2009 nisan anneleri biz neden şafak saymıyoruz......

25+3 ve 25+4 olan arkadaşlar hepimiz farklımı hesaplıyoz ne benim 102 günüm görünüyor

canım dozkan ve ben sezeryan olucaz kesin ona göre hesaplıoruz hatta daha bile az olabilir günümüz bilmiorum nisanın 3 ünde 38. hafta bitio ondan sonraki herhangi bir gün doğum alıcak doktorlar.

canım dozkan ve ben sezeryan olucaz kesin ona göre hesaplıoruz hatta daha bile az olabilir günümüz bilmiorum nisanın 3 ünde 38. hafta bitio ondan sonraki herhangi bir gün doğum alıcak doktorlar.

ARKADAŞIM SEZERYAN OLMAYI KENDİN Mİ İSTİYORSUN YOKSA ZORUNLU MU?BEN DE SEZERYAN olmak istiyorum temiz iş gibi geliyo bana göre...ve 6 nisan normal doğum olduğuna göre ne zaman alırlar acaba?:1hug:

şafak inşallah 95,Allah sağlıkla tamamına ulaştırsın hepimizi

ARKADAŞIM SEZERYAN OLMAYI KENDİN Mİ İSTİYORSUN YOKSA ZORUNLU MU?BEN DE SEZERYAN olmak istiyorum temiz iş gibi geliyo bana göre...ve 6 nisan normal doğum olduğuna göre ne zaman alırlar acaba?:1hug:

canım sezeryan normal doğumdan 2 hafta önce olur diye biliyorum bana verdikleri tarihte de öyle

çiçek nerelerdesin uyuyo musun yoksa?
bak azalttık birgün daha şafak 90 ......................

canım benim rahmin duruşu ters ve düzelmio ne yazıkki o yüzden sezeryan olucam. sezeryan 38. hafta bittikten sonra herhangi bir günde oluo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…