iy günler can arkadaşlarım ya heyecanlanıyorum artık gelsi bebeklerimiz cok oldu hadi gelin kuzular
merhaba arkadaşlar doktordan geldik biz. Bir problem yok çok şükür. Kasılmaları sordum yorulunca olur dedi dinlenince geçmiyorsa o zaman problem dedi. 37. haftada gidince nts ye sokacak ve çatıya bakacakmış ona göre doğum haftası belli olur dedi. Normal doğum için sabah akşam yürüyüş yap dedi. Çok kolaylaştırır doğumu dedi. Bebek ters de dönmüş. Zaten baskı yapıyordu. 2400 gr falan olmuş. Bundan sonra bebeğin genetik yapısına göre kilo alımı olur dedi. Çabuk kilo alan bi bebek olacaksa çok alırmış yoksa az alırmış falan filan. magnezyum içeyim mi dedim. Doğurmayacak mısın içinde mi tutatacaksın dedi dalga geçti benle :)
bu gerçekmi diilmikızlar benı tanıdınızmı
benim bebeği 29 haftalıkken aldılar sezeryanla bebeğim küvezde şuan ...1070 gramla dünyaya geldi 1300 gram şuan....erken doğuran benım sanırım aramızda...
canım ücretsiz izne ayrılma heyet raporu ayarlamaya çalış mutlaka zaten en fazla 30 gün açığın olur heyet ayarlayamazsan bile normal raporlarla kapat açığı maaşın kesilmesingeda Allah kolaylık versin.çok yormamaya çalış kendini.bu arada ekdesrler konusunda söylediklerinbize aynen katılıyorum.bend oğumdan sonra da 1 yıl aylıksız izin kullnacam.bakalım altından nasıl kalkacaz
o nasıl iş ya biraz naz yapıyo olmasın tamam bende yerimden kalkamıyorumda nerdeyse 30 kilo aldım yanikızlar iyi akşamlar kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir bugün bana apt bi komşum geldi kız 38 haftalık hamile ve sancıları başladı toplam 8 kilo almış ama o kadar ağırlaşmış ki oturduğu yerden kalkamıyordu ben 18 kilo aldım baştan beri 1 ay sonra vinçle kaldıracaklar beni herhalde çünküo 8 kiloya rağmen çok zor hareket ediyor karnı küçük lastik top gibi benim karnım çok büyük yaaaa korkmaya başladım....
nazlılaaaaaaaaaaaarroseberry ben de 8 kilo aldım ve gerçekten buna rağmen çok zor hareket ediyorum.
şakkıdı:tomato::tomato: ne deseniz haklisiniz bencede betul ayip etmis :roflol:
yıkııııııııııııııııııııııııııııllllllllllll tiz kellesi alınaaaaaa:mymeka:anaaaaaaaaaaaaam beni kara listeye almışsınız napıyım bacılar doktor 231 mart arası alalım diyor ben de nisan girsin istiyom yani ben de çok merakediyorum mart annesi mi olcam nisan annesimi?affedin beni...
(bu arada hayat ist ve egedeniz artık hep mart annelerinde dolanıyorlar):1hug::mymeka:
dün koçişle senaryo ekibinin şizofren olduğuna karar verdikbende lostu seyrediyorum.süper ama 5. sezondan zevk alamadım.beynim patlayacak düşünüp anlamaya çalışmaktan.
canım çok geçmiş olsun benimde baş dönmelerim oluyodu dr ana damarlara basınç oluyo o yüzden başın dönüyo ani hareket etme demişti şimdi geçti çok şükürgünaydın kızlar..
çiçekcim biliyorum doğuma hazırlanıyoruz ama geçen gün sendede tansiyon nabız felan olmuştu,dikkat et kendine..
bende ani baş dönmeleri başladı artık son dayanma gücümdeyim,geçen gün başım dönünce çakıldım yere.
sonra acil dr a tabii.
bebişin eşinde kanama oldu,24 saat gözaltına alıcaz dediler ev çok yakın hastaneye diye eve gelmek istedim
dün gittik tekrar Allah a şükür kanama ilerlemedi,ama haftaiçi kardiyolog tekrar holter takacak,bebek için sakıncalı olsada ilaca başlıyacağız mecburen..
nst de sancım çıkmadı ama ne gördüyse artık dr sancın olursa yada su gelmeye başlarsa acil gel dedi,ya korkutmak istemedi bişey demedi tam bilmiyom yani..
sadece korkma bebek yaşar sadece bi süre yoğun bakımda kalır dedi..:çok üzgünüm:
kısaca sende dikkat et kendine şakaya gelmiyo hastalıklar..
geçmiş olsun bebişede maşallahhhhhgünaydın nisan anneleri
bir kaç gündür takip edemiordum epeyce birikmiş okunacak sayfalar.... perşembe günü çok halsizlik bitkinlik geldi üzerime işe gidemedim ve dinlenmeme rağmen ayklarım ellerim şişlerii inmedi bide üstüne tansionum yükselince doktor hemen hastaneye gitmemizi söledi neyse fazlada uzatmıyım tahliller yapıldı hepsi normal çıktı muaynede olduk bahaneyle kızımıda görmüş oldum artık izne ayrılmamızı söledi doktorum kızım 2635 gr olmuş teyzeleri 44 cm boyu doğum tarihimiz aynı 04 nisan sezeryan halen tersmiş 10 ün sonra yine çağırdı... böle işte durumlar....
iy günler can arkadaşlarım ya heyecanlanıyorum artık gelsi bebeklerimiz cok oldu hadi gelin kuzular
geçmi,ş olsun sinehas..
kıslar ben şimdi çıkıyorum... dr gidecem... hoşçakalın akşama görüşürüz inşallah........................
evet bende şimdi gel doğur deseler koşararak giderim valla hem sıkıldım hem bebeğimi istiorum artık bennnnnnnnnnnnn
doğurmicaz biz onlarla yaşiicaz artık ay hadi maşallah 2400 gram çok iyi şükür doğsa küvöze bile girmeyebilir belki ooofff offfffffffff geçsin şu mart ayı:)
merhaba arkadaşlar doktordan geldik biz. Bir problem yok çok şükür. Kasılmaları sordum yorulunca olur dedi dinlenince geçmiyorsa o zaman problem dedi. 37. haftada gidince nts ye sokacak ve çatıya bakacakmış ona göre doğum haftası belli olur dedi. Normal doğum için sabah akşam yürüyüş yap dedi. Çok kolaylaştırır doğumu dedi. Bebek ters de dönmüş. Zaten baskı yapıyordu. 2400 gr falan olmuş. Bundan sonra bebeğin genetik yapısına göre kilo alımı olur dedi. Çabuk kilo alan bi bebek olacaksa çok alırmış yoksa az alırmış falan filan. magnezyum içeyim mi dedim. Doğurmayacak mısın içinde mi tutatacaksın dedi dalga geçti benle :)
bu gerçekmi diilmi
canım ücretsiz izne ayrılma heyet raporu ayarlamaya çalış mutlaka zaten en fazla 30 gün açığın olur heyet ayarlayamazsan bile normal raporlarla kapat açığı maaşın kesilmesin
o nasıl iş ya biraz naz yapıyo olmasın tamam bende yerimden kalkamıyorumda nerdeyse 30 kilo aldım yani
nazlılaaaaaaaaaaaar
şakkıdı
yıkııııııııııııııııııııııııııııllllllllllll tiz kellesi alınaaaaaa:mymeka:
dün koçişle senaryo ekibinin şizofren olduğuna karar verdik
canım çok geçmiş olsun benimde baş dönmelerim oluyodu dr ana damarlara basınç oluyo o yüzden başın dönüyo ani hareket etme demişti şimdi geçti çok şükür
geçmiş olsun bebişede maşallahhhhhkızlar bu tansiyon ve şişme işlerini yabana atmayın mutlaka dr la konuşun benim tansiyon çok ii ama şişmelerim çoktu adam hayati tehlike dedi Allah korusun
dur kız durduğun yerdeeee acele etmesinler nasılsa bir ömür bizimle olacaklar :Saruboceq:
günaydın kızlar
kahvaltı edip geliyorum keşke
hep beraber koca bir masada kahvaltı edip muhabbet etseydik ne güzel olurdu dimi yaaaaaaaaaaa
tatlım çok yakışıklı.allah bağışlasın.akıllı diyorsun benimde kızım hiç üzmedi beni.dua ediyorum inşallah bebek ablasına benzer diye.
bende lostu seyrediyorum.süper ama 5. sezondan zevk alamadım.beynim patlayacak düşünüp anlamaya çalışmaktan.
en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
günaydınnnn
evet çiçekcim.. haftaya giremicem ya sizlerle biras daha vakit geçireyim deim. ama hafta sonları burası kesat oluyo... öğleden sonra da dr gitmeyi düşünüyorum
canım ben hep erken uyanırım alışkanlık işte 8 den sonra uyuyamam pazar bile olsa. ya uyudum ama böyle bölük bölük. salak salak da rüyalar gördüm zaten
günaydın kızlar..
çiçekcim biliyorum doğuma hazırlanıyoruz ama geçen gün sendede tansiyon nabız felan olmuştu,dikkat et kendine..
bende ani baş dönmeleri başladı artık son dayanma gücümdeyim,geçen gün başım dönünce çakıldım yere.
sonra acil dr a tabii.
bebişin eşinde kanama oldu,24 saat gözaltına alıcaz dediler ev çok yakın hastaneye diye eve gelmek istedim
dün gittik tekrar Allah a şükür kanama ilerlemedi,ama haftaiçi kardiyolog tekrar holter takacak,bebek için sakıncalı olsada ilaca başlıyacağız mecburen..
nst de sancım çıkmadı ama ne gördüyse artık dr sancın olursa yada su gelmeye başlarsa acil gel dedi,ya korkutmak istemedi bişey demedi tam bilmiyom yani..
sadece korkma bebek yaşar sadece bi süre yoğun bakımda kalır dedi..:çok üzgünüm:
kısaca sende dikkat et kendine şakaya gelmiyo hastalıklar..
günaydın nisan anneleri
bir kaç gündür takip edemiordum epeyce birikmiş okunacak sayfalar.... perşembe günü çok halsizlik bitkinlik geldi üzerime işe gidemedim ve dinlenmeme rağmen ayklarım ellerim şişlerii inmedi bide üstüne tansionum yükselince doktor hemen hastaneye gitmemizi söledi neyse fazlada uzatmıyım tahliller yapıldı hepsi normal çıktı muaynede olduk bahaneyle kızımıda görmüş oldum artık izne ayrılmamızı söledi doktorum kızım 2635 gr olmuş teyzeleri 44 cm boyu doğum tarihimiz aynı 04 nisan sezeryan halen tersmiş 10 ün sonra yine çağırdı... böle işte durumlar....
günaydın kızlar
kahvaltı edip geliyorum keşke
hep beraber koca bir masada kahvaltı edip muhabbet etseydik ne güzel olurdu dimi yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?