2009 nisan anneleri biz neden şafak saymıyoruz......

şafak kalmadı bitti 41. haftadayız ben daha ne sayayım tavsiyesi olan varmı

al bendende o kadar,canim ya.ben 40 hafda3gunlugum bizimkindende bi belirti yok,ne gelen varr ne giden.keyifleri yerinde galiba bi turlu cikmak isdemiyorlarsengözlerimebaksanab

evet bir çıksınlar soralım şunlara ne vardı içerde okadar diye ....
şaka bi yana bana gerçekten çok zor geliyor günleri bırak saatleri bile sayıyorum , yarın doktora gitcez bakalım ne diyecek...

evet bir çıksınlar soralım şunlara ne vardı içerde okadar diye ....
şaka bi yana bana gerçekten çok zor geliyor günleri bırak saatleri bile sayıyorum , yarın doktora gitcez bakalım ne diyecek...

all bende de o kadar ; safak 3

yarın benimde kontrolüm var....hatta yarın değil.. sabaha ....

şafak 3 ama gelmeye niyeti yok ki neyin şafağını sayıyorsam huff iyice karamsar oldum hep böyle kalacakmışım gibi benneyaptımki

kızlar bizimkininde gelmeye niyetı yok gıbı. hep bekleyecekmıyız boyle.yada ne kadar beklıcez off ya. artık esim ve komsularım dalga gecmeye basladı. yasına girip dişlenip öyle çıkacak gallıba diyorlar bazen çıkacak gibi hissadiyorum.sizler ne gibi belirtiler yasıyorsunuz son gunlerde

Son düzenleme:
ben salı günü 40 haftayı doldurdum şimdi 40+3 oluyorum ve hala tık yok geçen hafta heyecan vardı ama kalmadı artık şimdi okadar sıkıntılıyım ki hiç bu kadar bekleyeceğimi bilmiyordum pazartesi bende kesin doğurcam

hale benim arkadas da 40 +3 te dogum yaptı sexzeryanla mecbur acılma olmayınca allah kurtarsın hepimizi canım inşallahhhhhh

hale benim arkadas da 40 +3 te dogum yaptı sexzeryanla mecbur acılma olmayınca allah kurtarsın hepimizi canım inşallahhhhhh

teşekkür edrim canım bugün doktordaydık açılma başlamış bakalım arkası gelecekmi eğer gelmezse pazartesi bebeğimi kucağımda istiyorum dua edin olurmu..

evet sonunda doğan güneş deme zamanı geldii..

gerçi bizimki 3 gün rotorla geliyor,,,
inatçı sıpa .....
bakalım neye benziyor içimdeki mucize.....

kızlar 9 ay boyunca yanlıs hesaplamısım galıba 40+2 falan derken tam 40 ta dogum yaptım. yanı su ınternettekı hesaplayıcılar varya onlarda cıkan tarıhte dogurdum. yanı tam 40 ta. darısı tum hamişlerın basına allah bı avazda kurtrsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…