2009 Mayıs Kuzularının Doğumgünü Hazırlıkları

valla Sibelcim süper olmuş ,iyi yapmışsın açmakla bu topiği..
sanırım biz memlekette olucaz,anıl götürüryüm seni annenlerin yanına orda yap diyor,aslında çok istiyorum ama burdada sizleri çağırıcaktım ondanda üzülüyorum,bakalım daha kesin değil ama yüksek ihtimal ordayız,ben açık alanda yapmayı düşünüyorum,çok güzel biyer var bizim orda çamlık,hem çocuklarda koşup oynar annelre yüz olmaz,pasta börek daha düşünmedim annemle akrabalarla yaparız birsürü şey,davetiye türü bişey yaptırmayı düşünüyorum bi arkadaşım yaptırmıştı çok güzel hala saklıyorum resmi var doğum günü yeri tarihi var güzel bide onun ağzından yazı yazmışlar çok hoş olmuştu ondan yaptırıcam galiba..baklım fikir çok..

kızlar çok güzel bir topic açmışsınız
kümbet pastayada bayıldım görünüşüne
haftasonu denicem çok teşekkür ederim a.s.

Ben bu konuyu yeni farkettim, o da bahsi gectigi icin. Benim bu konuda icim buruk kizlar. Maalesef yakinimda öyle sevdigim kimseler yok. Esim, biz evlendigimizde cok iyi bir is teklifi aldi kendi is yerinden. Ya Istanbul'a yerlesecektik, ya da Almanya-Hollanda sinirindaki simdi yasadigimiz bu yere. Istanbul'u ben istemedim, neden istemedigimi tek bir nedenle hala aciklayamiyorum. Kisacasi tasindik buraya ve hala alisamadim. Öyle cok cevrem yok, birkac komsum var sadece insansiz kalmamak icin konustugum. Onlarla da öyle yandim yandim samimi degilim, siradan birkac sohbet ve coluk-cocuk, ucuzluk, gezme, yeme-icme muhabbeti sadece. Yakin cevrede görüstügümüz sevdigimiz insanlar var ama onlari toplamakta pek kolay olmaz. Kisacasi Dorugun dogum gününü 7 Mayis'da yaparim komsularimi cagirarak ya da esimle bir yer ayirtip basbasa kutlayarak falan. Ama sanirim Mayis'in son haftalarinda Istanbul'da olacagiz kardesimin dügünü icin. Orada yapacagim yakin cevremle birlikte. Simdilik pek birsey kesin degil kafamda ama oglumun 2 tane dogum günü olacak ilk yasinda...

................................

Son düzenleme:

selam kızlar bizim yapıcaklarımız hazır yağmurun geçen seneki yaş gününde yaptığım bisküvi pastasını yapıcam elmalı turta tuzlu kurabiye alman pastası profiteröl birde sakallı poğaça mayıs 6da damla suun haziran tede yağmurun doğumgüü var ama ilk doğum günü unutulmaz oluyor.bizim doğum günümüz çok kalabalık olmıycak çükü çevremiz fazla yok yiede hatıra kalması içi yapıcaz bişeyler

Son düzenleme:
benim dogum günü planlarim daha oturmadi hala :) cok az kalmasina ragmen :) h.içine denk geliyor serrosun d.günü :) oyuzden h.sonu benim ailem ve eşimin ailesiyle bi dogumgünü kutlamayi düşünüyorum..ogun evi süslicem inşaAllah..pastasini kendim yapmayi düşünüyorum ama önce su seker hamuru olayini çözmem lazim ogun için bide slayt hazirlicam inşaAllah..dogdugun günden bugune olan resimlerinden oluscak..elbise olayina hala karar veremedim..gelinlik tarzi kabarik şeyleri pek sevmiyorum..kostumleride öyle..serranin mevlüd elbisesi gibi bi elbise düşünebilirim belki..ay püf amma düşüncegim şey varmiş yav..yazinca fark ettim

arkadas cevresine gelince..bizim arkadas cevreleri cok değişik gruplardan olusuyor :)) ve hiçbiride birbirini tanimiyor :)) 1.grup..kuzenler..3-4 cift onlar var..2.grup..benim liseden samimi 2 cift arkadasim var..eşlerle bir görüştügümüz yani :) 3.grup..universite arkadaslarim var..onlarinda cogu bekar :) 4.grup eşimin ark.lari ve eşleri var..hepsini cagirmaya kalksam hepten sacma bi görüntü olcak :)) kuzenlerle belki bişiler yapariz..gerci uni arkadaslarimda bana gelmek istiyordu..onlarlada h.içi bigün kutlama yapabiliriz :)

bide dogumgünü aksami eşim,ben ve serros yemege cikalim istiyorum..benim dogumgünlerimde hep öyle yapardik annem babamla..serrostada öyle olsun istiyorum..arkadaslariyla felanda kutlar tabi ileride..ama aksamlari bizim olsun :) zaten burda da ne komsum var ne görüştügümüz birileri var..bu bahsettiğim gruplarda ist.'un farkli yerlerindeler..yani cok kalabalik bişi yapamicam :) he bide haftaya t.daga küçük dayimlara gidicem inşaAllah annemlerle..orda da bi d.günü yapicaz :)) bakalim daha neler cikacak :) nisan ayini dogumgünleriyle gecircez sanirim :)))

kizima hediye olarak hala ne alacagima karar veremedim..babasida öyle..dogdugunda künye alicam diye düşünüyordum ama anneannem almişti vefat etmeden..oyuzden o plan düştü suya..şu ilk adim arabalarindan alayim diye düşünüyorum ama bilmiyorum..iyice bi bakicam :)

böyle işte :) hayirlisi olsun inşaAllah :)

kızlarrrr bayıldım düşüncelere hakkaten ne cok düşünecen sey varmıs
ben menüyü kabataslak hazırladım ben c.tesi ve pazar kutlayacagım için c.tesi menüsünden pazarada kalması lazım
şimdi sıralıyorum
çubuklara yapılmıs sekilli kurabiye yapıcam
bisküvili toplar yapoıcam tadımlık
birde soguk bir yaz pastası ama hala karar veremedim
minik poacalar
atom börek (harika bişi tarifini veririrm)
bazlama (kayserride meshur bilrsiniz)
ve acı ezme sosu
makarna salatası
yaprak yada biber dolması
bu kabataslak menüm
kıyafete gelince fazla abartı bişi istemiyorum cok güzel mevsimlik mini sort ve süslü satenli badi giycek inşallah haa bi fikrim daha var eşim ben ve hanzade güzelce giyinip stüdyo resmi cektirmek istiyorum bakalım eşim nedicek şutarafagitti
gogum günü pastasına karar veremedim 2 gün ounca ama eşim pazar aksamı için resimli istiyor
bakalım ne olcak
bende kapıyı süsletecegim eşime nede olsa cicekci organizasyoncu
sonra evi folyo balonlarla yerleride normal balonlarla süslicem
dogum gününe gelenlere hatıra bişiler vercem sanırım bu anahtarlık olucak bide sabun cikolata diyorlar ondan alıcam
zaten c.tesi 25 kişi falan olcaz tahminimce pazarda dasece annemler ve kayınvalideler toplam 8 kişi

ama hiç bişi içimde kalsın istemmiyorum
inşallah gönlümüzce olur
bu arada hepiniz yavrumun dogum gününe şimdiden davetlisiniz

heyyy doğum günü yaklaşan bacılar!! sizleri bekliyoz fikirlerinizi (ç)almak için:)) hazırlıklarınız neler?? yaa bana 1 şeklinde kurabiye kalıbı lazım!! burda bulamam ama nette filan hiç karşınıza çıktı mı? veya çok şey istemiş olmazsam bana gönderebilecek olan var mı? :asigim:
bide magnetli fotoğraf çerçevesi düşünüyorum gelenlere hediye için. birinde de okumuştum sibel miydi,tülay mıydı acep?? ayrıca şeker de süsleyecek misiniz?

kızlar şu çerçevelerden istoçta varmış komşum söyledi bakıcam bi inşallah beğenirim

offffffffffffff yaaa bi çoğunuz planlarınızı bitirmişsiniz bile ilk d.gunu olanlardan biride biz olmamıza ragmen hala hiç birşey yapmadımm...
yanlız tubacım senle fikirlerimizi cogu uyuşuyor yaw :)))
1 si bende slayt olayını yapıcam
2. akşam yemeği olayı mutlaka olmadı kızım eşim ve ben baş başa :))
3.heryer balonlarla süslenmeli...
4.hediye olayında banada kal geldi :)))

kendime kıyafet almam lazım kızımı beyazlara süslemeliyimmm....aslında ikimiz içinde beyaz kıyafet düşünüyorum kızımla uyumla olmak için...

gelenlere hediye olarakta bizim doğumda kelebekler kalmıştı üstündeki notları değiştirip onları dagıtmayı düşünüyorum..
nese ya bakalım hayırlısı ama bu pazar sanırım bütün işleri Allahın izniyle hallederim..
menü olayına zaten pek takılmıyorum...2 gün içnde hallerim :))

çok güzelmiş sibelcim onların dolaba yapışanlarından yok mu acaba???

ayşecim benim kardeşimin eşi unlu mamüllerde çalışıyor ben ona sorcam istersen senin içinde sorarım 1 şeklinde kurabiye canım....gönderirim sana bakarsın biz getiririz ellerimizle belli olmaz..kaydirigubbakcemile3

Esencim kociş çok fazlaca dükkan gezdi bulamamış magnetli bende sormuştum.Daha sonrasında bu daha hoşuma gitti heryere konulabilir.

Çerçevemiz....

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
çok güselmişş:))) araştırmalarım sonuç vermezse bende isteyebilirim tatlım:))

çok güzelmiş sibelcim onların dolaba yapışanlarından yok mu acaba???
bende aslında magnetli istiyordum ama bunlar da güzelmiş.

aa ne seviniriz canım:)) hem kurabiye işine,hem de misafirliğinize:))

ohh doğumgününü atlatan bacılar rahatladı:)) biz daha düşünüyoz. kopyalarımızı çektik:)
benim daha çok var ama günü kesinleşti. 12 mayıs hafta içine geleceği için 15 mayıs cumartesi günü yapacaz. menüm de hazır;

midye tatlısı-alt komşum yapacak
kuru dolma-karşı komşum yapacak
profiterol- öğretmen arkadaşım yapacak
elmalı pasta-öğretmen arkadaşım yapacak
şeftali pastası-annem getirecek
tart-annem getirecek
çin böreği, patates salatası ve tuzlu kurabiye de bi zahmet ben yapacam:)))

annemler de gelicek kuzumun doğumgününe:)) teyzesi,dayısı hep yanında olacak bıdığımın:)) belki babannesi de gelebilirmiş. bugün 23 Nisan için süs alırken biraz da oğlumun doğum günü için aldım. 100 tane de balon aldım. fotoğrafçıyla görüştüm. 4 tane büyük boy, 30 tane de vesikalık boyunda çıkaracak 35TL dedi. şimdilik bu kadar. :))

ayşeicmm çok güzel menü. bende tatlı düşünüyordum şu midye tatlısı iyi fikir.hiç yapmadım ama denicem yinede şansıma ne çıkarsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…