2009 mayıs bebişlerinin ve annelerinin beraber fotoları :)))

Dün ananemizdeyiz a.s.

Akşamda babanemizde hamur açıyo kızım kaydirigubbakcemile3

Pınarcıım annadık analı kızlı güzelsiniz,şikersiniz,tatlusunuz,daha daha ....amma oğlumada yazzık aşku depreşiyo kuzumun boy boy komayın resimlerinizi ya ben karışmam bak kaçırır maçırır sorumluluk kabul etmiyorum...kaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım a.s.

Yerim senin oğlanın aşkını leynnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bizden kız kaçırmak kolay mı ahahah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu topiğe bakmayalı baya olmuş yavs, kuzucuklarda anneleride harikalar ceren ve oğluşu , nurten ve kızışı, pınar ve defdefi hepsine ayrı ayrı maşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu topiğe bakmayalı baya olmuş yavs, kuzucuklarda anneleride harikalar ceren ve oğluşu , nurten ve kızışı, pınar ve defdefi hepsine ayrı ayrı maşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sağolasın canım a.s.

göl başında balık keyfiiopuyorumnanaktan (oğlumun elinden alamadık ekmeğini,bizde böyle poz verdik:))kaydirigubbakcemile3

oyyy benim kuzum yeseydi balığı, bir porsiyonda ona söylerdikkaydirigubbakcemile3 uykudan yeni kalkınca iştahı yoktu pek. ama önceki gün 1 kase balık çorbası içti maşallah tetesi,kızmakaydirigubbakcemile3

Heee afferim o zaman a.s.

kıs nurten kartpostal gıbı cıkmısınız maşallah
aysecım afıyet olsun götürmüşsünüz balıkları cok tatlısınız masallahh
bi maşallahta pınarla defnoşaaa
bu mayıs kuzuları cok afet olucak vallaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…