2009 Nisan Anneleri buraya

evet çiçek vücut hazırlık çalışmalarını hızla sürdürüyo:)
ayyyy kocam benim bi tane yaaa.... derslerini ayarlamış ve 11 gibi beni kadıköyde bekliyecek.... ne tatlı di mi:lepi: hiç de yalnız bırakamaz zaten... ay inşallah dr sıkıntı yok der de u haftayı atlatırım... çok korluyorum yaaa... sakaryadayken bi sorun olmasından... çünkü orda kocam olmıcak... abimle ocam...

şekerler ben şimdi kahvaltı yapmaya gidiyom... birazdan yine uğrarım....

oh iyi bak kafana taktığına değmedi hadi yine iyisin:)

günaydın anneler ve bebişleri biz herzaman sabahın ilk ışıklarında oğluşumun oynaşmlarıyla uyandık babamızı kaldırdık 3ümüz biraz oynadıktan sonra babamızı işe gönderdik meleğim şimdi uyudu Aytekinime fındık,ceviz,kuru üzüm takviyesi yaptım annem bende birazdan kahvaltı yaparız bugün eşim yok annesine gidecek oğlumla yalnız yatcaz bu gece ayyy çok az kaldı ama çok sabırsızlanıyorum artık sabahları ellerim şiş ve acımış olarak uyanıyorum sizin nasıl el ve ayaklar.

sorma güzelim..benim ellerim çok değilde ayaklarım çok şişiyor.akşam eve gidip uzatıp ayaklarımın çikinliğine bakıyorum.moralim çok bozuluyor ama ya..
arı sokmuş gibi oluyolar.biraz uzatıyorum dakikada bir bakıyorum indilermi diye:çok üzgünüm:

kızlar aşk yakarda ağla sevdam şarkısı vardı ya ağır romanda seslendirilmişti ben çok beğeniyorum o şarkıyı ve her dinlediğimde ağlıyorum şarkı süper ama çok hüzünlü bebeğimde üzülüyormudur acaba ben dinlediğimde?

canım ben artık tuzlu suya sokacam elimi ayağımı eşim öyle dedi sende öyle yap bide kalp seviyesinden yukarı tutmak iyi geliyor kaçış yok davul gibi şişcez herhalde :sm_confused::sm_confused:

geldimm.. benim eller falan şişmedi çok şükür henüz.... ama geçen gün belki de yorgunluktan ayaklarımda bi tombulluk hissettim...
ayyyy dün urla yı okudum geçmişi okurken maaşallah kızaaa:)... temizlikten süpürgeden bahsediyodu genee ya ben mi çok tembelim siz de öyle misiniz.... 2 haftadır ne toparlıyorum ne süpürüyorum.... çok pisim çok.... ayyy utandım ama ööle bi de bu resmiyet işleri çıkınca hep dışarda yoruluyom ayakta sonra da eve gelince bitik bi şekilde yatıyorum...

Son düzenleme:
canım ben artık tuzlu suya sokacam elimi ayağımı eşim öyle dedi sende öyle yap bide kalp seviyesinden yukarı tutmak iyi geliyor kaçış yok davul gibi şişcez herhalde :sm_confused::sm_confused:

biliyorum tatlımda sırtüstü yatamıyorumki..nefes alamıyorum.
yani hem yukarda tutup hem sırt üstü yatılmıcak pozisyon bulamadım..oturuncada karnım sıkışıyo..
çok yöntem denedim..
tuzlu suyu birdeneyeyim..
doktorum bebek damarlara baskı yapıyo dedi.

benim bir aydır annem var evde.
hiçbir iş yapmıyorum.
masayı topla.arasıra kahve yap dışında..
zaten yapcak halim yok inan..
zaten haftaya aydına gidiyoruz.
dönüşte artık bi temizlikçi tutarım.sonra annem olcak gene zaten evde.
artık bizim minik ördek okula başlayana kadar annemleyiz..

günaydın kızlar..
çiçekcim biliyorum doğuma hazırlanıyoruz ama geçen gün sendede tansiyon nabız felan olmuştu,dikkat et kendine..
bende ani baş dönmeleri başladı artık son dayanma gücümdeyim,geçen gün başım dönünce çakıldım yere.
sonra acil dr a tabii.
bebişin eşinde kanama oldu,24 saat gözaltına alıcaz dediler ev çok yakın hastaneye diye eve gelmek istedim
dün gittik tekrar Allah a şükür kanama ilerlemedi,ama haftaiçi kardiyolog tekrar holter takacak,bebek için sakıncalı olsada ilaca başlıyacağız mecburen..
nst de sancım çıkmadı ama ne gördüyse artık dr sancın olursa yada su gelmeye başlarsa acil gel dedi,ya korkutmak istemedi bişey demedi tam bilmiyom yani..
sadece korkma bebek yaşar sadece bi süre yoğun bakımda kalır dedi..:çok üzgünüm:
kısaca sende dikkat et kendine şakaya gelmiyo hastalıklar..

günaydın nisan anneleri
bir kaç gündür takip edemiordum epeyce birikmiş okunacak sayfalar.... perşembe günü çok halsizlik bitkinlik geldi üzerime işe gidemedim ve dinlenmeme rağmen ayklarım ellerim şişlerii inmedi bide üstüne tansionum yükselince doktor hemen hastaneye gitmemizi söledi neyse fazlada uzatmıyım tahliller yapıldı hepsi normal çıktı muaynede olduk bahaneyle kızımıda görmüş oldum artık izne ayrılmamızı söledi doktorum kızım 2635 gr olmuş teyzeleri 44 cm boyu doğum tarihimiz aynı 04 nisan sezeryan halen tersmiş 10 ün sonra yine çağırdı... böle işte durumlar....

allaha şükür hamileleiğin getirdiği yan etkiler dışında çok problemim olmadı benim..
bu son haftalara kadar pek bişey yaşamadım normal insan gibiydim.
yanlız artık nefes almak uyumak dönmek çok yemek az yemek problem oldu..
zaten hep derlerdi son haftalar ağır geçer diye..
tansiyon baş dönmesi şeker bunlar önemli şeyler ihmale gelmez..

çok geçmiş olsun canım allahın izniyle yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ilaç bebeğime zarar verecek ama kullanmam gerekli demişsin ne ilacı bu ben 4.aydan beri tansiyon ilacı ve reflü ilacı kullanıyorum doktorun önerdiyse zararı yoktur ikinizde allaha emanet olun.

offf canım iyiki düşünce daha ciddi bişey olmamış Allah korumuş seni ve bebişi

sağol canım benim kullanmadığım ilaç yok sabahtan akşama kadar ilaç içiyorum bu sefer nabız için verecek am kardiyolog versin dedi.baştan beri zararı var diye içemiyorum ama son noktadayım sanırım,ya sabır diyorum..

offf canım iyiki düşünce daha ciddi bişey olmamış Allah korumuş seni ve bebişi

sağol canım Allah korudu hakikaten nefes zor aldığımdan beyine oksijen gitmiyo sanırım ara ara başım dönüyo dikkat ediyodum ama görünmez kaza oluyo bazen..

kızlar benim stickerım bozuldu stickerfactoryden yapmaya çalıştım ordaki son sayfaya gelince hangi pencere kopylanacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…