2009 Nisan Anneleri buraya

geçmi,ş olsun sinehas..
kıslar ben şimdi çıkıyorum... dr gidecem... hoşçakalın akşama görüşürüz inşallah........................

iy günler can arkadaşlarım ya heyecanlanıyorum artık gelsi bebeklerimiz cok oldu hadi gelin kuzular

merhaba arkadaşlar doktordan geldik biz. Bir problem yok çok şükür. Kasılmaları sordum yorulunca olur dedi dinlenince geçmiyorsa o zaman problem dedi. 37. haftada gidince nts ye sokacak ve çatıya bakacakmış ona göre doğum haftası belli olur dedi. Normal doğum için sabah akşam yürüyüş yap dedi. Çok kolaylaştırır doğumu dedi. Bebek ters de dönmüş. Zaten baskı yapıyordu. 2400 gr falan olmuş. Bundan sonra bebeğin genetik yapısına göre kilo alımı olur dedi. Çabuk kilo alan bi bebek olacaksa çok alırmış yoksa az alırmış falan filan. magnezyum içeyim mi dedim. Doğurmayacak mısın içinde mi tutatacaksın dedi dalga geçti benle :)

iy günler can arkadaşlarım ya heyecanlanıyorum artık gelsi bebeklerimiz cok oldu hadi gelin kuzular

evet bende şimdi gel doğur deseler koşararak giderim valla hem sıkıldım hem bebeğimi istiorum artık bennnnnnnnnnnnn

doğurmicaz biz onlarla yaşiicaz artık ay hadi maşallah 2400 gram çok iyi şükür doğsa küvöze bile girmeyebilir belki ooofff offfffffffff geçsin şu mart ayı:)

kızlar benı tanıdınızmı

benim bebeği 29 haftalıkken aldılar sezeryanla bebeğim küvezde şuan ...1070 gramla dünyaya geldi 1300 gram şuan....erken doğuran benım sanırım aramızda...
bu gerçekmi diilmi
geda Allah kolaylık versin.çok yormamaya çalış kendini.bu arada ekdesrler konusunda söylediklerinbize aynen katılıyorum.bend oğumdan sonra da 1 yıl aylıksız izin kullnacam.bakalım altından nasıl kalkacaz
canım ücretsiz izne ayrılma heyet raporu ayarlamaya çalış mutlaka zaten en fazla 30 gün açığın olur heyet ayarlayamazsan bile normal raporlarla kapat açığı maaşın kesilmesin
o nasıl iş ya biraz naz yapıyo olmasın tamam bende yerimden kalkamıyorumda nerdeyse 30 kilo aldım yani

roseberry ben de 8 kilo aldım ve gerçekten buna rağmen çok zor hareket ediyorum.
nazlılaaaaaaaaaaaar
:tomato::tomato: ne deseniz haklisiniz bencede betul ayip etmis :roflol:
şakkıdı

yıkııııııııııııııııııııııııııııllllllllllll tiz kellesi alınaaaaaa:mymeka:

bende lostu seyrediyorum.süper ama 5. sezondan zevk alamadım.beynim patlayacak düşünüp anlamaya çalışmaktan.
dün koçişle senaryo ekibinin şizofren olduğuna karar verdik
canım çok geçmiş olsun benimde baş dönmelerim oluyodu dr ana damarlara basınç oluyo o yüzden başın dönüyo ani hareket etme demişti şimdi geçti çok şükür
geçmiş olsun bebişede maşallahhhhhkızlar bu tansiyon ve şişme işlerini yabana atmayın mutlaka dr la konuşun benim tansiyon çok ii ama şişmelerim çoktu adam hayati tehlike dedi Allah korusun

dur kız durduğun yerdeeee acele etmesinler nasılsa bir ömür bizimle olacaklar :Saruboceq:

geçmi,ş olsun sinehas..
kıslar ben şimdi çıkıyorum... dr gidecem... hoşçakalın akşama görüşürüz inşallah........................

sağol acım Allah kimseye yaşatmasın..

bende sıkıldım ama mart dolmadan gelmesini istemiyom sonrası daha çok dokunur yaa küvöz felan sağlıkla gelsin bizim kuzular geç olsun güç olmasın..

gözün aydın maşallah bebişebende magnezyumu sordum elevitin içinde var ekstra almaya gerek yok dedi

sağol canım hepinizden Allah razı olsun,hamilelerin duaları sayesinde bu günlere kadar geldik..inş.2-3 hafta daha sabreder bebişde sağlıkla gelir benim yavrumda...

huzur sen bugünde burdasın doğurmaya gitmeyecen bu gidişle açılma tamamlanacak evde pırt diye çıkcak senin kuzu

günaydın kızlar
kahvaltı edip geliyorum keşke
hep beraber koca bir masada kahvaltı edip muhabbet etseydik ne güzel olurdu dimi yaaaaaaaaaaa

herkese iyi hafta sonları canlar,ben dünde yazamadım fazla bugünde oturduğum yerde data girmem lazım anacım ama takipte olacam haberinis ola,geçmişi okumadım büyük ihtimal akşam ve yarın tamamlarım,atladığım bişey varsa söleyin,herkes ii dimi bi yaramazlık yok,hepinizi öpüyorum

ayy düşünsenize ya öyle dedik böyle dedik nerdeyse gelecek ay bugünlerde pıtır pıtır doğuracağız ve belkide bebişler kucağımızda olacak ama uzun süre belkide hamile oılmayacağız ben anlamadım bile zaman nasıl geçti,hem bebeişim zorlamadı nazlanmadı hiç,hemde siz vardınız,iyiki varsınız,özleyeceğiz bu zamanları rabbim güzel günler göstersin bizlerede bebişlerde kötü insanlarla hiiiiiç karşılaşatırmasın

kaçıyorum ben kızlar..
iyi haftasonları size..
çok konuşmayında pazartesi geçmişi okumak zaman almasın:))
öptüm güzeller:))

bu arada "bebeklik" erken doğum yapmış okumayanlara yeni girenlere duyuruluR!!
açılış yapıldı yani:))

inşallah canım bunlarda uslu olurlar ama ikinciler daha yaramaz oluyomuş..................
günaydınnnn
evet çiçekcim.. haftaya giremicem ya sizlerle biras daha vakit geçireyim deim. ama hafta sonları burası kesat oluyo... öğleden sonra da dr gitmeyi düşünüyorum

hayırlı haberlerle dön canım.......................

canım ben hep erken uyanırım alışkanlık işte 8 den sonra uyuyamam pazar bile olsa. ya uyudum ama böyle bölük bölük. salak salak da rüyalar gördüm zaten

kıs uyu uyu yarın bir gün uyuyamıyacan ztn........................................

gemiş olsun canım yaaaaa.....................

maşallah bebişine canım.........................

senin bebişede maşallah canım..........................

günaydın kızlar
kahvaltı edip geliyorum keşke
hep beraber koca bir masada kahvaltı edip muhabbet etseydik ne güzel olurdu dimi yaaaaaaaaaaa

ahhhhhhhhhhh keşke ne iyi olurdu..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…