı orda..

maşallah cnm ikinizede,kızın çok tatlı..

maşallah ikinizde çok güzelsiniz

Anacım bu mayıs bebekleri içinde en çok gezen Defne maşallah ee yerinde duramayan annesi var ne yapsın kız opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Pınarcım.....Aysun4141 maşallah kızlar hepiniz çok güzel çıkmışsınız

ben senin kızını ısırırım ya maşallah çok tatlı cadı

Çokkkk güzelsiiz annişler ve bebişler hepinize maş

pınarcım aysuncum maşallah çok güzel çıkmışssınız.hayriela canım sizde çok şekersiniz.çakırlar kahvaltı keyfi süper oluyor ya):

Çok tşk ederiz kızlar sağolasınız a.s.

Ohhh gezmelerde herkes maşallah kızlar harikasınız a.s.

annişimle sokak turu yapıyoruzz:ecrin_bebek:

göl başında balık keyfiiopuyorumnanaktan (oğlumun elinden alamadık ekmeğini,bizde böyle poz verdik:))kaydirigubbakcemile3

Tüm anneler ve kuzuları bir harika hepinize maşallah.

OYYYYY maşalllaahhh hepıcınıze......pınarr aysun ayse knk......maşallahhh gusel annelerrrrr bebişlerde sızede dıycek yokkkkkkkkkkkkkkkk

...................................

Son düzenleme:
ne kadar tatlısınız maş. ya ben de nasipse 2010 mayısda doğum yapcamm.. sizi gördükçe seneye acaba böyle olcakmıyız diyorumm çok hoşş bi heyecan bu ya:)

tü tüüü tüüü maşallah ana oğul ne güzel çıkmışsınız öyle

ne kadar tatlısınız maş. ya ben de nasipse 2010 mayısda doğum yapcamm.. sizi gördükçe seneye acaba böyle olcakmıyız diyorumm çok hoşş bi heyecan bu ya:)

maşallah seneye bizde böyleyiz 2010 mayıs anne adayı

burcuma ve kağanıma maşallah:)))

Maşallah canım çok güzel çıkmışsınız a.s.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar a.s.

Teşekkürler kızlar o sizin kendi güzelliğiniz, a.s.
Mutluyum ve Nidah, kızlar rabbim kucağınızada almayı nasip etsin bambaşka bi duygu bu Rabbim herkese nasip etsin inş.
:Saruboceq:.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…