evet çiçek vücut hazırlık çalışmalarını hızla sürdürüyo:)
ayyyy kocam benim bi tane yaaa.... derslerini ayarlamış ve 11 gibi beni kadıköyde bekliyecek.... ne tatlı di mi:lepi: hiç de yalnız bırakamaz zaten... ay inşallah dr sıkıntı yok der de u haftayı atlatırım... çok korluyorum yaaa... sakaryadayken bi sorun olmasından... çünkü orda kocam olmıcak... abimle ocam...
günaydın anneler ve bebişleri biz herzaman sabahın ilk ışıklarında oğluşumun oynaşmlarıyla uyandık babamızı kaldırdık 3ümüz biraz oynadıktan sonra babamızı işe gönderdik meleğim şimdi uyudu Aytekinime fındık,ceviz,kuru üzüm takviyesi yaptım annem bende birazdan kahvaltı yaparız bugün eşim yok annesine gidecek oğlumla yalnız yatcaz bu gece ayyy çok az kaldı ama çok sabırsızlanıyorum artık sabahları ellerim şiş ve acımış olarak uyanıyorum sizin nasıl el ve ayaklar.
sorma güzelim..benim ellerim çok değilde ayaklarım çok şişiyor.akşam eve gidip uzatıp ayaklarımın çikinliğine bakıyorum.moralim çok bozuluyor ama ya..
arı sokmuş gibi oluyolar.biraz uzatıyorum dakikada bir bakıyorum indilermi diye:çok üzgünüm:
canım ben artık tuzlu suya sokacam elimi ayağımı eşim öyle dedi sende öyle yap bide kalp seviyesinden yukarı tutmak iyi geliyor kaçış yok davul gibi şişcez herhalde :sm_confused::sm_confused:
günaydın kızlar..
çiçekcim biliyorum doğuma hazırlanıyoruz ama geçen gün sendede tansiyon nabız felan olmuştu,dikkat et kendine..
bende ani baş dönmeleri başladı artık son dayanma gücümdeyim,geçen gün başım dönünce çakıldım yere.
sonra acil dr a tabii.
bebişin eşinde kanama oldu,24 saat gözaltına alıcaz dediler ev çok yakın hastaneye diye eve gelmek istedim
dün gittik tekrar Allah a şükür kanama ilerlemedi,ama haftaiçi kardiyolog tekrar holter takacak,bebek için sakıncalı olsada ilaca başlıyacağız mecburen..
nst de sancım çıkmadı ama ne gördüyse artık dr sancın olursa yada su gelmeye başlarsa acil gel dedi,ya korkutmak istemedi bişey demedi tam bilmiyom yani..
sadece korkma bebek yaşar sadece bi süre yoğun bakımda kalır dedi..:çok üzgünüm:
kısaca sende dikkat et kendine şakaya gelmiyo hastalıklar..
günaydın kızlar..
çiçekcim biliyorum doğuma hazırlanıyoruz ama geçen gün sendede tansiyon nabız felan olmuştu,dikkat et kendine..
bende ani baş dönmeleri başladı artık son dayanma gücümdeyim,geçen gün başım dönünce çakıldım yere.
sonra acil dr a tabii.
bebişin eşinde kanama oldu,24 saat gözaltına alıcaz dediler ev çok yakın hastaneye diye eve gelmek istedim
dün gittik tekrar Allah a şükür kanama ilerlemedi,ama haftaiçi kardiyolog tekrar holter takacak,bebek için sakıncalı olsada ilaca başlıyacağız mecburen..
nst de sancım çıkmadı ama ne gördüyse artık dr sancın olursa yada su gelmeye başlarsa acil gel dedi,ya korkutmak istemedi bişey demedi tam bilmiyom yani..
sadece korkma bebek yaşar sadece bi süre yoğun bakımda kalır dedi..:çok üzgünüm:
kısaca sende dikkat et kendine şakaya gelmiyo hastalıklar..
çok geçmiş olsun canım allahın izniyle yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ilaç bebeğime zarar verecek ama kullanmam gerekli demişsin ne ilacı bu ben 4.aydan beri tansiyon ilacı ve reflü ilacı kullanıyorum doktorun önerdiyse zararı yoktur ikinizde allaha emanet olun.
offf canım iyiki düşünce daha ciddi bişey olmamış Allah korumuş seni ve bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?